özelden msj attım cnm
bakar mısın:44:
hatice92 .!.:sorularınız olduğunda cvplıyayım diorsun
ama lafta!!!
Madem cvplamayacaksın söyle belli başlı
kişilerin sorularına cvp vericem diye
boşu boşuna uğraşmayalım dimi!!!!!!!
tşkr ederim ya gerçekten bnm için çok önemli bi durum 1 haftadır sürekli giriyorumhatice92 arkadasim medaj gonderemiyorum birseylerin 100e ulasmasi lazimmis papatya yagini oneririm pamumugu suyle islat uzerine birkac damla papatya yagi lekelerine sur aman dikkat gunduz surme aksamlari sur canim lekelerin gunesle iyice azar patatesi rendele cildine sur pambuk gibi olur
tşkr ederim ya gerçekten bnm için çok önemli bi durum 1 haftadır sürekli giriyorum
cvp yazdın mı diye:
ama oyle seyler yazmana gerek yoktuuuu
demleme olarak yapiyoruz ecett,,,Malesef yaglarin gercekligini anlama konusunda birsey soyleyemem uzgunummm o guvenmeyle alakalii,,,,canim lvanta cayi soyle bir bir bucuk tatli kasigi kurutulmus lavantadan alip uzerine bir su bardagi sicak su dokerek hazirlanir papatyada ayni sekilde 7-8 dakika bekletilip icilir hemoroidine gelince ettt bagirsaklari calistirir dogru ama hemoroidi olan bir kisiye hayvansal et peynir felan onerilmez maledef et yiyince sende ters etki gostermesi normal hemoroidde maledef yediklerine dikkat etmelisi :) yabani lavanta konusuna gelince ne desem yala olur duymadim tatlimm ama lavantanin ozelliklerinden birisi mikrop oldurucudur belki bu konuda ise yariyordur ama ben sahsen duymadim hemoroidle olan iliskisini belkide ole bisi vardir halk arasinda optum
yasim kucukse ne olmus sonucta ben bu isin universitesini bitirdim egitimini aldim ustelik ilgimde var bu ise hem de diplomaliyim bu is sizi neden enterese etti anlamadim guvenmiyorsaniz soru sormassiniz olur biter herkez ozgur.ama sunuda soyleyim ben bilmedigim hic birseyi yazmiyorum okuldaki bilgilerimle yardim ediyorum...yasla degil basla basliyor hersey cok merak ettiyseniz 20 yasindayim.
ilknurcun önceden yaznıştım buraya.limonlu sodayı denedim 2 haftadır .gözeneklerimde ve sivilce lekelerimde ciddi azalma var.ama biberiyeyi denemedim.hani 2 hafta kullanın diyordun ya.şimd sodayı bırakıp biberiyeye geçicem dönüşümlü kullanıcam.çok saol verdiğin bilgiler için
canım limonla sodayı nasıl kullandın tarif edermisin benimde sivilce lekelerim varda umarm benmde işime yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?