eşimde sinirleniyor ama bşy demiyor ya baba bizim kredimiz var borç ödemeye çalışıyoruz birimiz çalışmasakEşiniz ne diyor bu duruma?
şimdilik sessiz kalıyor ama biraz borç hafifleyince onlara her türlü vereceğini biliyorumEşinin tavrı ne bu konuda? Kendisi zor durumdayken ailesini mi düşünüyor yoksa isteklerine karşı gelebiliyor mu?
Mecbur degilsiniz onlara araba almaya bu durumdayken onlar size zamanında yardım etmemis şimdi siz mı altlarına araba cekeceksiniz saçma ! Aç değiller açıkta değiller öyle olsa anlarım geri adım atmayın derim. Ne yüzsüz insanlar var ya ! Aynı benim kp kafası ! O da elini taşın altına koymadi zamanında istemedim de zaten ama piskin pişkin 25bn borç varken eee babana bir araba alırsın demesi beni çileden çıkarmisti ama ben lafımı çeken insan değilim tabi borçları sen öde biz de sana araba alalım demiştim o gün bugün sesini çıkarmıyoreşimde sinirleniyor ama bşy demiyor ya baba bizim kredimiz var borç ödemeye çalışıyoruz birimiz çalışmasak
mahvoluruz diyemiyor sadece sessiz kalıyor ben bir iki defa dedim biz kendi masraflarımıza yetişemiyoruz parmağımdaki yüzü yeri geldi sattım biliyorlar ama anlamak istemiyorlar
gerçekten zor durumda olduklarını görsem eşimden önce ben yardım ederim önceki yaşadıklarımı kenaraSize kefil olmuyorlar Ne olacağınız belli değil diyorlar bide üstüne araba mı istiyorlar sizden yüzsüzlüğün bu kadarına da Yuhhh yani valla zor zamanlarında yanınızda olmamışlarsa görüşmeyi kesin Bayramdan bayrama görüşmeniz yeterli Yani eşinizde tepkisini koysun şuan borç ödüyoruz kusura bakmayın falan desin açık açık
yok canım kaç kere açık açık yüzğümü sattım dedim gerçekten borç fazla kısıyoruz dedim amaAlttan alttan laf şokun bence.
Bizim kendi borçlarımız cok gibi.
Onlar size nasıl dert yaniyorsa her gittiğinde sende onlara yan.
Ah şu borcumuzu kapatan olsa ah yardım eden olsa falan.
Onlardan para isteyeceksiniz zannedip bir daha selam bile vermezler
Esinin kafasini borctan cikarma o zaman. Ailesinin istegini bu sekilde karsilamasi sizi zor durumda birakir. Bence siz onlara resti cekin. Ve bayramdan bayrama gidin. Oyle sey mi olur yaa. Ikinci evi satip araba alsinlar bi zahmetşimdilik sessiz kalıyor ama biraz borç hafifleyince onlara her türlü vereceğini biliyorum
kızları var durumları gayet iyi üstelik onların çocuklarına bakıyorlar onlardan asla istemezler çünküMecbur degilsiniz onlara araba almaya bu durumdayken onlar size zamanında yardım etmemis şimdi siz mı altlarına araba cekeceksiniz saçma ! Aç değiller açıkta değiller öyle olsa anlarım geri adım atmayın derim. Ne yüzsüz insanlar var ya ! Aynı benim kp kafası ! O da elini taşın altına koymadi zamanında istemedim de zaten ama piskin pişkin 25bn borç varken eee babana bir araba alırsın demesi beni çileden çıkarmisti ama ben lafımı çeken insan değilim tabi borçları sen öde biz de sana araba alalım demiştim o gün bugün sesini çıkarmıyor
Bu durumda iş sizde bitiyor. Eşiniz sessizse siz söyleyeceksiniz yardım etmeyeceğinizi. Gerekirse daha önceki durumları (kefil olmama vb.) yüzlerine vuracaksınızşimdilik sessiz kalıyor ama biraz borç hafifleyince onlara her türlü vereceğini biliyorum
Onlar dert yanarken sizde dert yanın.. bizimde bı ton borcumuz var inşallah bi gün biter de rahat ederiz gibi ...kızları var durumları gayet iyi üstelik onların çocuklarına bakıyorlar onlardan asla istemezler çünkü
elin oğluyla evliliker onlara göre adam vermek zorunda değil ama ben eli kızıyım demi üstelik ben çalışıyorum kazanıyorum
vermek zorunda nasıl oluyorum anlamıyorum yaklaşık 3,5 yıl böyle devam etti ve sürekli huzursuz oluyorum onlar istedikçe
kv ve kp dünkü halleri eşimi bile çileden çıkardı kv. işte sıfır araba alamayız nasıl alalım 30 binlik alabilsek dediEsinin kafasini borctan cikarma o zaman. Ailesinin istegini bu sekilde karsilamasi sizi zor durumda birakir. Bence siz onlara resti cekin. Ve bayramdan bayrama gidin. Oyle sey mi olur yaa. Ikinci evi satip araba alsinlar bi zahmet
kaç kere dedim sadece dedikleri allah yardım etsin 3 gün sonra başlarlarOnlar dert yanarken sizde dert yanın.. bizimde bı ton borcumuz var inşallah bi gün biter de rahat ederiz gibi ...
O zaman sizde Allah yardım etsin deyin Allah Allah ne yüzsüz insanlar var !kaç kere dedim sadece dedikleri allah yardım etsin 3 gün sonra başlarlar
onlara misafirliğe gitsek ayda zaten bir gidiyorum eşimi arıyorlar yolda gelirken sipariş veriyorlar şunu alın bunu alın
belki o kadar para yoktur yanlarında diye asla düşünmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?