bitmek bilmeyen kv. ve kp. istekleri

oooooo bide sen calısıyosun saka gibi sen nasıl bir yuz verdin ki bunlara ev borcu ne zaman biticekki bunlar para istiyo sen söyle lafını ortaya direk bizden bisey beklemeyin cekn ellerinizi üstümüzden
evi iki yıl olacak alalı 10 yıl daha borcu var ve birimiz çalışmasak kesinlikle kredileri ödeyemeyiz

Yani haklısın aslında benim demek istediğim şu ailesine karşı kötü olup olmamak umrumda degil hiç sevmesinler beni isterlerse ama ben bu konular yüzünden eşimle çok bozdum aramı hep sert çıktım ama şimdi tatlı tatlı işlemeye çalışıcam inş. İşe yarar

inanılmaz gelinlik bekliyorlar benden işten çıkıp gidip onları ziyaret etmeliyim
iki haftaya bir yemeğe çağırmalıyım arada onlara mutfak alışverişi yapmalıyım
arada para vermeliyim onları gezmelere çıkarmalıyım yaylada ev almalıyım
araba almalıyım tüm bunları benden istyrlar ve zamanında eşime o kızdan ayrıl biz
sni istemiyorz diyenler evlendiğimizde hiç bir destekte bulunmayan insanlar bugün benden
bunları istiyorlar

ben o kadar sakin kalıp tatlı tatlı yaklaşamam bende çok kavgasını ettim
ama benim kendimce sıkıntılarım var çocuk için tedaviye gidiyrm sürekli tedavi parası
tahlil ilaç çalıştığım bunlara gidyr artı bunları duyunca sinir katsayım yükseliyor

iyide bu yuzu sen vermissin onlara baktın dügün zamanı kimseden yardım yok kendi basına kavrulmussun ne isin var kaynanayla senin ne git ne evine al cok yuz vermissin kendine göre belki iyi gelini oynadın ama böylelerine yaramaz yanii

evi iki yıl olacak alalı 10 yıl daha borcu var ve birimiz çalışmasak kesinlikle kredileri ödeyemeyiz
eee dedin ya borcumuz hafiflerse esim ailesine destek atar diye 10 sene varmıs bakarsın 9 senede 1 cocuk daha patlak cık isten 2 snee kocan calıssın dursun oda onlara acıganına karısına acısın sende evde oturabilirdin ama bak ev almak icin calısıypsun bunu kocanın basına kak bence sussun ben bu evin borcunu ödüyorum ailene para vermek varsa bu evde veremezsin de ailen bizmiyiz onlarmı de duygu sömürüsü yap azcık

iyi gelini mi asla bana göre değil ben düğünüm olana kadar hep kavgalıydım
düğünden sonrada kavgayla görüşttük ben sadece eşimin hatırına
ayda bir gidip 1 saat oturup kalkıyordum bundan yüz buldularsa demek ki
onlarda sıkıntı var

zaten söylüyrm ben evi aldım gerçketen bn karar verdim buldum herşeyi kendim
kararlaştırıp aldım ben borç öderken sn ailene mi vereceksin artık snin ailen bnm
çocuğumuz olsa ona ne vereceksn ben aşılama yaptım dolmuşla eve geldim bunları unutup vereceksn
ben yokum dedim bu işte sürekli evi aklına sokuyorum yani benm de ailem var
onlarda hiç böle bir sıkıntı yaşamadım üstüne onlar bana verir ev sonunda ççk kötü kavga edeceğim

ailenin ihtiyaci vardir evlat olarak yardim edilir ama bu anlattiklarinuz farkli bir sey ve esiniz belki sizin maasiniza guvenip agalik yapiyor ailesine

ailenin ihtiyaci vardir evlat olarak yardim edilir ama bu anlattiklarinuz farkli bir sey ve esiniz belki sizin maasiniza guvenip agalik yapiyor ailesine
zaten ihtiyaç sahipleri olsa allah rızası için ben yardım ederim
benim sıkıntım başka evde iki kişiler hiç masrafları yok ve sürekli
aklınıza gelebilecek herşeyi istiyorlar düşünün ekmeği bile bedavaya getirmek için kırk takla atıyorlar
eşim için çalışmıyorum bir kadın olarak ayakta dik durmak için çalışıyorum
bunu ona da defalarca dedim her şeyde benim emeğim varken kendinde hak
bulup oğlumuzun parası diye isteme rahatlıkları var eşimde şuan belki vermiyor
bilemem belki veriyordu yakalasam hepsi pişman olacak en başta eşim
benim maaşımla ağalık nasıl olur gösterim ona

bir şartla konuyu kapatırım akşam eşimden hesap ekstrelerini isteyeceğm tam 3,5 yıllık
eğer ki bşy varsa o akşam kendine kalacak yer bulsun öyle ki damatları bile arayıp istiyor
bu akşam tüm hesaplarını iseyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…