bitirmek için yardım

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.769
7.047
358
İzmir
Kızlar ben bir halt yedim arkadaşımın çok ısrar ermesi üzerine bir erkekle görüştüm.... ama baştan belliydi olumsuz olduğum... görüştükten sonra nedense olumsuz diyemedim çünkü mükkemel bir adam... ama gel gelelim tipi bana göre değil... tiple olmaz yüzü güzele 40 gün huyu güzele 40 yıl dedim .... dedim ama olmuyor... bu adamla el ele tutuştuğumu öpüştüğümü düşünüyorum içim almıyor...

Benim şimdi bu adama olmuyor demem lazım ama kırmadan dökmeden yapmak istiyorum... biraz fazlada kapıldı malesef lütfen bi el atın şu konuya beni bu cendereden kurtarın

Size güzel davrandığı için iletişimde kalmak zorunda değilsiniz. Zaten ilişki düşünmediğinizi ama arkadaşınızın isteği üzerine şansınızı denemek istediğinizi ama ona karşı bir şeyler hissetmediğinizi, ümit de vermek istemediğinizi söyleyin sıyrılın.

Buna hiç baslamamaliydin her ne yaparsan yap bu onu yine acıtacak, yani en basiti soğutmak olur

Kesinlikle net olun, sevmediğiniz halde yanında kalmanız onu uzun vadede daha fazla yıkacak. Anladığım kadarıyla çok da olmamış normaldir yani o da size söyleyebilirdi benzer bir şeyi. Üzülecektir elbet ama çabuk kapıldıysa çabuk toparlanır.

Ayy ben de yıllar önce yaptım o hatayı. Staj yaptığım yerde malî müşavir olmak üzere olan biriydi. Çok iyiydi, ailesi de düzgündü. Bir kaç kere görüştük baktım kaptırıyor. Aradı görüşelim yarın diye. Olmaz dedim. Bence bir daha da görüşmeyelim dedim. Ağladı adam çok kötü olmuştum. Telefonda söyleme yüzyüze söyle bari...

Kesinlikle net olun, sevmediğiniz halde yanında kalmanız onu uzun vadede daha fazla yıkacak. Anladığım kadarıyla çok da olmamış normaldir yani o da size söyleyebilirdi benzer bir şeyi. Üzülecektir elbet ama çabuk kapıldıysa çabuk toparlanır.

Resmen basiretim bağlanmış gibi hissediyorum... ama dediğiniz gibi zaman ne kadar uzarsa işim dahada zorlaşacak...

O da geldi aklıma ama soğutmak için yapacaklarımda kıracak onu ...

Boşver bence. Soğutmaya çalışırken kiracaksin ya da kendini kucuk düşüreceksin belki. Ne gerek varki olmadigin gibi davranmaya. Isinamadigini söylediğinde en azından arkanda kötü bir izlenim birakmayacaksin.

Karsiniza alacaksınız ve kendisine sevgili gözü ile bakamadiginizi ve daha fazla uzatmak istemediğinizi net bir şekilde söyleyeceksiniz en doğru ve kestirme çözüm bu

Ayy ben de yıllar önce yaptım o hatayı. Staj yaptığım yerde malî müşavir olmak üzere olan biriydi. Çok iyiydi, ailesi de düzgündü. Bir kaç kere görüştük baktım kaptırıyor. Aradı görüşelim yarın diye. Olmaz dedim. Bence bir daha da görüşmeyelim dedim. Ağladı adam çok kötü olmuştum. Telefonda söyleme yüzyüze söyle bari...

Bende yüz yüze gelmeye korkuyorym ağlarsa bende başlarım ağlamaya... zaten bu gün resmen anıra anıra ağladım ne yapayım diye...

Boşver bence. Soğutmaya çalışırken kiracaksin ya da kendini kucuk düşüreceksin belki. Ne gerek varki olmadigin gibi davranmaya. Isinamadigini söylediğinde en azından arkanda kötü bir izlenim birakmayacaksin.

Dimi ama hiç olmazsa hakkımda sonradan kötü konuşmalar olmasın yanlış tanımışım demesin... tatlılıkla halletmem gerek

tanıyıp denemek ıcın gırdık bu yola ama bana gore olmayan seyler var tesekkur ederım anlayısın ıcın allaha emanet ol de :D
olduda bıttı masallah :)

Back
X