• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmek bilmeyen kv. ve kp. istekleri

kv ve kp dünkü halleri eşimi bile çileden çıkardı kv. işte sıfır araba alamayız nasıl alalım 30 binlik alabilsek dedi
bende neden 30 olsun dyrsunuz 15 -10 olsun araba dedim yani niye o kadar zor durumda kalacaksanız niye almak istiyorsnuz dedim tek kelime ses çıkmadı

Cok sinir bozucu bir durum. Bence esinle konus de ki ya sen resti cekeceksin ya ben. Ben her gidisimde para mevzusunu duymak istemiyorum ve onlara bir kurus bile vermem diye net bi sekilde konus. Ogullari ailesini karsisina alamayabilir ama sen el kizisin. Kestirip at. Gitme istegimi tuketiyolar onlar para konusunu acinca sevmiyorum onlari de. Onlarin sizin borcunuz bitecek ve onlardan daha iyi bi yasantiniz olacak diye odu kopuyor sanirim.

Bir baba nasıl kefil olmaz sizin ne olacağıniz belli değil diye ve ondan sonra hangi yüzle araba ister .

Daha bizde evin borcuyla uğraşıyoruz kredi bocu 3 _ 5 yil kendimize gelemeyiz diyin . Muhtemelen eşiniz de alınmıştır kefil olmama durumuna belki dillendirmiyordur ama onun da araba almaya gönlü olacağını sanmam. Açık açık alın da demiyorlarsa oralı olmayın anlamamazliktan gelin
ya geçin kefili biz onların sofrasına denk gelsek suratları düşüyor
orda yedik diye ama sorsanız kp iki lafından biri anne baba kıymeti bilin
biz çok iyi anne babayız sürekli 5 lafının 3 ü biz çok iyi anne babayız
tek dert eşime sürekli bunu empoze etmeye çalışıyorlar

Cok sinir bozucu bir durum. Bence esinle konus de ki ya sen resti cekeceksin ya ben. Ben her gidisimde para mevzusunu duymak istemiyorum ve onlara bir kurus bile vermem diye net bi sekilde konus. Ogullari ailesini karsisina alamayabilir ama sen el kizisin. Kestirip at. Gitme istegimi tuketiyolar onlar para konusunu acinca sevmiyorum onlari de. Onlarin sizin borcunuz bitecek ve onlardan daha iyi bi yasantiniz olacak diye odu kopuyor sanirim.
aynenn bacım gerçekten diyemediğimi dediniz kp. evime geliyor kendi eviyle karşılaştırıyor sonra
dönüp. kv diyor sen bekle ben seni saraylarda yasatacağım yuh dedim burası snin oğlunun evi nasıl kıskançlıkla dersin karına bekle daha iyisini yapacaüım diye. eşime diyorum ben para konusundan gitmek istemiyorum bana dediği vermiyoruz desinler dursunlar dedim olur mu ya ben huzursuz oluyorum ödeyemediğim bir borcum olduğunda üstüne söylediğinde ben geriliyorum nasıl susayım sorun yok diyeyim diyrm ama 3,5 yıl sürekli taşıdı beni

içinde olduğum durumu görmeyen bir insan bu kadar hissedip özetleyebilirdi istemiyorlar zaten iyi olmamızı
her gittiğimizde işinizde bir sıkıntı var mı var mı bir yaramazlık artık bunmları duydukça yuh diyrm demek ki beklyrsnz
kötü olmamızı

aynenn bacım gerçekten diyemediğimi dediniz kp. evime geliyor kendi eviyle karşılaştırıyor sonra
dönüp. kv diyor sen bekle ben seni saraylarda yasatacağım yuh dedim burası snin oğlunun evi nasıl kıskançlıkla dersin karına bekle daha iyisini yapacaüım diye. eşime diyorum ben para konusundan gitmek istemiyorum bana dediği vermiyoruz desinler dursunlar dedim olur mu ya ben huzursuz oluyorum ödeyemediğim bir borcum olduğunda üstüne söylediğinde ben geriliyorum nasıl susayım sorun yok diyeyim diyrm ama 3,5 yıl sürekli taşıdı beni

Bence sizin esinizde de sikinti var. Insan ilk evlendigi donemdeki yoklugu dusunur de hirs yapar. Para konusunu kimseye actirmaz. Bu arada tek cocuk esiniz mi varsa kardeslerine nasillar??

Bence sizin esinizde de sikinti var. Insan ilk evlendigi donemdeki yoklugu dusunur de hirs yapar. Para konusunu kimseye actirmaz. Bu arada tek cocuk esiniz mi varsa kardeslerine nasillar??
iki görümcem var ikiside evli ve durumları gayet iyi üstelik çocuklarını onlara baktıyorlar
buna ragmen onlar vermezken ki verecek bir durumda yok zaten ben niye vereyim
üstelik bana o kadar çektirmişken sadece eşimin hatrı için üzülmesin diye gidiyrm
yoksa asla aynı mantıkta insanlar değiliz ayda bir saatimiz kurban eidyrm onlara

ya geçin kefili biz onların sofrasına denk gelsek suratları düşüyor
orda yedik diye ama sorsanız kp iki lafından biri anne baba kıymeti bilin
biz çok iyi anne babayız sürekli 5 lafının 3 ü biz çok iyi anne babayız
tek dert eşime sürekli bunu empoze etmeye çalışıyorlar
Lafla iyi anne baba olunsaydi icraat lazım asıl . Maddi yardım bi tarafa babası eşinize guvenmemis herseye rağmen arkandayim dememiş bence bu çok yaralayici bi durum. Eşiniz bu yaptıklarının farkında değil mi acaba , bu kadar bariz ise görmemesi mümkün değil ama anne baba sonuçta

içinde olduğum durumu görmeyen bir insan bu kadar hissedip özetleyebilirdi istemiyorlar zaten iyi olmamızı
her gittiğimizde işinizde bir sıkıntı var mı var mı bir yaramazlık artık bunmları duydukça yuh diyrm demek ki beklyrsnz
kötü olmamızı

Bence hazir cevap olmayi ogrenmelisiniz. Onlar kotu bi durum mu var dediginde niye kotu bir durum mu olmasi gerek diyin. Siz sivri dilli olursaniz bi yerden sonra onlar geri cekilecektir. Yuzsuzluge karsi sizde yuzsuz olun. Ve esinizi gitmeden tembihleyin boyle davrancam diye. Kendi adima bnm esimin ailesi de dugun zamani bize bi faydasi dokunmadi. Ev dosedik ve aldiklari hediye 6li fincan takimiydi. Evimdeki hicbiseye destek olmadilar. Uzulmustum basta ama sonradan cok iyi oldu ilerde bisey deme hakkina sahip degiller dedim. Gercekten sizin onlara karsi sert olmaniz gerek

şimdilik sessiz kalıyor ama biraz borç hafifleyince onlara her türlü vereceğini biliyorum
sizde ne yapıyorsunuz
eğer verirse maaşınızdan eve tek kuruş vermeyeceğinizi söylüyorsunuz ve vermiyorsunuz

onlara da bizi ne olacağımız belli değil biz ev vs alırken kimse yardım etmedi herkes gücü yettiği kadarını yapsın deyiverin

işte her gittiğimizde eşime işte anne baba hakkı büyüttük ettik diye sürekli
psikolojik baskı uyguladıklarından adam onlara sesli olmaz diyemiyor
bende ona asla söyle söyle diyemiyorum çünkü sanki ben onu anasına babasına
karşı dolduruyormuşum gibi olsun istemyrm içim rahat etmez ben çok çabuk
vicdanımı sorgularım

sizde ne yapıyorsunuz
eğer verirse maaşınızdan eve tek kuruş vermeyeceğinizi söylüyorsunuz ve vermiyorsunuz

onlara da bizi ne olacağımız belli değil biz ev vs alırken kimse yardım etmedi herkes gücü yettiği kadarını yapsın deyiverin
dedim zaten eğer öyle bşy olursa çok kötü şeyler olur dedim
birincisi aç değiller
ikincisi zamanında bana yaptıklarına ragmen nasıl vereceğim onlara

işte her gittiğimizde eşime işte anne baba hakkı büyüttük ettik diye sürekli
psikolojik baskı uyguladıklarından adam onlara sesli olmaz diyemiyor
bende ona asla söyle söyle diyemiyorum çünkü sanki ben onu anasına babasına
karşı dolduruyormuşum gibi olsun istemyrm içim rahat etmez ben çok çabuk
vicdanımı sorgularım

Evlat hakki diye bisey de var. Bunu neden goz ardi ediyosunuz. Yine gidin ama para konusunu kestirip atin. Sizde lafi diyin diyin sonrada sizi seviyorum gibisinden davranin. Gormek istemeyenin gozune sokun. Ne demek isten cikarildiginda guvenmemek yaa o senin evladin ne olursa olsun destek olcaksin ki o da sana destek ciksin.

Bence hazir cevap olmayi ogrenmelisiniz. Onlar kotu bi durum mu var dediginde niye kotu bir durum mu olmasi gerek diyin. Siz sivri dilli olursaniz bi yerden sonra onlar geri cekilecektir. Yuzsuzluge karsi sizde yuzsuz olun. Ve esinizi gitmeden tembihleyin boyle davrancam diye. Kendi adima bnm esimin ailesi de dugun zamani bize bi faydasi dokunmadi. Ev dosedik ve aldiklari hediye 6li fincan takimiydi. Evimdeki hicbiseye destek olmadilar. Uzulmustum basta ama sonradan cok iyi oldu ilerde bisey deme hakkina sahip degiller dedim. Gercekten sizin onlara karsi sert olmaniz gerek
aynen haklısınız hazır cevap konusunda eksiğim biliyorum eşime zaten diyrm bak bu gittiğimizde böyle davranacağım dyrm
bana kızıyor dedim onlar yaparken bana onlara neden kızmıyorsun bana kızıyorsun beni onlar böyle davranmaya itiyor dediğimde cevap yok dedim hiç mi rahatsız olmuyorsun her gittiğimizde var mı sıkıntı sorun dediklerinde adamda ses yok rahatsz oluyor ama dile getirmiyor

Evlat hakki diye bisey de var. Bunu neden goz ardi ediyosunuz. Yine gidin ama para konusunu kestirip atin. Sizde lafi diyin diyin sonrada sizi seviyorum gibisinden davranin. Gormek istemeyenin gozune sokun. Ne demek isten cikarildiginda guvenmemek yaa o senin evladin ne olursa olsun destek olcaksin ki o da sana destek ciksin.
işte onlarda böyle bir mantık yok sadece bize yapmak zorundasınız ya daha neler neler inanın bıktım
görümceme dedim zaten anne baba hakkı varsa evlat hakkı var ne yaptınız eşime dedim ona evlatlık
gibi davranıyorsunuz eşimi geçtim bana da diyrlar bizim hakkımız

işte onlarda böyle bir mantık yok sadece bize yapmak zorundasınız ya daha neler neler inanın bıktım
görümceme dedim zaten anne baba hakkı varsa evlat hakkı var ne yaptınız eşime dedim ona evlatlık
gibi davranıyorsunuz eşimi geçtim bana da diyrlar bizim hakkımız

Bence gitmeyi iki ayda bire dusurun. Madem oyle. Zaten bikac saatligine gidiyosunuz onda da sizin aciginizi ve kendi isteklerini soyleme derdindeler gitmeyin yani. Cok mu gerekli. Ihtiyac sahibi de degiller zaten. Bosverin onlari. Mumkun oldugunca daha az gorusun

Bence gitmeyi iki ayda bire dusurun. Madem oyle. Zaten bikac saatligine gidiyosunuz onda da sizin aciginizi ve kendi isteklerini soyleme derdindeler gitmeyin yani. Cok mu gerekli. Ihtiyac sahibi de degiller zaten. Bosverin onlari. Mumkun oldugunca daha az gorusun
evet onları görünce daha kapıya gelmeden geriliyorum eşimde bunu bilyr
şimdi dünkü olaydan sonra artık uzun süre gitmeyi düşünmüyorum
gitmeyince de olacakları bilyrm sürekli telefon trafiği o yetmeyecek
kendilerini yemeğe davet ettiryrlar zorla. çaya gelseler hadi kalk bşyler hazırla
yiyelim diyorlar hayır sadece kendileri olsa iyi kızlarını torunlarını damatlarını hepsini toplayıp geliyorlar
oturacak yer kalmazken benden hizmet bekliyorlar yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
bıktım eşimin ailesinden sadece bana yükler

şimdilik sessiz kalıyor ama biraz borç hafifleyince onlara her türlü vereceğini biliyorum

O zaman sen de başka borçlar çıkar mutlaka. Paran varsa da söyleme yokmuş gibi davran. Hayır yani onların borçları vs yok bi de araba istiyorlar ki siz zor geçiniyormuşsunuz. Yüzsüzlük yaptıkları... Çocuğun var mı peki? Eğer yoksa eşin para vermeye kalkarsa daha rahat sorun çıkarırsın :)

evet onları görünce daha kapıya gelmeden geriliyorum eşimde bunu bilyr
şimdi dünkü olaydan sonra artık uzun süre gitmeyi düşünmüyorum
gitmeyince de olacakları bilyrm sürekli telefon trafiği o yetmeyecek
kendilerini yemeğe davet ettiryrlar zorla. çaya gelseler hadi kalk bşyler hazırla
yiyelim diyorlar hayır sadece kendileri olsa iyi kızlarını torunlarını damatlarını hepsini toplayıp geliyorlar
oturacak yer kalmazken benden hizmet bekliyorlar yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
bıktım eşimin ailesinden sadece bana yükler

Isin cok zormus Allah sabir versin canim.

eşimde sinirleniyor ama bşy demiyor ya baba bizim kredimiz var borç ödemeye çalışıyoruz birimiz çalışmasak
mahvoluruz diyemiyor sadece sessiz kalıyor ben bir iki defa dedim biz kendi masraflarımıza yetişemiyoruz parmağımdaki yüzü yeri geldi sattım biliyorlar ama anlamak istemiyorlar
Sakın ama sakın para vermeyin, konuşunca da he he diyin geçin, inanmayın. Benim ailemde böyle malesef, lafa gelince herzaman yanımdalar, sorsan dünyanın en iyi anne babası. ama Doğum sonrası ücretsiz izinde olduğumu bile bile araba alacak diye para istedi benden babam. Üstelik araba da var daha iyisi olsunmus. Ben Doğum iznindeyim çocukları anca idare ediyorum, size para veremem diyince de keşke bu kadar doğurmasaydın dedi bana. Yani ben çocuk yapmayıp parayı onlara verecem ki daha iyi araba alsınlar . Malesef herkes iyi anne baba olamıyor hep kendini düşünüyor, eşiniz de Benim gibi şanssızlardan

Back
X