Hiç bir sey demeden dümdüz gitti mi yani? Çok enteresan ilk defa böyle birşey gördüm bir erkeğin sessiz sedasız gidişini
Üzülmeyin bence cok yolun başındayken bitmiş gitmiş bakın hem de kırıp dökmeden hakaret etmeden. Kendinizi dediğiniz gibi bir süre izole edin dinlenin. Bu adama da bir daha şans vermeyin olur mu.
Uzun bir ilişki evlilikten çıkmışsınız. Tek bir kişiyle ilkleri yaşamışsınız. Türlü türlü insanlar tanımamışsınız tanımadığınız için çok zor geliyor her şey. Tanıştığınız insanlara güvenip güvenmemekten ziyade vakit geçirmeye, eğlenmeye odaklanın derim. Tamamen eğlenin ve nasıl eğlendiğinize vakit geçirdiğinize dikkat edin. İnsanlar gelip geçici o yüzden kendinizin kıymetinizi bilin, kendinizle zaman geçirin. Yalnızlığı sevin. Vakit geçireceğiniz insanlarda olacak elbette. Biri gitti diye herşeyden umudu kesmek mantıksız.
Hiçbiryerden silmez, engellemez ama sessiz kalırsan acaba hala aynı yerde duruyor mu diye bir bahane ile mesaj atacak sana. Bu durumda yapman gereken sessızce durmak. Sadece dur. Duvar ol. O yazdıgı zaman da işte biley sorma bahanesi olabilir cevap verme. Bir sure gececek cevap alamayınca arayacak. Telefonu ac ve ona “ ha sen misin? Bişey mi vardı? Sonra konusalım mı ben ararım senı de çat diye kapat. Ama arama. Gene arayacak ya da yazacak kısa umursamaz cevaplar ver. İlişki konusu acarsa da kısmey değilmiş bosver de. Ona dert olsun, muhtemelen bana haksızlık ettın trıbıne gırıp uste cıkmaya calısacak. Asla ona istediğini verme, neler hıssettıgını ne dusundugunu soyleme hakaret etme ask dilenme. Yeni tanıdıgın cok da umursamadıgın biri gibi davran. Gorsun bakalım degersız hıssetmek nasıl oluyormus. Bu adamın gorustuklerı var ve senı onemsemıyor. Yalan soyleme acıklama yapma bahanesıne bile zahmet etmemıs. Yol ver gıtsın
Kendinizi yerlere sererseniz üstünüze basarlar. Ne alaka bir erkek içim şehir değiştirmek ev kurmak falan. Siz güvenmek için kendinizden ödün veriyorsunuz sözle olmuyor bu işler kimsenin sözüne güvenilmez çünkü insanız insanlar değişir öyle beylik sözlere gerek yok. Siz de güven duymadan kendinizi paralamayın hiçbir ilişki için. Küçük değilsiniz yalnız kalmanıza gerek yok kalabileceğinizi de sanmıyorum zaten ama daha akıllı davranın ilişkilerinizde. Dram yaratmayın.
Reis yazdım yazdim sildim Ne desem bilemiyorum
Kendinden başka kimseye oyle buyuk degerler verme olur mu..
Yolunuz açık olsun. İçinizde huzursuzlukla, çelişkilerle yaşamaktansa kendi başınıza dimdik, sağlam yaşamak en güzeli.
Her son yeni bir başlangıç. Her gün uyandığımda kendime kendim için ne kadar değerli olduğumu söylüyorum, kendisine yaslanan düşmez diyorum. Siz de düşmeyeceksiniz. Aynı zaman da kimsenin sizi üzmesine izin vermeyecek kadar da değerlisiniz.
Hayatınıza elbet birisi girecek veya siz girmek isteyeceksiniz. Edindiğiniz tecrübeler boşuna değil, hayatınızın bundan sonraki kısmı için tecrübeleriniz kullanılması için var. Onları kullanın.
Bol şans dilerim.
Ömür boyu ailen yuvan baban abin neyin eksikse oyun olacağım dedi bana.
Ölmeyi tercih ederim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?