Bitmek bilmeyen misafirlik!!!

orijinal egeli olmayınca kısmi anlıyorum
ama görülmeye değer bir eş memleketi ziyaretim var, kelimeleri yakalamaya çalışırken çektiğim acının yüzüme yansıdığı

Gider temizlerim gerekirse evini cokta ozenmem hadi neyse. 5 gunden fazlasina dayanamam misafire alerjim var herseyi bana batar kaldi ki kendimde biyerde olsam fazlalik gibi hissederim kalmam. Oglaklar böyledir

Başlarda bende aynen sizin gibi düşünüyordum ama evde tadilat bitti iş temizliğe yerleştirmeye kaldı ama hareket yok ....

Zaten kırıcı davranmayız sadece harekete geçmemesi beni şaşırtıyor

Yapilacak yer kalmadı bitti beni şaşırtan nokta bu

Ilk zamanlar biraz yardım ediyordu onu da bıraktı geçen sabah kahvaltısını edip çıkıp gitmiş...

O artık aileden biri misafir bir tarafı kalmamış ki
Televizyon falan izlemeseniz? Ben olsam odama gider muhatap olmazdim bu kadar rahatsizsam

Muhtemelen gündüz gelen işçilerle aynı evde olmak istememiştir olabilir. Bir kadının bundan rahatsız olması normal . Tabi onun nedenini bilmiyoruz benimki olasılık. Keyfi yatılı misafir olsa sinir bozucu olur hatta yurtdışından gelip tatil için bir ay kalanlar falan benim çok sinirimi bozuyo ama sizin durumunuz farklı ben tepki vermezdim buna

Evet ifade etmek istediğim bu aslında tadında bıraksa gitse hepimiz için iyi olacak hava ısındı evin işi bitti misafir de gelecek halen neyi bekliyor?evde yatacak kalkacak yer kısıtlı biraz anlayış bekliyorum

Işçi falan kalmadı evde artık buna şaşırıyorum

Bunu söylesek küser tüm 25 gün çöp olur.

Sizin
- teyze evi temizleyelim demenizi
veya hiç söylemeden gidip evi temizlemenizi bekliyor kesin.

Iyi de tadilat bitti ev tamam onu bekliyor

O bizi darladi:) biz bisey yapamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…