• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeliydi .. Bitiyor ..

bu tip insanlarla 'bi gun duzelir, iyi olur' beklentisi omurden omur goturur.. her gun yeni bi rezillik cikarir arsizlae

en doğrusunu yapmıssın canım sakın bır sanıye bıle dusunmee bu aıle daha cok hırpalar yoksa senı ..

merhabalar sevgili hanımlar ..
eskı konularımı okursanız bu yazıcaklarım size pek de yabancı gelmeyebilir..
Bilen bilir kaynanamla beraber oturan ve hiç bi zaman eşi arkasında destek olarak durmayan bi bayandım ben hala da oyleyım ..
Bi insan hiç mi düzelmez diceksiniz ama düzelmedi (kaynanam) .. aksıne daha da edepsiz bi hale geldi . son olayları anlatıyorum evde 400 tl parası çalındı evde bi tek sen varsın diyerekten beni hırsız ilan etti , eşimi aldattıqımı söyledı bol bol herkese .. eşime bu kadını hala bu evde nasıl tutuyorsun sokaklarda basın nasıl dik geziyorsun boynuzlu boynuzlu dedi ve tahmin edersiniz ki eşim yine arkamda durmayıp babamın evine gönderdi ve 2 haftadır burdayım bu eve geri geliceksin diye yalvarıyor suan fakat ben gitmiyorum .. bugun konustuk artık dönüşü yok boşanma davasını aç dedim benim senin gbi bir şe ihtiyacım yok dedim ve kapattım telefonu .. gelişmeleri yazıcam arkadaslar .. ilk defa verdiğim bi karardan mutluyum galiba , en azından şuan oyle hissediyorum .. sizce iyi mi oldu boylesi arkadaslarım ..
DOĞRU Bİ KARAR VERMİŞSİN. UMARIM ÇOCUĞUNUZ YOKTUR. VARSA DA NAFAKANI MUHAKKAK İSTE. BİLDİĞİM KADARIYLA BİRDE YIPRANMA TAZMİNATI İSTENEBİLİYOR. TABİKİ ÇEKTİKLERİNİ PARA İLE ÖDEYEMEZ AMA NEFES ALIRSIN. SEN KENDİNDEN EMİNSİN VE İFTİRA ATILDI BANA DİYOSUN. O NASIL SANA ACIMAYIP ANNESİNE İNANDI VE SENİ BABANIN EVİNE GÖNDERDİYSE SENDE ONA ACIMA SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜR. MÜSTAHAKTIR... İFTİRA KÖTÜ BİŞEY VE İNSANDA PSİKOLOJİK SORUNLAR YARATABİLİR. ARKADAŞIM GERİ DÖNSEN BİLE DEĞİŞMEYECEK BUNA EMİN OL. NE KADAR AYIP YA KADIN OĞLUNA DİYORKİ BOYNUZLU NASIL GEZİYOSUN DIŞARDA. ALLAH ISLAH ETSİN. UMARIM HAYIRLI Bİ AŞK KAPINI ÇALAR. VE ÇOK MUTLU OLURSUN

VE DERLERYA HANİ ALMA MAZLUMUN AHINI DİYE GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU. İNAN SENİ MUMLA ARAYACAKLAR AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK. BELKİDE HAYATININ EN MUTLU GÜNLERİNİ YAŞAYACAKSIN O ZAMAN. BUNA İNAN.

Kayinvalideniz alsin oglunu kucagina avutsun:) sizde hayatinizi yasayin artik,tebrik ederim.

Çok iyi yapmışsın valla boşver ömür boyu öyle biriyle geçinmek o kaynanayı çekmek Allahım erkenden yaşlanırsın be :KK57:
Aksine bekle o boşasın seni al nafakanı da o kaynana da görsün bakalım o iftiralar nasıl atılır diye :KK62::KK62::KK62:

merhabalar sevgili hanımlar ..
eskı konularımı okursanız bu yazıcaklarım size pek de yabancı gelmeyebilir..
Bilen bilir kaynanamla beraber oturan ve hiç bi zaman eşi arkasında destek olarak durmayan bi bayandım ben hala da oyleyım ..
Bi insan hiç mi düzelmez diceksiniz ama düzelmedi (kaynanam) .. aksıne daha da edepsiz bi hale geldi . son olayları anlatıyorum evde 400 tl parası çalındı evde bi tek sen varsın diyerekten beni hırsız ilan etti , eşimi aldattıqımı söyledı bol bol herkese .. eşime bu kadını hala bu evde nasıl tutuyorsun sokaklarda basın nasıl dik geziyorsun boynuzlu boynuzlu dedi ve tahmin edersiniz ki eşim yine arkamda durmayıp babamın evine gönderdi ve 2 haftadır burdayım bu eve geri geliceksin diye yalvarıyor suan fakat ben gitmiyorum .. bugun konustuk artık dönüşü yok boşanma davasını aç dedim benim senin gbi bir şe ihtiyacım yok dedim ve kapattım telefonu .. gelişmeleri yazıcam arkadaslar .. ilk defa verdiğim bi karardan mutluyum galiba , en azından şuan oyle hissediyorum .. sizce iyi mi oldu boylesi arkadaslarım ..
Hem yolluyor babanızın ewine, hemde bu ewe geri geleceksin diyo manyağa bak..
Bırakk cehenneme direk olsun, en iyisini yapmışsınız..
Acımıcan böylelerine..

çokçok iyi yapmışsınız... hiç acaba mı diye düşünmeyin.. açın davayı çatır çatır tazminat da alın..

Öyle bi eşle ve öyle bir evde yasamak boşanmaktan daha zordur. Bu iftiralari affetme. Rabbim yardimcin olsun

namusuna dil uzatmışlar.
bence de bugünü kurtuluşun ilan et.

Back
X