- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Herkese merhaba
Daha önce bitme eşiğine gelmiş ama toparladığınız ilişkileriniz oldu mu?
Ilişki yokuş aşağı gittiğinde nasıl bir yol izlenmeli ?
Sizin deneyimlerinizi öğrenmek isterim.
Teşekkür ederim
Genel bir soru sordum zaten. Kısacası 5 yıllık ilişkim bitmek üzere. Erkek arkadaşım psikolojisi kötü olduğu bir dönem geçiriyor. Benimle minimum iletişim kuruyor. Ve ben anlayabiliyorum yokuş aşağı gittiğimizi. Hiç böyle bir olay yaşamadığım için de yaşayan insanların deneyimlerini öğrenmek istiyorumSorununuzu ayrıntılı yazmazsanız nasıl cevap verilecek ki, böyle çok genel garip bi soru olmuş bu
Bu o kadar kolay değil amaKoyvermeli olduğu gibi.
Genel bir soru sordum zaten. Kısacası 5 yıllık ilişkim bitmek üzere. Erkek arkadaşım psikolojisi kötü olduğu bir dönem geçiriyor. Benimle minimum iletişim kuruyor. Ve ben anlayabiliyorum yokuş aşağı gittiğimizi. Hiç böyle bir olay yaşamadığım için de yaşayan insanların deneyimlerini öğrenmek istiyorum
Neden yokuş aşağı gittiğine bağlı izlenecek yollarHerkese merhaba
Daha önce bitme eşiğine gelmiş ama toparladığınız ilişkileriniz oldu mu?
Ilişki yokuş aşağı gittiğinde nasıl bir yol izlenmeli ?
Sizin deneyimlerinizi öğrenmek isterim.
Teşekkür ederim
Elbette zor ama eğer anlattığınız hızdaysa gidişat, durdurmaya calışırken daha da beter edilebilir.Bu o kadar kolay değil ama
Sizinle minimum iletişim kurması iletişim kurmak istemediğini gösterir. Bir ilişki tek taraflı kurtulmaz. İstemiyor belli ki. Zorlamayın, gururunuz incinmesin.Genel bir soru sordum zaten. Kısacası 5 yıllık ilişkim bitmek üzere. Erkek arkadaşım psikolojisi kötü olduğu bir dönem geçiriyor. Benimle minimum iletişim kuruyor. Ve ben anlayabiliyorum yokuş aşağı gittiğimizi. Hiç böyle bir olay yaşamadığım için de yaşayan insanların deneyimlerini öğrenmek istiyorum
Bunu ifade ettim. Ama gitmek istemediğini sadece şuan iyi olmadığını söylediSizinle minimum iletişim kurması iletişim kurmak istemediğini gösterir. Bir ilişki tek taraflı kurtulmaz. İstemiyor belli ki. Zorlamayın, gururunuz incinmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?