Bitmek bilmeyen misafirlik!!!

Siz iyi mısınız?evim barkim varken neden kiraya cikayim ev tutmak eşya kurmak kolay mi kaldı ki ailem ister mi böyle bisey

Kim olursa olsun yatılı misafir bana göre değil yaa.. 1 hafta maksimum. Ben de çalışıyorum. Evde dinlenmek, evdeki konforum benim için çok önemli. Keyfime düşkünümdür

Acizlik durumu asla yok

Anneniz soylesin, ev bitti artik temizletip gecebilirsin gibi. Insanin kendi evi gibi olmaz falan gibi seyler

Ay benim 2 güne tahammülüm yok geriliyorum, hiç de alışık değildim böyle kalmalara, evlenince gördüm. Eşimin bir akrabası hiçbir haftasonu evinde kalmaz mesela. Tamamen keyfiyet. Alır çocuğu genelde bırakır kocayı bi onda bi bunda, arada da bizde. Kendisini gayet severim ama yatılı geldiğinde bana bi şeyler oluyor. Yatılı misafir sevmem, yatılı kalmayı da sevmem. İnsan nasıl rahat eder evinden başka yerde?

Nasıl bişey anlamadım bi insan hafta sonu evinde dinlenmek istemez mi

Şimdi yok ama misafirler gelince yatacak yer baya sorun olacak
O zaman eğer arabası olan biri varsa teyze biz seni eve bırakırız yatarken dersiniz bence onu da demeyin kendi teklif eder etmese biraz sıkışıkda olsa bi çözüm bulunur.. Muhtemelen teyzeniz yardım bekliyodur temizlik için . Bi gün daha dayanin zaten kalsa bile rahat bi uyku uyuyamicak belli ki sıkışık olduğu için

Yardım edebilecek kimse yok biz çalışıyoruz annem rahatsız yardımcı tutacak ama halen beklemede biraz düşüncesizce davranıyor ben olsam kendime yatacak kadar yer acar bi yerden başlardım ama beklemede kendisi bir de misafir gelince anneannemde gelicek şimdiden stres basti beni

Bı sorun o zaman evi temizlemek için birini tutacaktin naptın diye. Açıkçası teyzeniz kaç yaşında bilmiyorum ama ben annem yorulunca teyzeme hemen söylüyorum alınıyorsa da alınsın annem benim hassas noktam kendi herkes için paralayan biridir .annem herşeye çok kosunca herkes köşesinde oturur ben hemen tepkimi koyarım . Açıkçası oldum olası net ve mantıklı biri olduğum için kimse bana dönüp bişey diyemiyo çünkü olması gerekenin o olduğunu herkes biliyo.

Ya ben bu konudan ziyade sana nasılsın diye sormak istiyorum en son boşanmıştın zor bir evlilik geçirmiştin iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…