- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
Piç lafı her zaman küfür olarak kullanılmaz..kurnaz,her duruma/ortama uyan ,şeytan tüyü olan insanlar için de arkadaş ortamında argo olarak kullanılır.Erkek arkadaşınız da bu anlamda kullanmış ama tabi abiniz hakkında bu sokak jargonuyla konuşmasa daha iyiymiş.Keşke "ne demek istediğini anlayamadım" diyerek kendi lafını kendisinin önce size açıklamasını...sonrasında bu tabirinden duyduğunuz rahatsızlığı söyleyerek üslubunu düzeltmesini sağlasaydınız.Şöyle Babasıyla beraber , Abimin yanına gitmişti bir Ay önce kadar , ondan bahsetti , sonra abin leb demeden leblebiyi anlıyor dedi ve o kelimeyi kullandı çok kötü moralim bozuldu
Konuşma o nasıl konuşuo öyle .Sensin p ç deseydın .Ben olsam neler derdım .Hayırlı Akşamlar ,Uzun zamandır birlikte olduğum Erkek arkadaşım ,Abimden bahsederken, Abin P.ç gibi dedi ve midem bulandı ondan , Asla sevmem Argo konuşan insanları , bişey diyemedim kapatıp telefonu , unutamıyorum sizce böyle insanlardan uzak durmalı mı ,yoksa uyarmalı mıyım ?
Söyledim ona defalarca özür diledi , küfür olarak kullanmadığını ifade etti ,ama ne olursa olsun affedilemez bişeyPiç lafı her zaman küfür olarak kullanılmaz..kurnaz,her duruma/ortama uyan ,şeytan tüyü olan insanlar için de arkadaş ortamında argo olarak kullanılır.Erkek arkadaşınız da bu anlamda kullanmış ama tabi abiniz hakkında bu sokak jargonuyla konuşmasa daha iyiymiş.Keşke "ne demek istediğini anlayamadım" diyerek kendi lafını kendisinin önce size açıklamasını...sonrasında bu tabirinden duyduğunuz rahatsızlığı söyleyerek üslubunu düzeltmesini sağlasaydınız.
Çok çok çok büyük saygısızlık affedilemez bence. Kötülüğünü bile görmüş olsa üslup bu mu olmalı? Saygısız.. Sizin ailenize saygı duymayan size hiç duymazHayırlı Akşamlar ,Uzun zamandır birlikte olduğum Erkek arkadaşım ,Abimden bahsederken, Abin P.ç gibi dedi ve midem bulandı ondan , Asla sevmem Argo konuşan insanları , bişey diyemedim kapatıp telefonu , unutamıyorum sizce böyle insanlardan uzak durmalı mı ,yoksa uyarmalı mıyım ?
Sizin için affedilemez bir lafsa neden "bitirmeli miydim?" diye düşünüyorsunuz ..demek ki bitirmemişsiniz de ?Söyledim ona defalarca özür diledi , küfür olarak kullanmadığını ifade etti ,ama ne olursa olsun affedilemez bişey
Kötü konuşan küfür eden insanlardan haz etmemHayırlı Akşamlar ,Uzun zamandır birlikte olduğum Erkek arkadaşım ,Abimden bahsederken, Abin P.ç gibi dedi ve midem bulandı ondan , Asla sevmem Argo konuşan insanları , bişey diyemedim kapatıp telefonu , unutamıyorum sizce böyle insanlardan uzak durmalı mı ,yoksa uyarmalı mıyım
Kesinlikle...Ailem haklı dimi
Kaçmayı düşünüyor bu kişiyeSizin için affedilemez bir lafsa neden "bitirmeli miydim?" diye düşünüyorsunuz ..demek ki bitirmemişsiniz de ?
Siz yazınca konu sahibi arkadaşın son paylaşımlarını gördüm. Ailesi de ağır arızalıymış. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaz inşallahKaçmayı düşünüyor bu kişiye
Ne diyorsunuz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?