Bitmek bilmeyen misafirlik!!!

Annemde kendini paralayan bi insandır herkesten önce herşeye koşmaya çalışır sonuç olarak az önce telefonla konuştum hastaydı.zamaninda teyzeme bazı konularda sürtüşmeler yaşadık yazligimiz vardı ya kendi gelir kendi gelemezse kızını yollardı.ben konuda çıkışınca beni seçmez oldu resmen :) şimdi de misafir diye ses etmiyorum ama içten içe gıcık oldum

Off yatılı misafir misafir ağırlamak bile yorucuyken bir de yatılı misafir... kolunuza bacağınıza sağlık ne deyim umarım bi an önce gider. O sizden temizlik için yardım etmenizi bekliyordur.

Tayzeniz kaç yaşında o önemli eğer eli ayağı tutuyosa misafirlik taslayip herşeyi annenize yıkması çirkin ben bı yandan her işe koşuyor diye anneme laf söyleyip teyzelerime de görüyorsunuz kadının halini dusmaninjz mı annem sizin diyodum utanma pazarı yapiyodular . Siz de yapın söyleyin

Ben kimseyi rahatsız etmem rahatsız edilmekte istemem böyle insanlar beni geriyor

Aynen öyle işte ben de çok geriliyorum, sonra eşimle ters düşüyoruz. Anlamıyor beni bu konuda. Bir de 10 aylık bebeğim var, yemekli yatılı misafir benim neyime? Ona göre aileden olunca misafir sayılmıyor. Ben bir de bebeğimle bir süre ilgilenemeyince çok geriliyorum. Şimdi de misafirim var, yemekli, aileden değil ama eşimin arkadaşı ve ailesi. Kaç saat uğraştık, neyse ki biri erken geldi yardım etti bana ama yine çocuğumla ilgilenemedim, iki beyefendi bi ellerinize sağlık bile demediler, çocuğu uyutmaya geçtim, sinirliyim çok.

58 yaşında canı isteyince her işi yapar.ben bi kaç kez karşı karşıya geldim ben artık müdahil olmuyorum

Valla aileden de olsa misafir misafir oluyor evin düzeni değişiyor

Doğum yapalı 2 ay olmadan kaynım, eltim ve iki çocuklarını ağırlamıştım, inanılmaz zor gelmişti minicik bebekle durmadan ev topla, yemek yap, kur kaldır falan. Yatılı misafiri ozamandan beri hiç sevmem.

Nefret etmen doğal en uykusuz yorgun zamanlarını misafirle gecirmissin

Valla aileden de olsa misafir misafir oluyor evin düzeni değişiyor

Ayyyynennn öyle. Ya en basitinden ben bebeğim ağlayınca yanıma alıyorum eşim misafir odasında yatıyor. Misafir olduğu için eşim kalkamadı, ben bebeğimi alamadım 5 saat içinde 8 kere uyandı çocuk iki gece de. Ben hem uykusuzluk hem yorgunluk hem gerginlik pert oldum. Ne gerek var yani..

Herkesin kendince düzeni var mazeretler olur akrabada da kalınır ama süre uzayınca durum iyice sevimsiz oluyor sonuç da çok büyük evlerde yaşayan insanlarda değiliz ister istemez insan kısıtlanıyor.

Cok gicik bi durum basima geldi insan biseyde diyemiyo arada kaliniyo zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…