Bitmesi gereken ilişkiyi bitirdim

Hiçkimse ihaneti affetmez iyi yapmışsınız bitmiş çok erken 3 ay sonra biriyle tanışmak daha 13 yıllık evliliğiniz yeni bitmişken hemen başka bir ilişkiye başlamak..insan zor zamanları hemen atlatmak istiyor sevilmek başını omzuna koyup saatlerce o şekilde durmak istiyor ama bilemedim ya
Erkeklere çok farklılar market gibiler giren çıkan belli değil o iğrenç kalplerine biz kadınlar daha sağlıklı düşünürüz mantıklıyız sadığız ne bileyim
Üzülmeyin kurtulmuşsunuz daha fazla sizi üzmesine izin vermeyin

Bir ilişkıye başlamak ıcın Güvenmek güvenilmek zaman ister.Ama bigün biryerlerde başa gelince eski eşinizde olduğu gibi kendınıze izdırap vermek yerıne artık herseyın olabılecegıni kabul etmek gerek.Bundan sonrası için bana güvenme cunkı ben kimseye güvenmıyorum msjı verın cunkı erkeklerin genelde en çok güvendiği kişi ilk vazgectıgı kişi oluyor erkek kadının bırgun cekıp gidebileceği ihtimali ve korkusuyla ilişkıye daha çok değer verıyor

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…