Bitirdim ve ayrıldık

alemsin canim, dimi birde yalan söylemesini bile beceremiyor

b2 hafta olmus zaten, sevse insna bir adim atar özür diler ne bileyim gercekten yanlis anlasilma olsa cirpinir öyle degilmi

aynen ama ne aradı ne sordu çok gururludur benim dayanamayıp arayacağımı zannediyo çok bekler öküz

aynen ama ne aradı ne sordu çok gururludur benim dayanamayıp arayacağımı zannediyo çok bekler öküz

aman gururunu sevsinler ya, bi kiz icin arka kapimi cam'mi ne atlamis kacmis, gurusa onu yapmayacakti.
adam gibi ön kapidan cikip durumu izah edecekti. ne öyle topuklar havada kacmak delikanliya yakisirmi

sen en iyisini yamışsın bu nasıl bi mahlukat anlayamadım valla salak çok iyi etmişsin
o aramazsa tenezzül bile etme zaten sana göre değilmiş

iyi yapmışsın. kızın yanında niye açamıyomuş telefonu? hem kız takıldı ne demek. istemese bal gibi yollar. çakıverseydin iki tane de...

ya bu smileyleri nasıl ekliyorsunuz ben beceremiyorum.

cevap yazma yerinin altinda smileyler görünüyor sa orada herangi birinin üzerine 1 kez tikliyorsun. daha fazlasi icin fazla yazan yere tiklayip istedigin smileyin üzerine tikliyorsun.

sorunu dogru mu anladim?
yada sende smiley bölümü hic görünmüyor mu?

hiç görünmüyorr

buyur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…