O zaman bugün yarın gider zaten eğer her şey bitmesine rağmen gitmezse o zaman bi niyet okuma yapabilirsiniz ama biraz bekleyinSadece mutfak tezgahı kaldı o da bugün takılır
Siz iyi mısınız?evim barkim varken neden kiraya cikayim ev tutmak eşya kurmak kolay mi kaldı ki ailem ister mi böyle biseyO zaman
Şunu yap.
Maaşını koy cebine,
Çık ayrı eve.
Anan baban rahatsız mı? Değil mi?
Rahatsızsa katlanmak zorunda değiller, 2 bayram küsülür sonra barışılır.
Anlıyorum, belki ışığınızın uymadığı insanlar
Fakat demokrasi, çoğunşuluğun istediğidir
Arkadaşlar yatili misafire karşı tavrınız tutumunuz nasıldır?sabır sizce nereye kadar? Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok daraldım. Teyzemin evi tadilattan geçti yaklaşık 25 gündür biz de tamam başlarda evi yaşanacak gibi değildi ama ev artık bitti temizlik yapılıp oturulacak durumda. sadece mutfakta bi kaç eksik var ama teyzemin hiç gitmeye niyeti yok süreyi kısaltma imkanı varken ağırdan alıyor annem bile bunaldı biz kardeşimle ise gidiyoruz gündüz bi bağımız olmuyor ama akşam beraberiz evde tek tv var birşey izlemek bile sorun dip dibe sıkıldım ayni evin ıçinde zaten cok yildizim barışmazdı onun da etkisi var bisey söylenmez biliyorum ama ne yapabilirim bu rahatlığı beni benden alıyor halen evini temizletmek için birini bulmuyor kendine yatacak kadar yer açmıyor d a r a l d ı m.....bir de hafta sonu ablamlar gelecek 4 kişiler sıkış tepiş kalacaz evin ıçinde ama umursamıyor
Acizlik durumu asla yokTeyzenizin eşi çoluğu çocuğu yok mu?
Yok herhalde ki sizde kalıyor.
Evet 25 gün uzun bir süre.
Ama annenizin kardeşi.
Bu kadar isyan etmemek lazım belki de.
Ha çok rahat sorumsuz ve gevşek tavırları varsa sinir bozucu olur ama bilemedim şimdi.
Acizse insanlık etmek lazım.
Arkadaş bana kiraya çık yazmis:)))O sizin anne babanız. Herkes aynı değil. 25 gün misafirlik mi olur? Kiraya çıksa iyiymiş. İkinci kirayı vermemek için yol alırdı teyze.
O resmen misafirlerin gelip gitmesini bekliyor yatacak yer çokmuş gibiO zaman bugün yarın gider zaten eğer her şey bitmesine rağmen gitmezse o zaman bi niyet okuma yapabilirsiniz ama biraz bekleyin
Çok anlayissiz ya küser ya kavga ederAnneniz soylesin, ev bitti artik temizletip gecebilirsin gibi. Insanin kendi evi gibi olmaz falan gibi seyler
Ya insan sıkılıyor bi yerden sonra anneannem yalnız onda da kalmıyor hiçKim olursa olsun yatılı misafir bana göre değil yaa.. 1 hafta maksimum. Ben de çalışıyorum. Evde dinlenmek, evdeki konforum benim için çok önemli. Keyfime düşkünümdür
Nasıl bişey anlamadım bi insan hafta sonu evinde dinlenmek istemez miAy benim 2 güne tahammülüm yok geriliyorum, hiç de alışık değildim böyle kalmalara, evlenince gördüm. Eşimin bir akrabası hiçbir haftasonu evinde kalmaz mesela. Tamamen keyfiyet. Alır çocuğu genelde bırakır kocayı bi onda bi bunda, arada da bizde. Kendisini gayet severim ama yatılı geldiğinde bana bi şeyler oluyor. Yatılı misafir sevmem, yatılı kalmayı da sevmem. İnsan nasıl rahat eder evinden başka yerde?
Bugün bitiyosa zaten giderO resmen misafirlerin gelip gitmesini bekliyor yatacak yer çokmuş gibi
Hiç bi hareketlilik yok aynen devam.....Bugün bitiyosa zaten gider
Evde yatacak yer sorunu yoksa takmiyodur varsa akşam gider yatma vaktiHiç bi hareketlilik yok aynen devam.....
Şimdi yok ama misafirler gelince yatacak yer baya sorun olacakEvde yatacak yer sorunu yoksa takmiyodur varsa akşam gider yatma vakti
O zaman eğer arabası olan biri varsa teyze biz seni eve bırakırız yatarken dersiniz bence onu da demeyin kendi teklif eder etmese biraz sıkışıkda olsa bi çözüm bulunur.. Muhtemelen teyzeniz yardım bekliyodur temizlik için . Bi gün daha dayanin zaten kalsa bile rahat bi uyku uyuyamicak belli ki sıkışık olduğu içinŞimdi yok ama misafirler gelince yatacak yer baya sorun olacak
Yardım edebilecek kimse yok biz çalışıyoruz annem rahatsız yardımcı tutacak ama halen beklemede biraz düşüncesizce davranıyor ben olsam kendime yatacak kadar yer acar bi yerden başlardım ama beklemede kendisi bir de misafir gelince anneannemde gelicek şimdiden stres basti beniO zaman eğer arabası olan biri varsa teyze biz seni eve bırakırız yatarken dersiniz bence onu da demeyin kendi teklif eder etmese biraz sıkışıkda olsa bi çözüm bulunur.. Muhtemelen teyzeniz yardım bekliyodur temizlik için . Bi gün daha dayanin zaten kalsa bile rahat bi uyku uyuyamicak belli ki sıkışık olduğu için
Bı sorun o zaman evi temizlemek için birini tutacaktin naptın diye. Açıkçası teyzeniz kaç yaşında bilmiyorum ama ben annem yorulunca teyzeme hemen söylüyorum alınıyorsa da alınsın annem benim hassas noktam kendi herkes için paralayan biridir .annem herşeye çok kosunca herkes köşesinde oturur ben hemen tepkimi koyarım . Açıkçası oldum olası net ve mantıklı biri olduğum için kimse bana dönüp bişey diyemiyo çünkü olması gerekenin o olduğunu herkes biliyo.Yardım edebilecek kimse yok biz çalışıyoruz annem rahatsız yardımcı tutacak ama halen beklemede biraz düşüncesizce davranıyor ben olsam kendime yatacak kadar yer acar bi yerden başlardım ama beklemede kendisi bir de misafir gelince anneannemde gelicek şimdiden stres basti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?