Bitirmelimiydim

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Hayırlı Akşamlar ,Uzun zamandır birlikte olduğum Erkek arkadaşım ,Abimden bahsederken, Abin P.ç gibi dedi ve midem bulandı ondan , Asla sevmem Argo konuşan insanları , bişey diyemedim kapatıp telefonu , unutamıyorum sizce böyle insanlardan uzak durmalı mı ,yoksa uyarmalı mıyım ?

Abinden neden böyle bahsediyor?ne olursa olsun böyle konuşmasına izin verme ileride evlenirseniz daha saygısızca konuşacaktır
Daha önce hiç böyle konuşmadı ,Ama ailem hakkında asla ters konuşmaması hakkında uyarmıştım , çok moralim bozuldu

Ben esimin erkek kardesinden hic hoslanmam, hatta esimle ve ailenin kalani ile bile aralari iyi degildir zamaninda cok sorun cikartmis.
Yine de asla arkasindan hakaret etmem, olumsuz yorumda bile bulunmam. Esim de benim aileme karsi olumsuz yorum yapamaz. Bu konuda cizgiler net olmali bence.

değil küfretmek,aile bireylerimle ilgili haddini aşan herhangi bir şey bile söylese anında bitirir,ağzının payını verirdim.

Bende konuştum daha önce Ailem hakkında kesinlikle ters konuşmamasını söyledim

Uyandığında göre sık sık yapıyor aynı şeyi bence sevgilin saygısız ileride bin beterini yapar haberin olsun
Uyarmamım sebebi , Ailem onunla evlenmemi istemiyor, kendisi de sinirlendi bende baştan dedim Ailemden bahsetme diye , bugün de laf arasında, Abin bilgili P.ç dedi midem bulandı

Ne uzerine bunu dedi peki?
Şöyle Babasıyla beraber , Abimin yanına gitmişti bir Ay önce kadar , ondan bahsetti , sonra abin leb demeden leblebiyi anlıyor dedi ve o kelimeyi kullandı çok kötü moralim bozuldu

Abin akıllı diye demiş bunu! Bırak yavrum şu insanı yarın sana da başka şey der ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…