- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar kafamda dönüp duruyor. Hayatımda biri var, onunla hiçbir geleceğimiz yok ve bunu ikimiz de biliyoruz. Yani anlayacağınız sadece vakit geçiriyoruz.Yüzyüze ancak 5 kez görüşebildik ve benim sıkı bir şekilde hazırlanmam gereken bi sınavım var.
Arkadaş bakımından son zamanlarda baya yalnızım.
Onunla aklıma gelen her konuyu konuşabiliyorum, istediğim an ulaşabiliyorum. Bazen beni bekliyor sırf konuşalım diye.Ama bir yandan kendimi ona karsı sorumlu hissediyorum telefonun basında arayayım ya da yazayım diye bekliyormus gibi ya da bulusmamız gerek gibi.O ise çalışmam gerek diyince anlayıs gösteriyor. bir yanım bitir diyor diğer yanım ne zaman tüm gününü çalışmaya ayırabildin ki seni rahatlatan biri sonuçta diyor. Duygusal olarak çok bağlancağımı da sanmıyorum sadece iyi hissediyorum nazımı çekiyor, onunla vakit geçirmeyi seviyorum gibi gibi.
Sizce bitireyim mi yoksa günlük azami vakit ayırarak devam mı edeyim?
Düşer gibi geliyor biraz konusamasak hemen özledim diyor , bana bazı sevgi sözcükleri kullanarak hitap ediyor daha önceki sevgililerine sadece ismiyle hitap etmiş. Gerçi erkek milleti bu güven olmaz daha yurtdısına gitmesine 1 yıl var diye de böyle diyor olabilirHiçbişey deme...Derslerine odaklan...O ydısına gidene dek gönlünü eğleyecek diye sen geleceğinden olacaksın...Yoğunum de buluşma görüşme zaten üstüne düşmez senin
Ben eminim de o da emin biliyor yani. Sadece derslerimi engeller mi diye düşünerek konuyu açtımİlerisinin Olmayacağından eminseniz üstüne üstlük duygunuz da yoksa vebal almayın bitirin derim.
Ben eminim de o da emin biliyor yani. Sadece derslerimi engeller mi diye düşünerek konuyu açtım
Aynen benim gibiSize iyi hissettiriyorsa ve bu his motivasyon olarak dönüyorsa devam edin. Ben olsam devam ederdim demeyeceğim zira ben olsam kesin bağlanır ve gelecek olmadığı için acı çekerdim :)
Derslerinizin engellenip engellenmeyeceğimi en iyi siz bilirsiniz. Disiplinli iseniz etkilenmez yok değilseniz tabiki de etkilenir
Yalnız bu işte sizin ona kapılıp gitmeniz ihtimali de var bunu unutmayın. Daha şimdiden kafanız onunla dolmuş ki buraya konu açmışsınız; onunla vakit geçirip paylaşım çoğalınca aşık olmanız pek uzak bir ihtimal değil. Zamanı gelip o sizi bıraktığında iyice dağılabilirsiniz. Bu nedenle bana pek mantıklı gelmedi.
Size iyi hissettiriyorsa ve bu his motivasyon olarak dönüyorsa devam edin. Ben olsam devam ederdim demeyeceğim zira ben olsam kesin bağlanır ve gelecek olmadığı için acı çekerdim :)
Sizden iyi iki arkadas olmus.
çok kararsız kaldım ya tam bırakıyım diyorum bu sefer bana çok iyi geliyorsun diye mesaj atıyo hissediyomuş gibi. bi sevgililikten beklediğim her sey var, ilgi su bu. dediğim her seyi yapması. benim onun dediklerini yapmama rağmen kızmaması ve yine de sürekli gönlümü hos etmeye calısması. ama şimdi yarın sıkı bi program yapıyım dicem sabah günaydın yazmamı isticek gün içinde mesaj atmamı beklicek. bunlar 15 saniyemi alacak şeyler hatta ders calısıcam yazamam aksama kadar desem tamam der özledim mözledim ders baska bişey demez ama yük gibi geliyor ya da ben mi bahane ediyorum bilmiyorum. sanırım korktugum şey ona az vakit ayırınca gitcek diye korkuyorum o noktaya gelmeden ben mi bitirsem diye dusunuyorum.Aynen benim gibi
Olmayacağını bile bile ciğerimi ortaya koyarcasına devam ettirip, sonra aşk acısı çeke çeke arabesk modda takılmak=ben![]()
İllaki birşey yapmak zorunda değilsiniz. Akışına bırakın. Şu an ne yaparsanız bu kararsızlıklar bence pişman olma ihtimaliniz yüksek. Gidişata göre bakarsınız daha sonra. Mutluysanız bitmesi lazım diye kendinizi koşullandırmayın.çok kararsız kaldım ya tam bırakıyım diyorum bu sefer bana çok iyi geliyorsun diye mesaj atıyo hissediyomuş gibi. bi sevgililikten beklediğim her sey var, ilgi su bu. dediğim her seyi yapması. benim onun dediklerini yapmama rağmen kızmaması ve yine de sürekli gönlümü hos etmeye calısması. ama şimdi yarın sıkı bi program yapıyım dicem sabah günaydın yazmamı isticek gün içinde mesaj atmamı beklicek. bunlar 15 saniyemi alacak şeyler hatta ders calısıcam yazamam aksama kadar desem tamam der özledim mözledim ders baska bişey demez ama yük gibi geliyor ya da ben mi bahane ediyorum bilmiyorum. sanırım korktugum şey ona az vakit ayırınca gitcek diye korkuyorum o noktaya gelmeden ben mi bitirsem diye dusunuyorum.
evet haklısınız bakalım ne olacak. içimde niyeyse illa bitmeli hissi var.İllaki birşey yapmak zorunda değilsiniz. Akışına bırakın. Şu an ne yaparsanız bu kararsızlıklar bence pişman olma ihtimaliniz yüksek. Gidişata göre bakarsınız daha sonra. Mutluysanız bitmesi lazım diye kendinizi koşullandırmayın.
Kabul etmez arkadaş olmayıİyi bir arkadaş olun o zaman neden hayatınıza giren herkesi sevgili yapıyorsunuz
Ee zaten öylesiniz ne görüşme var ne gelecek, telefonla vakit geçirmek sizinki zaman kaybı, telefonu kapat olsun bitsinKabul etmez arkadaş olmayı
İşte ben kendime güvensemEe zaten öylesiniz ne görüşme var ne gelecek, telefonla vakit geçirmek sizinki zaman kaybı, telefonu kapat olsun bitsin![]()
Benim kedim bile günde 2 kez beni sev diyor normaldirİşte ben kendime güvensemdengesizim şimdi gider bitirirm uc gun sonra cok yalnızım poff derim bitirmem bu sefer içim içimi yer. Cidden bos bos telde konusuyoruz ikimiz de yogun oldugumuz için görüsemiyoruz pek
Hahaha özendim kardeşimin alerjisi olmasa kedi alırdım ben deBenim kedim bile günde 2 kez beni sev diyor normaldir![]()