- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Durduk yere sana size benim ailemizden madamiz?O sizin anne babanız. Herkes aynı değil. 25 gün misafirlik mi olur? Kiraya çıksa iyiymiş. İkinci kirayı vermemek için yol alırdı teyze.
Kesin beleşçiEvde sular akmaz , doğalgaz elektrik kesik olur vs anlarımda ; tüm tadilat bittiği halde 25 günün sonunda hala neden gitmiyor evini özlemez mi insan ? Zorunluluk durumu ortadan kalktığı halde hala kalmaya devam etmesi garip . 2 gün uzaklaşsam evimi özlüyorum şahsen :)
Yalnız yaşadığı için , kalabalıkta insan içinde olmak iyi gelmiştir belki ?
Yorumumda kastettiğim bu değil benim .Kesin beleşçi
Az fatura gelsin diye hizmetçilik yaptırıp, maddi sömürü yapıyor
Samanyolundaki Salih bey ve beyaz saçlı dede geldi gözümün önüne :) Bu kadar duygusallığa ve hatta acındırmaya ne gerek var.gün Gelecek, bir sokak köpeği kedisi bile sığınmak için size seçmeyecek, o zaman anlayacaksınız.
Yalnızlığı seviyoruz, ama sosyal canlılarız
Tamam.Yorumumda kastettiğim bu değil benim .
O ne ya?Samanyolundaki Salih bey ve beyaz saçlı dede geldi gözümün önüne :) Bu kadar duygusallığa ve hatta acındırmaya ne gerek var.
İyi misiniz ? Yazdıklarımla zerre alakası olmayan şeyler yazdınız beni alıntılayıp tavrınızı anlayamadım da ?Tamam.
EleştiriDurduk yere sana size benim ailemizden madamiz?
Hani elti görünce olsa anlarım
Kıskanır sevişme sesi gelir falan diye de
Yürümen bana şimdi
Eleştiriye açık olunuz. Konu sahibini de eleştiren sizsiniz. Sıkılmış işte var mi ötesi. Ailenizi siz getirdiniz ortaya mecburen ele aldınDurduk yere sana size benim ailemizden madamiz?
Yürümen bana şimdi
Eleştiriye açık olunuz. Konu sahibi sıkılmış var mi ötesi. 25 gün post serilmiş yani. Sizin aile tabiki beni ilgilendirmez. Ortaya siz getirdiniz bende fikrimi yazdımDurduk yere sana size benim ailemizden madamiz?
Yürümen bana şimdi
Boşverin hanımefendi. Sizinle tartışmaya mecalim yok inanın. Yoğun duygularınızı bastırmaya da :)O ne ya?
Konu Sahibi kim?Boşverin hanımefendi. Sizinle tartışmaya mecalim yok inanın. Yoğun duygularınızı bastırmaya da :)
Seni öpüryolarsanırım kadın eve dönecektir ki tadilat yaptırıyor :) madem bitti bir kaç günü kalmıştır.
evet 25 gün uzun bir süre ama sanırım tadilat yaptırmadınız hiç.
banyosu mutfagı kırılıp döküldüyse o evin öyle bir odasını temizle gir şeklinde olmadığını düşünüyorum.
e kadının da yaşı 50+ civarıdır. öğrenci degil ki idar ediver diyelim.
her şeyi tam olsun istiyordur.
temizliğe birini bulur gider merak etmeyin. yeni evinin tadını çıkaracak sonuçta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?