Cilt Bakımı Ürünleri Bitki bölümü okudum cilt ile ilgili bildiklerimi sizinle paylaşabilirim :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar benımde cilt için bildiğim bı formül var elma sirkesi ve kuru hamur mayası kucuk dr. otker mayalar cok guzel oluyor bır tatlı kasıgı hamur mayasına camur kıvamına gelene kadar elma sırkesı karsıtırıp yanı bu da 1tatlı kasııgı cıvarında oluyor cıldınıze yuvarlak daıreler cızerek surup goz cevresı dısında kuruyana kadar bekletıp yıkayınca cok ıyı gelıyor elma sırkesı tonık gorevı yaparak cıldı temızlıyor amur mayasıda proteın ıcerdıgı ıcın beslıyor yanlız bunu cok sık yapmayın tekrar aralıkları en az 1hafta olsun benım sıvılce ya da leke gıbı bı problemım yok ama cıldımı raatlayor ve daa canlı oluyor annemın sıvılce lekelerı vardı bu maskeyı denedı gecelerı kayısı yagıyla destekledı bır de er dustan sonra gulyagı ya da gulsuyu kullandı su anda lekelerı yok denecek kadar az bu arada cılt tıpı karma gulsuyu gercekten mucızevı bısey ılknurun ustune basa basa vurgulaması bılınclı bı sekılde guvenılırlıgı cok dogru

canım bilgilerin için teşekür derim şahsım adına. benim sorunum cildimde sivice izleri, kocaman bir güneş lekesi var, gözeneklerim belli, xilt doktoruna gittim. tam olARAK CİLDİMİN NE OLDUĞUNU söylemedi yani o kadar ilgisizdi, sadece yüzüme bakıp yazdı, çizdi, soğuk sıcak şeyler yeme içme, yüzüne sürme dedi. kendi cildini görsen ç,llerle dolu neyse.senden ricam ne yapsam gözenkerlim küçülür, siyah noktam çok burnumda neyle giderilir, sodayı buz kalıbana koy demişsin, dr soguk değdirme dediya, başka nasıl denerim, birde lekeler neyle gider. çok teşekkür ederim. ayrıca bacağımın bir kısmında egzama oluştu ne yapalbilirim sağolasın

3 gundur maydanozla buz kaliplarini deniyorum,
birde saci gurlestirmek icin yapabilcegimiz bisey varmi diye merak ettim..

olmazmiiiiii vaarr :) oncelikle bepanten ampul ve E vitaminini eczaneden aliyoruz aktardan cam terebentin hint yagi bunlari aliyoruz eve geliyoruz yaklasik 500 gr olan sampuanin icine 2 ser tane ampullerden birer kapak yaglardan 4 yemek kasigi felan da sirke koyuyoruz biraz karisik gelebilir kabul ediyorum su anda beni sampuanim aynen bole :) dennemistir yani mikemmeeeeeeeeeeelllllllll bir formul bunlari koydugumuz sampuanimizi her kullanacagimizda calkaliyoruz oyle kullaniyoruz ki yaglar uste cikar hemojen bi karisim olamaaaaaaaaz ins ise yarar:)

demleme olarak yapiyoruz ecett,,,Malesef yaglarin gercekligini anlama konusunda birsey soyleyemem uzgunummm o guvenmeyle alakalii,,,,canim lvanta cayi soyle bir bir bucuk tatli kasigi kurutulmus lavantadan alip uzerine bir su bardagi sicak su dokerek hazirlanir papatyada ayni sekilde 7-8 dakika bekletilip icilir hemoroidine gelince ettt bagirsaklari calistirir dogru ama hemoroidi olan bir kisiye hayvansal et peynir felan onerilmez maledef et yiyince sende ters etki gostermesi normal hemoroidde maledef yediklerine dikkat etmelisi :) yabani lavanta konusuna gelince ne desem yala olur duymadim tatlimm ama lavantanin ozelliklerinden birisi mikrop oldurucudur belki bu konuda ise yariyordur ama ben sahsen duymadim hemoroidle olan iliskisini belkide ole bisi vardir halk arasinda optum

1. sorunun cevabi maleseeeeeeeeeeeeef maleseeeeeeeeeeef turkiyede aktarlarda satilan yaklarin cogu sahte hatta bir hocamiza sormustum %80 demisti bilmem ne kadari dogru ama bende aktara gittigimde gercektende sahtelikleri gorebiliyorum tatlim nasilmi hemn anlatiyim mesela bir bitki yagni felan zeytin yagina karistiriyorlar azicik esas almamiz gereken yag gerizsi zeytin yagi iste boyle sahtelikler var mesela tarcin yagi icine tarcin kokusunu koyuyyo yag zeytin yagi yani malesef katakulliler var ewet,,,bence Karden iyi bence yinede daha iyileri vardir ama karden su an aktarlarda satilan iyi yaglar arasinda

2. soruna gelince agdami yapiyorsun permatikmi epilady mi kullaniyorsun bu konuda soyle biliyorum agda o bolgeyi karartirmis lazer epilasyon yapan bir bayan soylemisti rengini acmak icin ise biraz can yakici ama uygulamadan sonra agda vs sonra limon sur:) hem seyrek cikar killarin hemde renk konusunda iyi gelecegini dusunuyorum:)

herseyin fazlasi zarar bitki cayinda gunde 3-4 kupa icebilirsin fazlasini icme rosensenin gul suyunu denedinmi?

canim ben bu konuda bilgim yok benim gildigim yumurta yagi soyle yapilir gerekli miktardaki yumurtayi alir bi tavada kirarsin yanana kadar iyice ateste bekletirsin yumurtalar yanacak iyice sonra o olusumda yumurtanin az miktarda bir yagi var kendine has oda pamukla yara ve yaniklara surulur bu arada bir ayrintiyiiii soyluyim hemeeeeeeeeen kirpigi birsey uzatmaaaaaaaaaaaazzzzzzzz!!!!!!!!!!!tekrar soyleyim birsey uzatmazzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!! sadece sunu yapar mesela badem yagini kirpigimize 20 gun uygulkadik her gece besler dogruuuu ama uzatmaz sunu yapar badem yaginin kil rengi koyulastirma ozelligi var bu ozelliginde dolayi killarin rengini koyultur simdi gelelim asil konuya kirpik dibindeki renk koyulugu ile kirpiklerin ucuna dogru olan renk farklidir iste badem yagi bu uclarda olan acik rengi koyulastirdigi icin kirpigim badm yagi ile uzadi gurlesti vs gibi seyleri duyuyorsundur ama ne gurlestiri ne uzatir sadece var olanin rengini koyula\sturi ve besler umarim faydali olmusumdur

rica ederimm paylasmak hosuma gidiyor ins faydali olabilirim kullandiktan sonra gelismeleri yazarsan sevinirim iyi kotu yaz:)

ay cok sevindim gelisme olmasina insallahdahada iyilesir optum canimmm

sana uzulerek soyluyorum benim duydugum bildigim catlaklarin henuz tedavi eden bir teknoloji yok malesef yirtildiktan sonra birsey yapamasssin hamile olupta yirtilmadan sorsaydin hani vardi kako kayisi portakal yagi badem yagi iyi gelebilirdi ama olusmus bir catlagin tadavisi yok!!!Malesef yok catlak tedavisi var gecer bilmem ne onlar yalaaaaaaaaaan!!! malesef tum kilo alip veren hamilelik sonrasi felan olusan catlaklarin teknolojimizle bir detavisi yok catlaklarin renginde bir degisiklik yapip cilde uyum saglattiriyolar onu duydum bir arkadasimdan ama malesef kalici bir cozum bilmiyorum car oldugunuda sanmiyorum cok uzgunumbu konuda soylenenler ticari amac

cok sevindim buradada paylastigin icin gelismeyi tesekkur ediyorum sanaa yararli olabilmek cok hosuma gidiyor cok sevindirdin beni

merhaba hemeroidin varsa kuşburnu çayını hibiskusla beraber demleyip içmelisin çayını içemiyorsan marmelatını da yiyebilirsin kuşburnunu deneyip faydasını gören çok kişi var bence dene ve yan etkiside yok

çay agacaı yagı çocuklar bitlenmesin die şampuana katılsın demişsin peki bit varsa ne yapılmalı

hemn soylurum lamba gazi varya onunla yavrunuzun kafasini bir guzel gazlayin(hic merak etmeyin hic bir sey olmaz eskiler boyle yaparmis eeee ne varsa eskilerde var birsey de olmamis) sahsen banada oldu bizde gaz kullandik sonra siki bi bit taragi ile cocugunuzun sacini maleseeeeef yola yola tarayn uuuf cok acitacak yaaa ) sonra dus aldirin bukadar

sodayi sivi halde kullanabilirsin gozeneklerine iyi gelir burnuna limon sur sadece vuruna limon leke acicidir ciltteki lekelere de papatya yagi suyla seyreltilerek kullanilabilir sarikantoron yagi da ayni sekilde ama senin cildin cok cok hassas galiba iyi bir vilt uzmanina gidebilirsin canim simdi ters etki yapoar felan sana allah korusun alerjin felanda olur ozman cik isin icindennn ,,,,

hatice92 arkadasim medaj gonderemiyorum birseylerin 100e ulasmasi lazimmis papatya yagini oneririm pamumugu suyle islat uzerine birkac damla papatya yagi lekelerine sur aman dikkat gunduz surme aksamlari sur canim lekelerin gunesle iyice azar patatesi rendele cildine sur pambuk gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…