Bitmesini bekleyemedimm :)

Tabiii anlatarimmm canim benimmm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güle güle otur
çok güzel olmuş evin
özellikle oturma odan çok güzel ferah olmuş
sadece salondaki josephin koltuğu beğenmedim, yatak odasında yerin olsaydı oraya koysaydın keşke

Cok guzel olmus evin canim huzurla otur

Güle güle otur
çok güzel olmuş evin
özellikle oturma odan çok güzel ferah olmuş
sadece salondaki josephin koltuğu beğenmedim, yatak odasında yerin olsaydı oraya koysaydın keşke

Malesef yerim yok cokk tesekkur ederim ileride daha buyuk bi evim olursa oraya muhakkak koyariz :)

mutfagn halisi mutfagnza agir olmuş model olarak..aradaki halıda küçük ve alakasız kalmş.var olandan dha büyük ve biraz dha klasik modele yakın bi hali dha iyi durdurabilr sanki onun disnda hersey güzel güle güle oturun inş:)

Canim cok belli ozenerek dekore etmissin iyi gunlerde otur insallah ama nacizane dusuncem bence masa sehpa uzerindeki ortun bide turkuaz odada duvardaki resim dekorasyonu bozuyo baska hersry cok guzel

ben çok uyumlu bulduğum için özellikle bu halıyı tercih ettim ama zevk meselesii tabi :) birde holdeki halım çok koyu ve cansız çıkmış resimlerde normalde çok severek aldık dresuarımın üzerindeki kiii çokkkk değerli bir çiçektir kendisi halımla renkleri bire bir aynı çokk teşekkür ederimm yorumun için

Canim cok belli ozenerek dekore etmissin iyi gunlerde otur insallah ama nacizane dusuncem bence masa sehpa uzerindeki ortun bide turkuaz odada duvardaki resim dekorasyonu bozuyo baska hersry cok guzel

örtülerim anneminn hediyesi sanırım hiç bir kuvvet ki mobilyam uygun olmasa dahii çıkartmama neden olamaz :) duvardaki tabloda bizim daha evimiz dahi belli olmadan nişanlımla çok beğenerek aldığımız tablo ona keza örtüler kadar anlamlı ve değerli çok teşekkür ederim yorumların için

Bisey degil canim.onemli olan zaten kendinin beyenmen ve severek kullanman ben sadece kendi dusuncemi paylasdim acdigin konuya işimden dolayi yan gecemedim acip okudum mimar+ic mimarim boyle ev dekorasyon dogal olarak dikkatimi cekdi evinde mutluluklar

aslında duvardaki tabloya tekrar evime gidip baktım tonlar çok uygun birde örtülerin tonlarıda çok uygun yani o örtüleri çıkarınca çok boş duruyor onun yerine mesela nasıl birşey tercih edebilirim ? birde örtülerin olduğu odada duvarda hiç birşey yok boş durmamış değilmi ? madem iç mimarsınız DD bende sizi arıyordummm

Evet ic mimarim guzelim bak mutfagin yatak oda herseyini cok ozenerek secdiyim severek dekore etdiyin evinin her cm ne bakdiginda anlasiliyo emin ol ama o tabloyla ortuler isi bozuyo onlarinda manevi degeri yuksek oldugu icin herdefa bakdiginda begenecegin icin ne mutlu sana kahve ortu olan odada galiba gumus aksesuarlar vardi hatirladigim kadariyla ortu dore tonlarda uygun degil sonra senin kahve odanin dekorasyonu avangard mobilyalarla dosemisin ama o ortu eski yerel etnik tarzi cagrisdiriyo o bakindan cok farkli siritiyor odada

Ben 10 yılda 4 kez eşya yenilemiş ve hiçbirinden memnun kalmamış biri olarak evimi döşerken sizden fikir alabilirmiyim.bu son şansım olur heralde
Eşyalar kafamda oluştu fakat Perde,aksesuar ,halı... yaa kadın olupta bu işlerden anlamayan bi benmiyim yahu.

Canim renkleri uygun simdi yeniden bakdim icinde gumus renk varmis ortununde ama tarz yine uygun degil o cok farkli senin aksesuarlarinda hos ama o ortu aksesuarin vurgu yapmasina izin vermiyo renk olarak altina daha sade tek renk organze olabilir ama tek renk ben fazla ortu taraftari degilim dekorasyonda ama ev senin takdir senin iyi gunlerde otur

TAbiki olabilir sorun degil buyrun sorabilirsiniz

Woooaaawww sevdim sizii teşekkür ederim daha yaşım 22 aslına bakarsanız istemeyerk okadar ağır bir koltuk odası oldu anlamadım daha spor birşey istiyorduk ama o mağazaya girdim ve bu çıktı ortaya haftaya cuma düğüünüm var hele bir yerleşeyim şu eve gözüme ne fazlalık gelirse çıkarıcam ama doğru sölüyorsunuz hadi kimsenin gönlü kırılmasın diye oluyor bu hele o dresuarın üzeründeki vazo ve yanındaki tabak gibi olan şey kaç defa kaldırdım sonra tekrar koydum sırff kv üzülmesin bak biz aldık o beğenip koymadı bile demesin diye nişanımda getirdiler ama düğünden sonra ilk iş onlar kalkıcak çünkü biliyorum eltim için bile kaç defa yok beğendide kaldırdıda gibi sözler söyledi ama kız haklı ne yapsın fazlalıksa sırf birilerinin gönlü olsun diye kullanmak zorunda değil ozamanlar kv hak vermiştim ama şimdi hatamı anladım hak vermekle yamlış yapmışım örtüde koymassam boş kalıcak gibi geliyorrrr oooffff ççokk geri kafalı oldum bende tamamdır eve gidip ilk iş kaldırım resim çekip size göndermek olucak.

Mutluluklar canim mutlu ol insallah)))cok guzel heyecan bunlar doya doya yasa dugun ev gelinlik damatlik dekorasyon dugun salonu RABBIM HER KIZA BU GUZEL HEYECSNLARI NASIP ETSIN INSALLAH buarada bende evliyim tadini cikart sonra herdefa dugune bakdiginda ay yine gelinliyimi giysem diceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…