Bitirdim ve ayrıldık

bence sen aramamaya devam et eğer haklı olsaydı kendinin haklı olduğunu ispatlamak için parçalardı kendisini... ayrıca kız onun peşine takıldıysa ondan kurtulmak için telefonuna cevap verebilirdi yine kurtulurdu. kendini üzme oluruna bırak

En doğrusunu yapmışsın ! İnanamadım ne kadarda çocukca bi açıklama yapmış, şaşırdım diyecek bişey bulamadım.

Yaptığı şey ve bunun açıklaması saçma. O arayana kadar sakın hiçbir adım atma.

Son düzenleme:
Bence çok doğru yapmışsın arkadaşım erkekse kızın yanına gelmesine izin vermezdi öyle değil mi . Bence çocuğun biraz da işine gelmiş ben erkek olsam sevgilimde olsa o kızın yanımda benimle yürümesine izin vermezdim hem telefonunu bile açmamış sana.

22 gün olmuş ayrılalı bir kere bile aramadı.

aramasin, boylece kendini dahi sanan bi salagin daha foyasi ortaga cikti

Son düzenleme:
bir kız senın sevgılının pesıne takılıyor...
zorla bırlıkte yurutturuyor sevgılını...
sevgılın onun yanında telefonunu acamıyor..
sen evıne gıdıyorsun arka kapıdan kacıyor...
niye sen kızı dövecekmişsin...

eski sevgilinle konusursan eger bı sor bakalım türkiyede bı tane bunu yutacak bayan bulsun bıze???
hadı dogru dıyecegım mantıgım almasada...
bi kız bı erkegın pesıne nasıl takılır hiç duymadım gormedım...
hadı takıldı.. nıye zorla yuruyor nıye hayır dıyemıyormus..
bu durumda orda hayır dememesı dahı sana br ıhanettır..
bence ıhanet fızıksel bırsey degıl ztn..
hadı dıyemedıde yurumek zorunda kaldı..
senın telefonunu nıye acmıyor...
sıkıyorsa kızın yanında acıklama yapsa ya..
hanı hıcbır sucu yok ya ondan dıyorum...
yaa bu nasıl bır yalan yumagıı..
gecmıs olsun cnm ...bence en hayırlısını yapmıssın

bu da öyle bi gerizekalı işte arkadaşlarına da aynı masalı anlatmış . ben yerim böylece sandı heralde . yer miyim yememmmmmmm bitti artık. 10 gün önce öğlene namazında kaldırdık cenazesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…