Annemde kendini paralayan bi insandır herkesten önce herşeye koşmaya çalışır sonuç olarak az önce telefonla konuştum hastaydı.zamaninda teyzeme bazı konularda sürtüşmeler yaşadık yazligimiz vardı ya kendi gelir kendi gelemezse kızını yollardı.ben konuda çıkışınca beni seçmez oldu resmen :) şimdi de misafir diye ses etmiyorum ama içten içe gıcık oldumBı sorun o zaman evi temizlemek için birini tutacaktin naptın diye. Açıkçası teyzeniz kaç yaşında bilmiyorum ama ben annem yorulunca teyzeme hemen söylüyorum alınıyorsa da alınsın annem benim hassas noktam kendi herkes için paralayan biridir .annem herşeye çok kosunca herkes köşesinde oturur ben hemen tepkimi koyarım . Açıkçası oldum olası net ve mantıklı biri olduğum için kimse bana dönüp bişey diyemiyo çünkü olması gerekenin o olduğunu herkes biliyo.
Iyi sayılırım yaşamaya çalışıyorum:) babamin sağlık sorunları vs.uğraşıyoruz Allah a şükür diyelimYa ben bu konudan ziyade sana nasılsın diye sormak istiyorum en son boşanmıştın zor bir evlilik geçirmiştin iyi misin?
Nasıl bişey anlamadım bi insan hafta sonu evinde dinlenmek istemez mi
Yatili misafirliği geçti olay evin yeni üyesi oldu:)Yatılı misafiri duyunca bile ruhum daralıyor, şişiyorum
Ben kimseyi rahatsız etmem rahatsız edilmekte istemem böyle insanlar beni geriyorAyda 4 hafta var diyelim 1 haftası kendi evindedir genel olarak. Oturduğu ilçeden kaynaklı biraz da.
Yatili misafirliği geçti olay evin yeni üyesi oldu:)
Ahaha olsun...misafirlik uzadı az biseyBütün yorumları okumadığım belli olmuştur.
Temizlik için kimse yardım edemez çalışıyoruz annem de rahatsizOff yatılı misafirmisafir ağırlamak bile yorucuyken bir de yatılı misafir... kolunuza bacağınıza sağlık ne deyim umarım bi an önce gider. O sizden temizlik için yardım etmenizi bekliyordur.
Tayzeniz kaç yaşında o önemli eğer eli ayağı tutuyosa misafirlik taslayip herşeyi annenize yıkması çirkin ben bı yandan her işe koşuyor diye anneme laf söyleyip teyzelerime de görüyorsunuz kadının halini dusmaninjz mı annem sizin diyodum utanma pazarı yapiyodular . Siz de yapın söyleyinAnnemde kendini paralayan bi insandır herkesten önce herşeye koşmaya çalışır sonuç olarak az önce telefonla konuştum hastaydı.zamaninda teyzeme bazı konularda sürtüşmeler yaşadık yazligimiz vardı ya kendi gelir kendi gelemezse kızını yollardı.ben konuda çıkışınca beni seçmez oldu resmen :) şimdi de misafir diye ses etmiyorum ama içten içe gıcık oldum
Ben kimseyi rahatsız etmem rahatsız edilmekte istemem böyle insanlar beni geriyor
58 yaşında canı isteyince her işi yapar.ben bi kaç kez karşı karşıya geldim ben artık müdahil olmuyorumTayzeniz kaç yaşında o önemli eğer eli ayağı tutuyosa misafirlik taslayip herşeyi annenize yıkması çirkin ben bı yandan her işe koşuyor diye anneme laf söyleyip teyzelerime de görüyorsunuz kadının halini dusmaninjz mı annem sizin diyodum utanma pazarı yapiyodular . Siz de yapın söyleyin
Valla aileden de olsa misafir misafir oluyor evin düzeni değişiyorAynen öyle işte ben de çok geriliyorum, sonra eşimle ters düşüyoruz. Anlamıyor beni bu konuda. Bir de 10 aylık bebeğim var, yemekli yatılı misafir benim neyime? Ona göre aileden olunca misafir sayılmıyor. Ben bir de bebeğimle bir süre ilgilenemeyince çok geriliyorum. Şimdi de misafirim var, yemekli, aileden değil ama eşimin arkadaşı ve ailesi. Kaç saat uğraştık, neyse ki biri erken geldi yardım etti bana ama yine çocuğumla ilgilenemedim, iki beyefendi bi ellerinize sağlık bile demediler, çocuğu uyutmaya geçtim, sinirliyim çok.
Nefret etmen doğal en uykusuz yorgun zamanlarını misafirle gecirmissinDoğum yapalı 2 ay olmadan kaynım, eltim ve iki çocuklarını ağırlamıştım, inanılmaz zor gelmişti minicik bebekle durmadan ev topla, yemek yap, kur kaldır falan. Yatılı misafiri ozamandan beri hiç sevmem.
Valla aileden de olsa misafir misafir oluyor evin düzeni değişiyor
Herkesin kendince düzeni var mazeretler olur akrabada da kalınır ama süre uzayınca durum iyice sevimsiz oluyor sonuç da çok büyük evlerde yaşayan insanlarda değiliz ister istemez insan kısıtlanıyor.Ayyyynennn öyle. Ya en basitinden ben bebeğim ağlayınca yanıma alıyorum eşim misafir odasında yatıyor. Misafir olduğu için eşim kalkamadı, ben bebeğimi alamadım 5 saat içinde 8 kere uyandı çocuk iki gece de. Ben hem uykusuzluk hem yorgunluk hem gerginlik pert oldum. Ne gerek var yani..
Çok bisey yapmıyor ara sıra yemek yapıyor ev işi yok masrafı da yok keyfi yerinde yani halen aynen devam ediyoruzTeyze sizde fazla mı rahat acaba? İş güç yapıyor mu evde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?