Bitmek bilmez sorunlar !

Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.
Demek istediğinizi anladım ama ben bu konulara hakim olmadığım için avukat ne derse onu yapıyorum. Benim avukatımda bu şekilde bi dava açtı. Birde bizim sadece evimiz var evden başka bir şeyimiz yok.
Bide bu ikinci avukat ilk avukatım beni dolandırdı birikmiş nafakamın üzerine konmuştu banada yalan söylemişti. Sonra aldım tabi hepsini ama böyle talihsiz bi olay yaşadıktan sonra ikinci bi avukat vakası ağır geliyor artık bana.
Avukatla dilekçeyi gördüğümüzde nasıl yani mal paylaşımı davası mı açılacak dediğimde bizde açarız dedi. O zaman neden bu davayı açtık çok saçma değil mi? Mal paylaşımı davasında ev satışı yapılıyor mu peki? Sanırım bu ev davasını boşa açtırdı bana..
istinafa bu şekilde sunduk sonuç ne olur bilmiyorum. Çünkü mahkeme bu olayı önemsemedi..
Evin satılıp satılamayacağı tarafların anlaşmasına bağlı biraz.Ben bu işin içerisinde olduğum için size tavsiyem davanızı duruşmalarınız çok iyi takip edin.Herkes başkasının eşşeğini türkü çağırarak arıyor maalesef.İstinafdan sonucunuz gelsin ona göre tekrar yazarsınız.

Back