• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmek bilmeyen kv. ve kp. istekleri

mlk3601

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
469
203
18
37
merhaba arkadaşlar
buraya yazdım çünkü 3. kişi gözüyle yorumlamanızı istedim
3,5 yıllık evliyim eşimin ailesiyle en başta sıkıntılarımız oldu evliliğimize karşı çıktılar
tek sorun para oğlu çalışıp onlara üçüncü ev araba almalarını istiyorlardı
doğal olarak hiç bir destek almadan kendimiz düğünümüzü yaptık

ikinci bir evleri vardı oturmamızı istemediler gidp kiralık ev bulup oturduk
ilk evlendiğimiz zamanlar her şeyi borçla yaptık
her şey kararlaştırılmışken bir anda eşim işini kaybetti
o zor zamanlarda sadece eşime karşı bak biz sizin yanınızdayız der gibi
sadece lafla durdular yanımızda

ev almaya karar verdik kefil gerekiyordu kp. emekliydi ve kefil olabilirdi
eşim babasına söyledi aldığı cevap size kefil olamam ne olacağı belli değil

derken evi yine kendi çabamızla aldık şimdi borç ödeyip geçiniyoruz çok şükür
bu detayları yazdım çünkü öncesini bilmeniz içindi

derken dün kv.lere gittik 1 saat oturup kalkacaktık süregelen sorunumuz
kv. ve kp in bizden sürekli para talepleri biz kendi yağımızda kavrulacak kadar kazanıyoruz
ama onlar sürekli her gittiğimizde eşime işte zor geçiniyoruz araba almak istiyoruz vs.vs dokunuşlar yapıyorlar yine aynı şey oldu dün onlara gitmeden kp. eşimi aramış araba bakıyormuş kendisine işte
açık açık değilde ima ederek araba al demeye getirmiş

asıl sorun hiç borçları yokken aldıkları emekli maaşı kendilerine kalıyorken ve zamanında bize hiç destek olmayan bu insanların sürekli para istemeleri beni çıldırtıyor ve onlarla görüşmek istemiyorum ben gün boyu çalışıyorum yeri geliyor kısıyorum borç ödüyoruz diye . ben bir yere giderken dolmuşa biniyorum araba alacak şuan öyle bir gücümüz yok onlar bize alın demeleri beni deli ediyor ben kendime almazken başkasına bu devirde 30 bin liraya araba mı alınır onlar için gidip kredi mi çekeyim ne bekliyorlar ve böyle oldukları için görüşmek istemiyorum

sizce arkadaşlar nasıl davranılmalı bu insanlara

Eşiniz ne diyor bu duruma?
eşimde sinirleniyor ama bşy demiyor ya baba bizim kredimiz var borç ödemeye çalışıyoruz birimiz çalışmasak
mahvoluruz diyemiyor sadece sessiz kalıyor ben bir iki defa dedim biz kendi masraflarımıza yetişemiyoruz parmağımdaki yüzü yeri geldi sattım biliyorlar ama anlamak istemiyorlar

Size kefil olmuyorlar Ne olacağınız belli değil diyorlar bide üstüne araba mı istiyorlar sizden yüzsüzlüğün bu kadarına da Yuhhh yani valla zor zamanlarında yanınızda olmamışlarsa görüşmeyi kesin Bayramdan bayrama görüşmeniz yeterli Yani eşinizde tepkisini koysun şuan borç ödüyoruz kusura bakmayın falan desin açık açık

eşimde sinirleniyor ama bşy demiyor ya baba bizim kredimiz var borç ödemeye çalışıyoruz birimiz çalışmasak
mahvoluruz diyemiyor sadece sessiz kalıyor ben bir iki defa dedim biz kendi masraflarımıza yetişemiyoruz parmağımdaki yüzü yeri geldi sattım biliyorlar ama anlamak istemiyorlar
Mecbur degilsiniz onlara araba almaya bu durumdayken onlar size zamanında yardım etmemis şimdi siz mı altlarına araba cekeceksiniz saçma ! Aç değiller açıkta değiller öyle olsa anlarım geri adım atmayın derim. Ne yüzsüz insanlar var ya ! Aynı benim kp kafası ! O da elini taşın altına koymadi zamanında istemedim de zaten ama piskin pişkin 25bn borç varken eee babana bir araba alırsın demesi beni çileden çıkarmisti ama ben lafımı çeken insan değilim tabi borçları sen öde biz de sana araba alalım demiştim o gün bugün sesini çıkarmıyor

Alttan alttan laf şokun bence.
Bizim kendi borçlarımız cok gibi.
Onlar size nasıl dert yaniyorsa her gittiğinde sende onlara yan.
Ah şu borcumuzu kapatan olsa ah yardım eden olsa falan.
Onlardan para isteyeceksiniz zannedip bir daha selam bile vermezler

Size kefil olmuyorlar Ne olacağınız belli değil diyorlar bide üstüne araba mı istiyorlar sizden yüzsüzlüğün bu kadarına da Yuhhh yani valla zor zamanlarında yanınızda olmamışlarsa görüşmeyi kesin Bayramdan bayrama görüşmeniz yeterli Yani eşinizde tepkisini koysun şuan borç ödüyoruz kusura bakmayın falan desin açık açık
gerçekten zor durumda olduklarını görsem eşimden önce ben yardım ederim önceki yaşadıklarımı kenara
bırakıp yediğimi paylaşırım ama hiç borç yok aldıkları maaş sadece boğaz için daha yetişemeyen ne anlamadım
biz onları ziyarete gitsek 45 dk yürüyerek gidiyoruz dolmuş geçmiyor oradan hiç şunu düşünmüyorlar alabilseler bunlar kendilerine alırlar ama yok

Bir baba nasıl kefil olmaz sizin ne olacağıniz belli değil diye ve ondan sonra hangi yüzle araba ister .

Daha bizde evin borcuyla uğraşıyoruz kredi bocu 3 _ 5 yil kendimize gelemeyiz diyin . Muhtemelen eşiniz de alınmıştır kefil olmama durumuna belki dillendirmiyordur ama onun da araba almaya gönlü olacağını sanmam. Açık açık alın da demiyorlarsa oralı olmayın anlamamazliktan gelin

Alttan alttan laf şokun bence.
Bizim kendi borçlarımız cok gibi.
Onlar size nasıl dert yaniyorsa her gittiğinde sende onlara yan.
Ah şu borcumuzu kapatan olsa ah yardım eden olsa falan.
Onlardan para isteyeceksiniz zannedip bir daha selam bile vermezler
yok canım kaç kere açık açık yüzğümü sattım dedim gerçekten borç fazla kısıyoruz dedim ama
anlamıyorlar anlamak istemiyorlar ve böyle devam ettikçe ben sürekli huzursuz oluyorum

şimdilik sessiz kalıyor ama biraz borç hafifleyince onlara her türlü vereceğini biliyorum
Esinin kafasini borctan cikarma o zaman. Ailesinin istegini bu sekilde karsilamasi sizi zor durumda birakir. Bence siz onlara resti cekin. Ve bayramdan bayrama gidin. Oyle sey mi olur yaa. Ikinci evi satip araba alsinlar bi zahmet

Mecbur degilsiniz onlara araba almaya bu durumdayken onlar size zamanında yardım etmemis şimdi siz mı altlarına araba cekeceksiniz saçma ! Aç değiller açıkta değiller öyle olsa anlarım geri adım atmayın derim. Ne yüzsüz insanlar var ya ! Aynı benim kp kafası ! O da elini taşın altına koymadi zamanında istemedim de zaten ama piskin pişkin 25bn borç varken eee babana bir araba alırsın demesi beni çileden çıkarmisti ama ben lafımı çeken insan değilim tabi borçları sen öde biz de sana araba alalım demiştim o gün bugün sesini çıkarmıyor
kızları var durumları gayet iyi üstelik onların çocuklarına bakıyorlar onlardan asla istemezler çünkü
elin oğluyla evliliker onlara göre adam vermek zorunda değil ama ben eli kızıyım demi üstelik ben çalışıyorum kazanıyorum
vermek zorunda nasıl oluyorum anlamıyorum yaklaşık 3,5 yıl böyle devam etti ve sürekli huzursuz oluyorum onlar istedikçe

şimdilik sessiz kalıyor ama biraz borç hafifleyince onlara her türlü vereceğini biliyorum
Bu durumda iş sizde bitiyor. Eşiniz sessizse siz söyleyeceksiniz yardım etmeyeceğinizi. Gerekirse daha önceki durumları (kefil olmama vb.) yüzlerine vuracaksınız

kızları var durumları gayet iyi üstelik onların çocuklarına bakıyorlar onlardan asla istemezler çünkü
elin oğluyla evliliker onlara göre adam vermek zorunda değil ama ben eli kızıyım demi üstelik ben çalışıyorum kazanıyorum
vermek zorunda nasıl oluyorum anlamıyorum yaklaşık 3,5 yıl böyle devam etti ve sürekli huzursuz oluyorum onlar istedikçe
Onlar dert yanarken sizde dert yanın.. bizimde bı ton borcumuz var inşallah bi gün biter de rahat ederiz gibi ...

Esinin kafasini borctan cikarma o zaman. Ailesinin istegini bu sekilde karsilamasi sizi zor durumda birakir. Bence siz onlara resti cekin. Ve bayramdan bayrama gidin. Oyle sey mi olur yaa. Ikinci evi satip araba alsinlar bi zahmet
kv ve kp dünkü halleri eşimi bile çileden çıkardı kv. işte sıfır araba alamayız nasıl alalım 30 binlik alabilsek dedi
bende neden 30 olsun dyrsunuz 15 -10 olsun araba dedim yani niye o kadar zor durumda kalacaksanız niye almak istiyorsnuz dedim tek kelime ses çıkmadı

Onlar dert yanarken sizde dert yanın.. bizimde bı ton borcumuz var inşallah bi gün biter de rahat ederiz gibi ...
kaç kere dedim sadece dedikleri allah yardım etsin 3 gün sonra başlarlar
onlara misafirliğe gitsek ayda zaten bir gidiyorum eşimi arıyorlar yolda gelirken sipariş veriyorlar şunu alın bunu alın
belki o kadar para yoktur yanlarında diye asla düşünmezler

kaç kere dedim sadece dedikleri allah yardım etsin 3 gün sonra başlarlar
onlara misafirliğe gitsek ayda zaten bir gidiyorum eşimi arıyorlar yolda gelirken sipariş veriyorlar şunu alın bunu alın
belki o kadar para yoktur yanlarında diye asla düşünmezler
O zaman sizde Allah yardım etsin deyin Allah Allah ne yüzsüz insanlar var !

Back
X