Bitirmelimiydim

eşimle birbirimize karşı kötü ifadeler kullandığımız çok oldu eskiden kavgalarımızda ama asla birbirimizin ailesine kötü bir imada bile bulunmadık bugüne kadar. birbirine söylenen unutulur belki yapıyla ilgili ama aileye söylenen asla unutulmaz.

Asla hayır gelmeyecek insan tipi sevgilisinin ailesi hakkında ne olursa olsun bu tarz konuşamaz. Kızdığını varsaysak bir gün sizede kimbilir neler der ailenize saygı duymayan sizede duymaz !!!

Bu tarz argo benzetme arkadaş ortamında olur
Siz onun kankası olmadığınıza göre bence çok yanlış bir üslup
Ne size ne ailenize,nede ilişkinize saygısı yok erkek arkadaşınızın
Siz doğru olanı yapmışsınız

Şöyle Babasıyla beraber , Abimin yanına gitmişti bir Ay önce kadar , ondan bahsetti , sonra abin leb demeden leblebiyi anlıyor dedi ve o kelimeyi kullandı çok kötü moralim bozuldu
Piç lafı her zaman küfür olarak kullanılmaz..kurnaz,her duruma/ortama uyan ,şeytan tüyü olan insanlar için de arkadaş ortamında argo olarak kullanılır.Erkek arkadaşınız da bu anlamda kullanmış ama tabi abiniz hakkında bu sokak jargonuyla konuşmasa daha iyiymiş.Keşke "ne demek istediğini anlayamadım" diyerek kendi lafını kendisinin önce size açıklamasını...sonrasında bu tabirinden duyduğunuz rahatsızlığı söyleyerek üslubunu düzeltmesini sağlasaydınız.

Konuşma o nasıl konuşuo öyle .Sensin p ç deseydın .Ben olsam neler derdım .

Kimse senin ailen hakkında böyle konuşma hakkına sahip değil birde bu kişi senin birşeyler paylaştığın ilişki yaşadığın bir insansa acilen uzaklaş ondan. Bugün abin hakkında böyle konuşan yarın seninle ilgilide böyle hakaretler edebilir.

işte gördüğün gibi ailen ne kadar haklıymış. Hala ayrılmayıp evlensem diyorsan karar senin. Üzüleceksin

Söyledim ona defalarca özür diledi , küfür olarak kullanmadığını ifade etti ,ama ne olursa olsun affedilemez bişey

Çok çok çok büyük saygısızlık affedilemez bence. Kötülüğünü bile görmüş olsa üslup bu mu olmalı? Saygısız.. Sizin ailenize saygı duymayan size hiç duymaz

Ne münasebet? Bugün abime p*ç diyen yarın bana ne der tahmin etmesi zor değil. Ailemdeki herhangi bir bireye şaka(!) yollu bile olsa bu yorumu yapan bir herif bir daha yüzümü göremez, bu kadar da netim.

Son düzenleme:
Söyledim ona defalarca özür diledi , küfür olarak kullanmadığını ifade etti ,ama ne olursa olsun affedilemez bişey
Sizin için affedilemez bir lafsa neden "bitirmeli miydim?" diye düşünüyorsunuz ..demek ki bitirmemişsiniz de ?

Kötü konuşan küfür eden insanlardan haz etmem
Argo konuşacaksa yallahhh kahveye orda konuşsun tabiii yersee

Benim de boyle agzi bozuk bi kaynım var.artik o kadar diline yer etmiş ki küfür ettiğinin farkında bile olmuyo çoğu zaman.ve cidden ağza alınmayacak bi küfür.o nedenle onun evde olduğu zamanlar çocuklarımı götürmüyorum kv ye.oyle bi ortamda bulunup o pis kelimeleri duymasınlar diye.
O nedenle iyi düşün.boyle bi insani baba yapacaksın ilerde.ailen istemiyorsa zaten hiç oluru olur mu diye düşünme bile.cunku aileler hisseder.

Evlenince o.cocugu da der. Size de küfreder. Döver bile. Bu adamda haya ahlak yok. Arkana bile bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…