bitmek bilmeyen kv. ve kp. istekleri

Arabanın parasını sizin mi ödemenizi istiyorlar yoksa sadece kredi mi çekmenizi istiyorlar

Arabanın parasını sizin mi ödemenizi istiyorlar yoksa sadece kredi mi çekmenizi istiyorlar
nasıl olursa olsun diyrlar para yok diyrlar alacaksanız ister kredi ister nakit onlar için önemli değil
yeterki verin dyrlar öle düşünüyrlar sadece araba değil sürekli bir para derdi araba son konuları oldu

nasıl olursa olsun diyrlar para yok diyrlar alacaksanız ister kredi ister nakit onlar için önemli değil
yeterki verin dyrlar öle düşünüyrlar sadece araba değil sürekli bir para derdi araba son konuları oldu
Hiç sıkmayın canınızı siz yine bana göre şanslıymışsınız sizinkiler görgüsüzlüklerini açık açık yapıyorlarmış o yüzden tavrınızı net koysanız kocanız da dahil kimse sizi suçlayamaz bizim kv kp herşeyi alttan alttan yapıyorlar tüm çocuklarından istiyorlar ki kimse ses çıkarmasın ses çıkaran da yılan gelin oluyor keşke bizimkilerde açık açık yapsalardı o zaman her ağzıma geleni söyler gercekten ihtiyaçları olmazsa kuruş vermezdim

esiniz bunlara yuz veriyor siz bir vskin arabaya sonrasini hallederiz demistir ben esinizin net bir tavrini goremedim esiniz hatali

Benim eşimin ailesi de aynı kafada. Bizden Bisey isteyemezler. Ama kaynımdan açık açık isterler üstelik o da evli. Kv nin durumları çok iyi. Iki evi var istanbul un göbeğinde. Kira gelirleri ve emekli maaşı var. Ayrıca her ay kaynım kp e para verir. Buna rağmen eve bişey alınacaksa kaynımın yanında söylerler o da kıyamaz tabi. Kp dişlerini bile kaynımın parasıyla yaptırdı. Benim eşim bu konuda çok yüz vermiyor. Biz de kredi ödüyoruz. Calısmaktan canım çıkıyor böyle çocuklarını sömüren insanlardan nefret ederim. Fakir olsalar tabiki yardım edilir ama bu bildiğin cocuklarından faydalanmak.

esiniz bunlara yuz veriyor siz bir vskin arabaya sonrasini hallederiz demistir ben esinizin net bir tavrini goremedim esiniz hatali
evet zaten tartıştık bugun of bıktım yeminle bıktım adam açık açık dese benim borcum var borcu olmasa
bile zamanında bana destek olmayan insanlara vermek zorunda mıyım onlar böyle oldukça eşimden nefret ediyorum
ona kızıyorum tartışıyorum çünkü adam her şeye saygı duyuyor ne demek vermiyorum sorun yok dyr bana öle diyr
kadın yapacağı yemeğin parasını bile istiyor yani ben bunları fark edemem ki ben evime alırken kısıyorum neden başkasının
yemek parasını ödeyeyim

ya adam kendini delikanlı sanıyor araba istiyor yaylada ev istiyor
insan derki çocuklarım çalışsınlarda biz onlara bşy yapmadık evleri olsun bari
yok kazanıyorsanız bize de verin mantığındalar eşim de maşallah gayet rahat ben sinir hastası oluyorum
iki lafını edince hemen çok konuşuyor oluyorum o zaman konuşturma bu duruma el at gideceksem canım sıkılmasın
sıkılacaksa götürme beni

ya işte açık açık deseler o araba isteklerini ben orda kim gelirse gelsin hepsini pişman ederdim
laf vuruyorlar tam kp diyecekti geri çekti kendini işte zor geçiniyoruz araba almak istyrz para lazım
altın vs açık açık istedi yemek yapacak parasını falan o an bşy diyemedim tepki vermedim ama araba arzuları beni deli etti

Biz uzak oturdugumuz için sadece haftasonu görüşüyoruz. Bizden çok isteyemiyorlar. Bir de ben çalıştığım için kabul etmem kusura bakmasın eşim bunu bilir o yüzden bisey vermez. Evlenirken herseyi kendimiz yaptık ve benim ailem kendi payına dusenleri aldı. Kaynımın bu insanlara bu kadar prim vermesini anlamıyorum. Eltime üzülüyorum o da Bisey yapamıyor.

Ayy bizimkiler gibi ayni. Burda onemli olan esin canim. Senin esinde benimki gibi sesssiz duruyorsa onunu kesemezsin.

Ayy bizimkiler gibi ayni. Burda onemli olan esin canim. Senin esinde benimki gibi sesssiz duruyorsa onunu kesemezsin.
inanın eşimden nefret ettim bunu ona da dedim hem sessiz kaldığı için
hem böyle aileye sahip olduğu için gözüme çok kötü geliyor ben zaten yakalasam
verdiğini ilk işim onu o peşine düştükleri anasına babasına göndermek olur

Bende çalışıyorum ama eşime verme demeyi çok istiyorum ama benim eşim bir tuhaf yapma dediğinde iki katını yapıyor anca tatlı dilden anlıyor ben de kredimi bitirmemek adına simdi sessiz kalıyorum ama borçlarımız bitince maaşları bir eve falan bağlatmayı düşünüyorum

Aylık kazancınız nekadar eşiniz ve sizin mesela eşim benim yaklaşık iki katımı aldığından ben sessiz kalıyorum(içim içimi yiyor ama fevri davranıp kavga etsem bu defa kötü gelin olacam ben o yüzden alttan alta güzellikle işlemeye çalışıyorum bilmiyorum işe yarıycakmı

Açık olmalı
Demeli ki anne baba, ben karımı zaten maddı olarak ıstedıgı herseyı yapamıyorum, bazen gıymıyor gozu kalıyor, genc ımrenıyor benı onun karısında kucuk dusurmeyın daha bızım gecımımız normal degılken, arabamız bıle yokken sıze nasıl araba alabılırım ?

Ayda bir görüşüyormuşsunuz aslında göz boyamak adına ayda bir yemek parasını verin bence arabada haklısınız ama bu basit bişey bunu yansıtmayın eşinize çünkü bu defa herşeye laf ediyor der

böyle insanlara gitmem bile sende esini islemiyomusun anne baba olmak yan gelip yatmak degil sen dügünü kendin yapmısın neler yapmıslar bide hala evine davet ediyosyn ve gidiyosun ne evime alırım ne giderim senin anan degil sana zerre faydası yok görüsme onlarla

oooooo bide sen calısıyosun saka gibi sen nasıl bir yuz verdin ki bunlara ev borcu ne zaman biticekki bunlar para istiyo sen söyle lafını ortaya direk bizden bisey beklemeyin cekn ellerinizi üstümüzden

evet benim eşimde iki katını alıyor ama bunun susmak için bir sebep olduğunu sanmıyorum
kendisi artık ev kurdu ve herşeyi tek başına yaptı kimse kuruş yardım etmedi bşy olsa sokakta kalırız
yarın birgün çocukları olacak hayatta herşey var gençken çalışıyoruz şimdi kıymetini bilmesek ona buna
versek yarın bize ne kalır artık sorumlulukların bilincinde olmalı hem sizin eşiniz hem ben eşim için diyrm
kötü gelin olayım artık umrumda değil bugüne kadar neler yaptılar hep sustum yine oğlumuzu bizden aldı oldu
bari sesim çıksında boşa gitmesin dedikleri

aynen bacım bende bunu dyrm ama yok benim üzerimde hakları varmış
ben gitmesem evime geliyorlar ve kv diyr ki el aleme karşı gelip gidin dedim banane
snin elinden aleminden sen beni istemediğinde tek tek aleme gidip oğluma musallat olmuş diyrdun.
sürekli bitmek bilmeyen para dertleri eşime karşı sevgim bile değişti son olaydan sonra

oooooo bide sen calısıyosun saka gibi sen nasıl bir yuz verdin ki bunlara ev borcu ne zaman biticekki bunlar para istiyo sen söyle lafını ortaya direk bizden bisey beklemeyin cekn ellerinizi üstümüzden
evet çalışıyorum yüz verdim mi sorarsanız hep bir mesafem vardı
kaç kere düğüne gideğim para dedi kv. yok dedim misafir gelir
evde 20 kişiler benden yapacağı yemeğin parasını ister yok dedikçe kadın
vazgeçmiyor biri bana yok dese derim keşke ölseydim demeseydim
bi daha da lafını etmem ama yok bunlara anca kavga lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…