Cilt Bakımı Ürünleri Bitki bölümü okudum cilt ile ilgili bildiklerimi sizinle paylaşabilirim :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
özelden msj attım cnm
bakar mısın:44:

dovseydıııııııınnn,,,,,baktım cevabımı coktan verdım bıle ama!!!!mesaj atamıyorum 100e ulasması lazımmısss bırseylerın ama senın bana yazdıgına bak

hatice92 .!.:
sorularınız olduğunda cvplıyayım diorsun
ama lafta!!!
Madem cvplamayacaksın söyle belli başlı
kişilerin sorularına cvp vericem diye
boşu boşuna uğraşmayalım dimi!!!!!!!

ben coktan sorunuzu sayfamda cevapladım ınanamıyorum bu tahammulsuzluge bazen yaaaaaaa

tşkr ederim ya gerçekten bnm için çok önemli bi durum 1 haftadır sürekli giriyorum
cvp yazdın mı diye:

ama oyle seyler yazmana gerek yoktuuuu

ayrıca özeldenn meesaj atamadığınızı bilmiyordum
tahamülsüzlük değil zaten 1 hafta bekledim
cvp verme zorunluluğunuzda yoktu zaten
düşüncelerimi belirttim
dövseydin bari yazmıssınız oda ne alaka anlamadım
biraz sert çıkıştım kabul ama abartmadım
her neyse yinede tşk ederim ii akşamlar

canım verdıgın bılgıler cok guzel hepsıde kolayca bulabılcegımız ve bızı ugrastırmayan tarıfler.ben bır soru daha sorcam sana ben adacayının gozeneklerı kucuktme ve cıldı sıkılastırma etkısı varmıs ben guzelce demledım adacayını soguyunca ıcıne yarım soda kattım buz kalıplarına doktum dun 1 kalıbını yuzumde gezdırdım sence kotu bır sonuc alırmıyım yada yanlıs yaptıgım bırsey varmı.

merhaba canım ben beyaz tenlıyım ,
yuzumde oyle aman aman ızler lekeler yok ufak sıvılce lekelerı var bıde cıldım cok yaglı sureklı yıkamak zorunda kalıyorum rahatsız oluyorum
bu yagı dengelemek ve ufak ızlerı gecırmek ıcın ne kullanabılırım sence cvplarsan sevınırım

sagol kuzum sen burdan sakın gıtme bılen bırıne sormak gıbısı yok valla netten yagları sıparıs verdım bakalım ıns uykumu duzenler

ilknurcumm ne zamandır uğrayamıyordum buraya annemin aldığı kremlerden bahsetmiştim o kadar paraya yazık kullanıyım işe yarar diye düşünerek kullandım ve sonucunda yüzüm fena halde tabi işe yaradığı noktalarda var bu bir gerçek yadsınamaz :).. neyse ben konuya geliyim tekrar hayatımda hiç çıkmadığı kadar çok sivilce çıktı ,kızarıklıklar oluştu belli belirsiz olan lekelerimin rengi koyulaştı ne yapabilirim ben en kısa zamanda bu kızarıklıkları yok edecek sayfalara da göz atamadım daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama cevapladıysan eğer kusura bakma yorcam seni ama bi önerin varsa inan çok sevinirim..

merhaba ilknury.benimde sırtımda ve omuzlarımda güneş lekeleri var.bikaç sene önce çok yanmıştım farkında olmadan o yüzden oluştu.bunun için yapabileeğim birşeyler varmı??yardımcı olursan sevinirim

merhaba, ya dermaroller hakkında bi bilginiz var mı? eğer bilgin varsa aleti kullandıktan sonra ne sürmemizi önerirsin e vitamini gerekiyormuş ama ne gibi mesela???şimdiden teşekkürler

baştan sona tüm cevapları okudum gerçekten faydalı bilgiler hepsi de doğal ve kolay yapılabilir tarifler
çoğunu not aldım
benim sorum şu cildimde sivilce falan yok pek çıkmaz da ama beyaz şeyler çıkıyo bazen geçiyo ama genelde azda olsa var
nasıl geçirebilirim
bi de pütürlü biraz şöyle kaymak gibi olsun istiyorum ama cilt tipimde karma heryere aynı uygulamayı yapamıyorum
gün boyu makyaj yüzümde kaldığından fondoten kullanmıyorum allık far eyeliner rimel kullanıyorum sadece
akşam eve gittiğimde yüzümü yıkıyorum sonra olay in ürünleri var onlarla (tonik ve temizleme sütü) cildimi temizliyorum
en son da gece kremi sürüp yatıyorum
2 haftada 1 garnier maske yapıyorum bunun dışında da bi bakım yapmıyorum
bunları neden anlattığıma gelince cildimden memnun değilim ve nerde yanlış yaptığımı veya eksik yaptığımı öğrenmek için detaylı yazdım
şimdiden teşekkür ederim şöyle kaymak gibi bi cilde sahip olmak dileğiyle

aynen canım ya ,her şeyi uyguluyoruz ama düzelme yok ..bi yerde bi hata var sanki ve sanırım çok fazla uğraşmamak,kendi haline bırakıp dinlendirmek gerekiyor cildi.

ilknurcun önceden yaznıştım buraya.limonlu sodayı denedim 2 haftadır .gözeneklerimde ve sivilce lekelerimde ciddi azalma var.ama biberiyeyi denemedim.hani 2 hafta kullanın diyordun ya.şimd sodayı bırakıp biberiyeye geçicem dönüşümlü kullanıcam.çok saol verdiğin bilgiler için

bu hırlamanı yeni gördüm 3 kez mesajımdan alıntıyla yazmışsın yanıtsız kalmasın dedim
: Sen bir paylaşımcıya;''yaşın küçük iyi gelir vs''gibi bir yorum yapmışsın onun için senin de yaşın daha küçük o fotolardaki görüntü gayet normal daha 25i 35i devirde halen diri,canlı,lekesiz,cilt tonu sorunları olmayan bir cildin olsun da o zaman mucize yaratmışsın diyeyim

okudugun okul ne olursa olsun buna saygı duyarım ;ama görüşüm nasıl maranki ziraat mühendisi oldugu halde şunu yiyin bunu için dediginde ne etkinlik saglayabiliyorsa sendeki olay da budur Artı ben binlerce paylaşımımla yıllardır kkdayım kime ne soracagımı gayet iyi bilirim senin teşvik etmene ya da ket vurmana hiç luzüm yokkkkk
paylaşımında siz diye hitap etmen yazımdaki çirkin uslübuna saygınlık katmadı bundan ötürü bende hakettigin lisanda sen diye konuştum bunu da belirtmeden geçemeyecegim

canım limonla sodayı nasıl kullandın tarif edermisin benimde sivilce lekelerim varda umarm benmde işime yarar

canım limonla sodayı nasıl kullandın tarif edermisin benimde sivilce lekelerim varda umarm benmde işime yarar

yarım limonu bi şişe maden suyuna sıkıp buz kalıplarına doldurdum.her gün onları yüzümde gezdirdim.tamamen geçirmedi daha ama baya soldurdu rengini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…