allahım inanamıyorum ya, hep aynı şey, ne kadar değer veriyosan o kadar kazık yiyosun... bunu neden her seferinde görüyorum. niye böyle deli gibi seviyoruz bilmiyorum. aynı şeyleri bende yaşadım. önce uzaklaşıyo senden farketmiyosun konduramıyosun kıyamıyosun. ve üzülmesin diye salak rolü yaptıkça salak olduğuna inanıyolar. bende yaşadım aynı şeyleri. şimdi diyorum ki ben onu çok sevdim hala da seviyorum yeri çok ayrı bende, allah onun önünü açık tutsun, ona zarar gelmesin. o beni sevmese de bütün iyilik melekleri onunla olsun...
calma bende senin yasadıgını yasıyorum ama yazdıklarının suan ortasındayım yavaş yavas sonuna yaklaşıyorum cok kötu bi durumm
Ya ne kadar iyiydim kendime geliyodum yine bi fotoğraf daha...dayanamıyorum artık sinirlerim çok yıprandısenağlama
En çok sinirlendiğim şey madem burada bu kadar uzun süre kalabiliyodun gezmek tozmak için neden benim için hiç kalmadın 1,5 sene boyuncaaa
Ben de bir de anlayış gösteriyodum yaa işi aksamasın gitsin benim yüzümden kalmasın diyee senağlama Ne safmışım ya...adam 2 aydır burda geziyo tozuyo...
Şaka gibi ya...
Kendime çok üzülüyorummmsenağlama
Canım benim .anlattığın bu genç adam seni hiç haketmemiş .Candyciğim seni yazılarından tanıyorum ,ben insanlar hakında pek yanılmam .Sen çok tatlı ,duygusal en önemlisi çok içten ,günümüz kızlarına benzemeyen tatlılıkta bir kızsın . Okuduğum kadarı ile senin ona verdiğin değeri sana vermemiş ,sen onu görmek istediğin gibi görmüşsün .Bence hiç üzülme kolay olmasa bile böyle bir insanı unut .Daha önüne sana layık olan birçok kişi çıkacaktır .Her erkek böyle değil .Az olsada günümüzde hala adam gibi adamlar var .Candyciğim bu bahsettiğin kişi sanırım epey bir süre önce bahsettiğin kişi olmalı .O zamanda bir güven sorunun vardı ama kesin değildi .Seni aldattığına kesin eminsen böyle bir adamla zaten bir gelecek düşünmen yanlış olur canım Bir abla öğütü dinlersen canım , gelecek kurmayı düşündüğün insan sana senden daha fazla değer vermeli ,seni görmek için bahaneler yaratmalı ,böyle yapmayan bir adamın duyguları zaten gerçek değildir sevgiler .....Şeniz
Allah aşk acısı çekenlere gerçekten sabırlar versin..
Neymiş bunun derdi? Mutlulukmu batmış? Rahatmı batmış? Sevgimi,aşkmı batmış?:1no2:
Bunalıyorum,daralıyorum,söyleyecek söz bulamıyorum bu gibi durumlarda..
sadece"giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir,sen gideni değil,giden seni kaybetmiştir" diyorum senin gibi sevgi dolu bir insana bitanem..Sakın sıkma canınıŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?