Vazgecmeli. 5 yillik evliyim. Bir bucuk yillik evli iken cok buyuk tartiamalarimiz olmustu. Lohusa sayiliridm. Bosanma esigine geldik, evi terk ettim sessiz sedasiz kizimla. Ozaman lar esim hic unutmam bana :" bir elime gunesi digerine ay'i verseler artik biz olmayiz." Demisti.. sonra durumu kabullendim. O vazgecti benden dedim. Hissettim ve kabul ettim.
Bende ondan vazgectim. Samimi sekilde vazgectim. Bende ona bir tartismada benimle bosanmicagini, cocuk icin bir sekilde bu evliligi yurutecegimizi soyledi. Bir yil birbirimizi opmedik dahi inanin.
Sonra ondan vazgectigimi hissedince, topqrlamaya basladi. Ben uyuyor numarasi yaparken ellerimi ayaklarimi opmeye basladi. Beni uykuda sanarak koklamaya basladi.. derken dsrken aramiz ilimaya baslayinca, ona aynini dedim..
Bir elime gunesi digetine ay i versen, bu is benim icin bitti. Kizimin ve kendimin konforu icun bu evdeyiz. Sartlar degisir bir gun bakmissin yine cekip gitmisim dedim.
Ondan sonra zaman la hersey ufak ufak yoluna girmeye, evlilik oturmaya, kavga tartisma etmemeye basladik. Birbirimize huzur sukunet aliskanlik fedakarlik olduk. Mutluyum. Ama ben ondan vazgecti ve ona aetik asik degilim. Onun ne hissettigini ise bilmiyorum. Onemli de degil benim icin aetik. Cok bonkor. Disaei hayati olmayan, konforum icin 4 donen, cok saygili cok ilgili cok eglenceli biri. Ve bir cok guzel huyu daha var.
Mutluyum ama asik degilim. Kirildim ve vazgectim. Bosaniyoruz dese, neden ne oldu dahi demem..hay hay der, kizimi alir giderim. Daha da nah gorur. Ama bitmesini istemem, cunku gonulden mutluyum onunla.