- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Eşim yaklaşık bir yıl önce on küsür senelik motorunu sattı.Sürekli masrafı oluyordu.Birkez ciddi bir kaza yapmış önceden şükür birşey olmamış.Sürekli ceza yemesinden iki kezde çalınıp masraf çıkarmasından bıkmıştım artık ve sattık...Ve bir senedir bu mevzu bitmedi ne eşim için ne ailesi için annesi kaçkez para vereyim al dedi ben yok istemiyorum dedim, işe giderken gelip gittiği yol otoyol Allah korusun bir kaza olursa dönüşü olmaz dedim vs.Kısacası istemedim hatta bir ay olmadı yine ziyarete gittiğimizde açıldı mevzu eşim artık annesinin alacağım deyip almamasından dolayı tersledi ondan önceki bir ziyarettede ben eşimle tartışır gibi oldum hevesli diye benim düşüncemin önemi yok mu dedim ki dört yılda ilkkez oldu bu...En sonunda bu mevzuyu kapatmıştık artık düşünmüyoruz demiştik.Ama dün yine eşimin annesi aramış ne renk istiyorsun sana motor alacağız demiş oda ağzı kulaklarında farketmez demiş bayramdan sonra babasıyla gidip bakacaklarmış.Eşim evet almaya hevesli ama ben onu düşünüyorum ve beni böyle hiç saymalarına sinir oldum ne yapabilirim?