Bitmek bilmeyen misafirlik!!!

O sizin anne babanız. Herkes aynı değil. 25 gün misafirlik mi olur? Kiraya çıksa iyiymiş. İkinci kirayı vermemek için yol alırdı teyze.
Durduk yere sana size benim ailemizden madamiz?
Hani elti görünce olsa anlarım
Kıskanır sevişme sesi gelir falan diye de
Yürümen bana şimdi

Kesin beleşçi
Az fatura gelsin diye hizmetçilik yaptırıp, maddi sömürü yapıyor

Ya şu karşı çıkanları anlamıyorum koskoca 25 gün tadilat bitmiş. Konu sahibi diyor ki temizlik bile yapmıyor evine yani iyice yerleşmiş eve. Allah sabır versin teyzenin gitmemeye niyeti yok gibi. Bence havaların tamamen ısınmasını bekliyor doğalgaz yakmamak için.

Misafir severim ama sevdiğim kişilerse, yok haddini bilmeyen, yedikce onu bunu isteyip ya da yedikten önce ve sonra eleştirense, ağzı var dili yok derler ya ha birde bunun tam tersiyse çenesi durmuyorsa, hele hele bir de bir işin ucundan tutmayip kicini devirip günlerce yatan bir tipse gelmesin net.

gün Gelecek, bir sokak köpeği kedisi bile sığınmak için size seçmeyecek, o zaman anlayacaksınız.
Yalnızlığı seviyoruz, ama sosyal canlılarız
Samanyolundaki Salih bey ve beyaz saçlı dede geldi gözümün önüne :) Bu kadar duygusallığa ve hatta acındırmaya ne gerek var.

Yürümen bana şimdi
Eleştiri
Yürümen bana şimdi
Eleştiriye açık olunuz. Konu sahibini de eleştiren sizsiniz. Sıkılmış işte var mi ötesi. Ailenizi siz getirdiniz ortaya mecburen ele aldın
Yürümen bana şimdi
Eleştiriye açık olunuz. Konu sahibi sıkılmış var mi ötesi. 25 gün post serilmiş yani. Sizin aile tabiki beni ilgilendirmez. Ortaya siz getirdiniz bende fikrimi yazdım

Haklısiniz 25 gun cok uzun .Ve evim herturlj tadilattan gecti ve tek tuple idare etmrk zorunda bile ksldim ama alt katimdaki ablama bile yuk olmadim .
Teyze ablamlar gelecek sığamayiz bu hafta evini ayarla deyin .
Küsecek zaten ama 25 günü unutup nankörluk ederse suç onda zaten .
Insaf olur insanda 25 gün nedir yahu .

Annemde bile kalsam kendi evimi yatağımı yastığımı yorganı özlerim. 25 gün ne demek yahu? Herşeyi geçtim kişisel temizliğini bile yapamaz insan rahatsız olur. Koltukaltı tüylerinden vs.

Yani bu soru herkese göre değişir.
Herkesin farklı bir aile yapısı vardır.
Benim teyzem geldi mi 2 ay kalırdı keyfi yani.
Biz o 2 ayda bişe doyamazdık birbirimize.
Başka bir teyzem gelirdi 2 hafta felan,bilemiyorum değişik olurdu çok keyifliydi,rahat ederdik diyemem.

Anne baba kadar evde yaşayan çocukların da fikri önemlidir.
İstemiyor diye çantasını alıp kiraya çıkıp gidecek kişi ailenin çocuğu değil,misafirdir.

Herkesin hayat koşulları,tarzı farklıdır.
Akraba diye her türlüsüne idare edilmelidir diye birşey yok.
Günümüz hayatları bu şekilde..

sanırım kadın eve dönecektir ki tadilat yaptırıyor :) madem bitti bir kaç günü kalmıştır.
evet 25 gün uzun bir süre ama sanırım tadilat yaptırmadınız hiç.
banyosu mutfagı kırılıp döküldüyse o evin öyle bir odasını temizle gir şeklinde olmadığını düşünüyorum.
e kadının da yaşı 50+ civarıdır. öğrenci degil ki idar ediver diyelim.
her şeyi tam olsun istiyordur.
temizliğe birini bulur gider merak etmeyin. yeni evinin tadını çıkaracak sonuçta :)

Rahmetli teyzem bazen biz de kalırdı geceleri uyumadan süt ısıtır verirdim , keşke yaşasaydı da gene kalsaydı

Seni öpüryolar
Ben dondurma şemşişiylen kolacanıp dururun
2 soluk alip verdimele,
Kızıp duru henki hölen, tüvblerer osun, künağaa boynuna ne laf ettim hinci öle.

Öle yazıp duru bi de, atsın kendini koktuktan
Ben neyeağim?
Gonuşup dussunlar gari,

Yetti gari, susçen bunlara
Ağlyıp gıyıya geliyorlar
Yazıyon, öte git seni sevmedim diyip duru
Nepan

Yazcen işte iğnadığna
Yazcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…