ya tıpkı benim yaşadıklarım 5 yıl çocuğumuz olmicaktı isimleri hazırdı emeklerim hayallerim seviyorum ama sevilmiyorum bir an okurken omu acaba bile dedim üzülme canım üzülme inşallah daha iyileri bizleri bulur yada biz buluruz her şeyin hayırlısı olsun ben herzaman onu istedim benim içinde böylesi hayırlıymış kendine iyi bak
canım benim kader utansın acı çekmek böleyse çekiyoruz napalım.kader allah yardım etsinde içimizn acıması gitsin yok olsun çok üzlüyorum bende of off
canım biraz daha iyi misin?toparladın mı kendini?hep iyi ol ...=(
canım benim her zaman yanındayım..şunu biliyorum ki bilgisayarın başına oturduğunda hala onunla ilgili şeyleri araştırıosun eğer yanılıosam gerçekten üstesinden gelmişsin..bence bırak artık araştırıosan da salla gitsin nasıl olsa 3-5 ay sonra o seni araştırıcak:1closedeyes: gez canım gez sevindim senin adına..hayat çook güsel tadını çıkar canım benimma.s.
Canım bitişimiz demişsin ama bence senin için bu olay çok güzel bir başlangıç olmuş.Kendini çok erken göstermiş.Ya evlenseydin ve sonra olsaydı tüm bunlar kendini kısır döngü içinde bulacaktın.o zaman kopman çok daha zor olacaktı.şimdi o çırpındıkça batıyor gözünde küçülüyor.Zaman gelecek bunlar için mi üzülmüşüm,zaman harcamışım diyeceksin.Ama hayatta her yaşanan şey acıda olsa tecrübe katıyor insana.Bundan sonra inanıyorum ki adımların daha sağlam olacak,kendini kaptırmadan ölçüp biçip hareket edeceksin.Onunu kaybı, inşallah seni çok sevecek ve senin değerini anlayacak dürüst,kişilikli birinin kazancı olacak.Hayatında mutluluklar yavrum.Unutmaki sen çok değerlisin.
tam beni ve bizi anlatıyor kendimi buldum yazıda paylastığın için tesekkürler
yaa canımı acıttın calma oda benm ellerimi çk beğenirdi senağlama biliorum seninde canın çk acıyo yazık bize calma yazık senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?