Daha önce hiç böyle konuşmadı ,Ama ailem hakkında asla ters konuşmaması hakkında uyarmıştım , çok moralim bozulduAbinden neden böyle bahsediyor?ne olursa olsun böyle konuşmasına izin verme ileride evlenirseniz daha saygısızca konuşacaktır
Evet ilk defa ,Uzun zamandir birliktesiniz ve ilk defa mi bu sekilde bir ifade kullaniyor?
değil küfretmek,aile bireylerimle ilgili haddini aşan herhangi bir şey bile söylese anında bitirir,ağzının payını verirdim.Hayırlı Akşamlar ,Uzun zamandır birlikte olduğum Erkek arkadaşım ,Abimden bahsederken, Abin P.ç gibi dedi ve midem bulandı ondan , Asla sevmem Argo konuşan insanları , bişey diyemedim kapatıp telefonu , unutamıyorum sizce böyle insanlardan uzak durmalı mı ,yoksa uyarmalı mıyım ?
Uyandığında göre sık sık yapıyor aynı şeyi bence sevgilin saygısız ileride bin beterini yapar haberin olsunDaha önce hiç böyle konuşmadı ,Ama ailem hakkında asla ters konuşmaması hakkında uyarmıştım , çok moralim bozuldu
Bende konuştum daha önce Ailem hakkında kesinlikle ters konuşmamasını söyledimBen esimin erkek kardesinden hic hoslanmam, hatta esimle ve ailenin kalani ile bile aralari iyi degildir zamaninda cok sorun cikartmis.
Yine de asla arkasindan hakaret etmem, olumsuz yorumda bile bulunmam. Esim de benim aileme karsi olumsuz yorum yapamaz. Bu konuda cizgiler net olmali bence.
Evet ilk defa ,
Uyarmamım sebebi , Ailem onunla evlenmemi istemiyor, kendisi de sinirlendi bende baştan dedim Ailemden bahsetme diye , bugün de laf arasında, Abin bilgili P.ç dedi midem bulandıUyandığında göre sık sık yapıyor aynı şeyi bence sevgilin saygısız ileride bin beterini yapar haberin olsun
Uyarmamım sebebi , Ailem onunla evlenmemi istemiyor, kendisi de sinirlendi bende baştan dedim Ailemden bahsetme diye , bugün de laf arasında, Abin bilgili P.ç dedi midem bulandı
Şöyle Babasıyla beraber , Abimin yanına gitmişti bir Ay önce kadar , ondan bahsetti , sonra abin leb demeden leblebiyi anlıyor dedi ve o kelimeyi kullandı çok kötü moralim bozulduNe uzerine bunu dedi peki?
Ailem haklı dimiHaksızlar mı şu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?