artık öyle olacak kaç yıl sustum sabrettim sadece benm huzurum kaçtı kimseye bşy olmadıSusma hiç onlar orda rahatken sen de susma bence
size ev alırken kefil olmamısaynen çalışıyorum evet eşim verir tabi anne baba zor durumda olsa ondan önce insanlık diye
allah rızası için ben yaparım dediğim gibi aç değiller durumları iyi sadece millete gösteriş için
araba istiyorlar ikincisi zamanında bana o kadar yaşattılar ben niye vereyim ya da yapayım
eşim zaten konusu açılsa arada diyr olsa yaparım dedim olsa bile ben yapmak istemiyorum
nasıl unutursun yaşadıklarımızı ev alırken kefil olmadı adam bn niye paramı vereyim
Ben şok.. Ben iptalsize ev alırken kefil olmamıs
bız evlendık 3 yıllık evlıyız
eşimin bekarken aldıgı bır arabası vardı .
o evı satıp peşinat yapıp ev alacaktık planımız bu yönde idi.
kv arabanın ruhsatını anahtarını sakladı bız evlenırken vermedi:)
bız o araba ıcın 2 bucuk yıl yalvardık .
ev fiyatları süreklı artıyordu , hep napacaksın evi, belko bosanırsın ,e v alsanız kımın uzerıne olacak falan dedıler
eşim bi ara patladı . benım ne biçim bir ailem var dedi.
eşimin babasının aylık geliri 12 bin tl falan.
bize de evlenırken bir tl desteklerı olmadı neyse.
biz 2015 senesınde ev muhabbetıne gırdık, ailesı tamam arabayı verıcez sız evı begenın dedi,
eşim babam ben 3 ay ev aradık, tam içimize sıne bı ev bulduk
biz arabayı vermekten vazgectık dediler
O SENE alacagımız ev 150 bın tl idi, aylık odememız 1300 tl olacaktı
gecen yaz eşim iyice sınırkendı artık ben ev alıcam kiram artıyor vs vs dedi, 3 ay yogun bır sekılde arabasını ıstedi.
bunlar baktılar cocuklarını kaybedecekler o parayı verdıler
biz de evı aldık ama suanda aylık taksıdımız 2700 tl
çnk ev fiyatları cok arttı
bu haftasonu annesı babası bızdeydı ıkı gun
annesı ne dıyor bılıyor musun
hayattakı en buyuk ısteğim oğlumun bır evı olmasıydı allah dualarımı kabul etti diyor
eşim sessiz kalıyor mesela
laf yıne bana düşüyor
3 senedır araba ıcın bızı yalvarttınız dıye ben cıkışıyorum ama kv yıne uste cıkıyor
Sanırım bu insanlar bizim sınavımız nasıl işmişsize ev alırken kefil olmamıs
bız evlendık 3 yıllık evlıyız
eşimin bekarken aldıgı bır arabası vardı .
o evı satıp peşinat yapıp ev alacaktık planımız bu yönde idi.
kv arabanın ruhsatını anahtarını sakladı bız evlenırken vermedi:)
bız o araba ıcın 2 bucuk yıl yalvardık .
ev fiyatları süreklı artıyordu , hep napacaksın evi, belko bosanırsın ,e v alsanız kımın uzerıne olacak falan dedıler
eşim bi ara patladı . benım ne biçim bir ailem var dedi.
eşimin babasının aylık geliri 12 bin tl falan.
bize de evlenırken bir tl desteklerı olmadı neyse.
biz 2015 senesınde ev muhabbetıne gırdık, ailesı tamam arabayı verıcez sız evı begenın dedi,
eşim babam ben 3 ay ev aradık, tam içimize sıne bı ev bulduk
biz arabayı vermekten vazgectık dediler
O SENE alacagımız ev 150 bın tl idi, aylık odememız 1300 tl olacaktı
gecen yaz eşim iyice sınırkendı artık ben ev alıcam kiram artıyor vs vs dedi, 3 ay yogun bır sekılde arabasını ıstedi.
bunlar baktılar cocuklarını kaybedecekler o parayı verdıler
biz de evı aldık ama suanda aylık taksıdımız 2700 tl
çnk ev fiyatları cok arttı
bu haftasonu annesı babası bızdeydı ıkı gun
annesı ne dıyor bılıyor musun
hayattakı en buyuk ısteğim oğlumun bır evı olmasıydı allah dualarımı kabul etti diyor
eşim sessiz kalıyor mesela
laf yıne bana düşüyor
3 senedır araba ıcın bızı yalvarttınız dıye ben cıkışıyorum ama kv yıne uste cıkıyor
şaşırmayın gerçek bunlar ve daha neler neler yapıyor kv. kp dertleri ne anlamadımBen şok.. Ben iptal
açık açık söleyim böyle oldukları için nefret ediyorum onlardan ve her şeyleri gözüme batıyornefret edıyorum bu sekıldekı cıkarcı aılelerden
bırdaha konusunu acınca siz koyun tavrınızı , eşiniz size kızar mı cevap verdınız dıye?
yakın durumlar bizde de var, biz de tek destek gormeden zor sartlarda evlendık bizimkiler de sürekli biz çok fedakar anne babayız diye dolanırlar ortalıkta
bnm eşim de sessiz kalır iş ban adüşer ben veririm cevabı
böyle aileler hıc olmasa daha ıyı
ne kadar düşüncesizler , sinirinizde cok haklısınız
eşimin eli bollasında verır demıssınız ya
anladıgım kadar ıle sız de calısıyorsunuz
o eli hiç bollandırmayın
maasınızın hepsını eve katmayın , kenara para bırıktırın,
ya da eliniz bollasınca kendınıze bıor araba almanız gerektiğini eşinize işleyin.
allah bu tarzdakı ınsanlardan uzak tutsun hepımızı
AAA sizinkilerde mi şimdi iyi ki aldınız evi diyorSanırım bu insanlar bizim sınavımız nasıl işmiş
aynı benm kv. kp gibiler bi de demezler mi konusu açıldığında
iyiki aldnız ev iyatları çok yükseldi diyrm sizin karşınızda çocuk mu var
kimi kandıryrsunuz biz alırken istemediniz şimdide seviniyorlarmış gibi
davranıyorlar eşimde zaten böyle önüne koymasam gerçekten inanacak onun iyiliğini
istediklerine nasıl insanlar sizinkilerde şaşırmıyorum okumuştum konunuzu insan buraya yazmadan
edemiyor anlıyorum sizi en zoruda yaptıklarını yapmamış gibi davranmaları
aynen dırdırcı buluyor ama umurumda değil eğer ki benim üzülmemiAAA sizinkilerde mi şimdi iyi ki aldınız evi diyor
Ahahah çok komik ya
Ben de eşimin gözüne sokmasam anlamıyor ama bazzen gözüne soktukca beni dırdırcı da buluyor
her konuda iyi ki aldınız ev dediklerinde bir defasında dayanamadım evet ne zorluklarla aldıkAAA sizinkilerde mi şimdi iyi ki aldınız evi diyor
Ahahah çok komik ya
Ben de eşimin gözüne sokmasam anlamıyor ama bazzen gözüne soktukca beni dırdırcı da buluyor
BENİM EŞİM SENEDE Bir kere gidiyor ailesine, bir gece kalıp dönüyoraynen dırdırcı buluyor ama umurumda değil eğer ki benim üzülmemi
görmüyor beni oraya götürüyorsa artık o dırdırın alası görecek bir ara
gittikten sonra iki hafta sürekli konuşurdum baktım olan bana oluyor bıraktım
ama artık ne eşime ne onlara acımayacağım birazda onların yüzü düşsün
allahım ya nasıl insanlar çok iyimiş zaten sıkıntılar geçince hepsi bir anda inanılmaz sevgi dolu oluyorBENİM EŞİM SENEDE Bir kere gidiyor ailesine, bir gece kalıp dönüyor
sen gelme istersen der ama ben onu yanlız yollamak istemem o bakımdan giderim.
bana eşim rahatsız oldugun durumda söyle benden beklme dıyor
ben hep söylüyorum kv deye de kp e de
ben de dedim kac sene bizi yalvarttınız arabamızı vermedınız
şimdi iyi ki ev aldınız dıyorsunuz ben unutmadım benden çok kendı oğlunuzu üzdünüz siz diyorum.
allah dualarımı kabul etti ececim , sen benim içimi bilemezsin anneym ben dıyor eşimin omzunu sevıyor o ara
eşimin omzunu seviyordu dediniz aklıma geldiBENİM EŞİM SENEDE Bir kere gidiyor ailesine, bir gece kalıp dönüyor
sen gelme istersen der ama ben onu yanlız yollamak istemem o bakımdan giderim.
bana eşim rahatsız oldugun durumda söyle benden beklme dıyor
ben hep söylüyorum kv deye de kp e de
ben de dedim kac sene bizi yalvarttınız arabamızı vermedınız
şimdi iyi ki ev aldınız dıyorsunuz ben unutmadım benden çok kendı oğlunuzu üzdünüz siz diyorum.
allah dualarımı kabul etti ececim , sen benim içimi bilemezsin anneym ben dıyor eşimin omzunu sevıyor o ara
eşimin omzunu seviyordu dediniz aklıma geldi
bir ara görümcemlere gittik kv ve kp. sonradan geldiler
ben kapıya daha yakın oturuyordum ayağa kalktım hoşgeldiniz demek
için kadına yaklaştım bana dur dedi ve beni es geçip gidip oğluna sarıldı ben orada şok.
sizce nasıl olmam gerekiyor bu insanlara
Onlarda az değillermiş. yok zaten artık öle sarılma falan kalmadı bitirdim o olaydan sonra
Öpmeyin sarılmayın
ben hiç sarılmam yanaktan öpüşürüm
aslında kv denızın bu sekılde olması daha ıyı.eşiniz gerceklerı daha cabuk görür
benım kv içinden bana küfür etse yüzüme ececim diye öpücük kondurur.
sadece hazır cevap bu tür insanlara tek çözüm bu ben onu anladım 3,5 yıldaValla sanki bizi anlatiyorsunuz bende 3 yillik evliyim ayni durum bende de var . acaba bu konuyu ben mi acsaydim ? Kelim ilaci olsa basina sürer bunlarin herseyi para olmus yardima gelince sağır dilsiz offffffff
az kaldı şimdiye kadar sabrettim sustum allah rızası için dedim katlanayım eşimin hatrına ama hata etmişimYani zor durumda olan siz, bor odeyen siz. Keyif icin sirf araba isteyen onlar. Hayret bisey. Ya esine soyle araba falan alamayacaginizi gitsin soylesin babasina ya da sen soyle. Borc odediginizi bile bile. Ayip ya.
En ilginç olanda kv bir düğün olsa beni arar işte şu akrabanın düğünü var altın almak lazımCok fenalar gercekten. Haklisin sinir olmakta ama bosver. Istesin dursun, esin ve sen kabul etmedikce nasil olsa bisi yapamazlar. Onlar bisi istedikce siz de isteyin mesela. Araba al derse, kredi odeyemedik iki ay siz oder misiniz falan deyin. O zaman konuyu acmazlar.
Yani zor durumda olan siz, bor odeyen siz. Keyif icin sirf araba isteyen onlar. Hayret bisey. Ya esine soyle araba falan alamayacaginizi gitsin soylesin babasina ya da sen soyle. Borc odediginizi bile bile. Ayip ya.
En ilginç olanda kv bir düğün olsa beni arar işte şu akrabanın düğünü var altın almak lazımKac valla kacc baba biz nasil alalim ev alirken kefil bile olmamistiniz ne olacaginiz belli degil diye sonucta bizim ne olacagimiz belli degil boyle bi borcun altina giremeyiz d3yin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?