Bence tavan bu şekilde çok güzeel değilmi acaba alt kat nasıl ? alt katta bu şekilde tahtaysa evet olabilir ama bu üst kat tavandan dolayıı çok sıcak gibi geldi bana sadece mobilyanın rengi pek göztermemiş rengi mesela bi kırmızı koltuk bile canlılık katabilirdeğilmi aykacım sen daha iyi bilirsin gerçi
Canim )evet tavan boyle sicak goruntu verebilir belki ama metrekaresi az oldugu icin basik yapiyo mekani halı cok yalnis mekan ferah degil yani
Canim tesekkur ederim profesyonel oldugum icin bu cumleyi memnuniyyetle kabul ediyorum)Anladım aykacımm sen bu işin piiri olaraktan tabi daha iyi bilirsin
Buraya dogtasin kose koltugunu almayi planliyorum.koyu kahve istersen onuda redimleyebilirim.tv onundeki duvara kanvas tablo istiyorum.hali ve perde yada tul nasil olsun bilemedim.cati oldugu icin dahada zorlaniyorum
Burasida simdilik bizim kullandigimiz misafir odamiz yine perde ve hali hakkindaki dusuncelerini almak isterim
Ve son olarak burasida koridor.kapi degisecek.belki tablonun oldugu yeri duvar kagidi yapabilirim.asagi kata tas yaptiricam ama burayi pek dusunmuyorum
Canımmm benimmm merak etmeee el birliğiyleee evii şahane hale getiricezzz kiii aykaaa bu konudaaa çok iyibirşey alacağın zaman çek resmini koy buraya canım benimmm evin çokk güzelll buaradaa
Canim kruvaze perde yaptirabilirsin kisa perde yaptirma derim ben uzun yaptir kruvaze olabilir mesela cok da guzel olur duvar rengin degisecegi icin duvar kagidi da kullansan cok iyi olur mekan baya degisir koltugu almaga acele etme kahve renk guzel degil canim daha canli birenk bi ton olabilir
Bence tavan bu şekilde çok güzeel değilmi acaba alt kat nasıl ? alt katta bu şekilde tahtaysa evet olabilir ama bu üst kat tavandan dolayıı çok sıcak gibi geldi bana sadece mobilyanın rengi pek göztermemiş rengi mesela bi kırmızı koltuk bile canlılık katabilirdeğilmi aykacım sen daha iyi bilirsin gerçi
Alt kat bu sekilde.
Mesela merdiven acik pwrkeler daha koyu tavan daha sarimsi kapi ise aci kahve kucucuk bi mekanda tahtanin her tonu var nerdeyse yalniss canim
Mesela merdiven acik pwrkeler daha koyu tavan daha sarimsi kapi ise aci kahve kucucuk bi mekanda tahtanin her tonu var nerdeyse yalniss canim
Canimbu yazdigim catikati hakkindaidi diger fotolar acilmiyo ben yeni uyeyim fotograf nasil ekleniyo ozelden mesaj bunlari bilmiyorum daha
Ben henüz ev olayına giremedim. Hatta gelinlik bile bakmadım. Çok güzel, özel ve heyecanlı bir süreç. Evini eşyarını çok beğedim. Be de renkli şeyleri sevmiyorum kahve altın vizon tonlarını seviyorum. Sen de bu renkleri gördüm gayet güzel. Güle güle otur.
Aa pardon ben bunu alt kat icin sanmistim bu yorumu.yukardaki mesajimda bunun icindi.tesekkur ediyorum cok sagol
Konu sahibi arkadasim cok tesekkur ederim konunu benimle paylastigin icin.
Alt kat bu sekilde.
Tavanlara bayıldımmm canımm çok güzell
canım evin çok şık maşallah güle güle otur girişindeki dresuarını ve köşe takımını çookkk beğendim fiyatları ne kadar acaba öğrenebilir miyimCanlarımmm sonunda herşey bittiii haydiii 7 sayfaya :)
Kızlarrrrrrr, Perdelerim takıldıı 6. Sayfada yorumlarınızı çok merak ediyorum öpüldünüzzz
Önce mutfağımdan başlayım Eki Görüntüle 1056957 Eki Görüntüle 1056958 Eki Görüntüle 1056959 Eki Görüntüle 1056960 Eki Görüntüle 1056961 Eki Görüntüle 1056962 Perdem gri simdi zebra perde :)
Oturma odam Eki Görüntüle 1056964 Eki Görüntüle 1056965 Eki Görüntüle 1056966 Eki Görüntüle 1056967 Beyaz hafif simli duvarlarımda bu arada beyaz gri simli perdem uzun yere kadar düz hafif simli Fon olarakta turkuazı terzih ettik
Yatak odamEki Görüntüle 1056969 Eki Görüntüle 1056970 Eki Görüntüle 1056971 Yatak odasında boydan boya halıları pek sevmediğim için beyaz sadece kapı girişiyle ebeveyn banyosu önüne gelecek kadar 1 metrelik halı aldık oda beyaz perdelerim krem uzun yere kadar fonlarım pudra pembe :)
Misafir odam Eki Görüntüle 1056973 Eki Görüntüle 1056974 Eki Görüntüle 1056975 Eki Görüntüle 1056976 Bu odamında perdeleri hafif Krem yere kadar yerden 1 karış yukarı kadar dantel fonları ise sütlü kahve
Gelelim hole gerçi pek resim yok artık olanı ekleyeceğim Eki Görüntüle 1056978 Eki Görüntüle 1056979 dresuarın üzerinde gri aynamız var
Evim tamamı ile bitsin herşeyiyle paylaşacağımm :)Güzel yorumlarınızı bekliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?