Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneniz.. Sizin kahramaniniz.. Bi' baska kahramaninizi cok uzdu.
Yerle bir oldunuz degil mi?
Öz annem canimin canini acitabiliyosa bi baskasi neden yapmasin bana? Degl mi?
Sevgiyi tam tadamamis ben, bi baskasinca bu denli sevilince ne yapacagimi sasirdim.
Hem korktum kaybetmekten, hem sevdim.
Korumaya calistim o da ilk ornek aldiklarima benzemesin diye.
Bilincaltiniz bence bu.
Oysa dusunun biriyle bi seyler yasayacak olsa aninda ruhunuz duyar mi? Duymaz.
Sizin elinizi tutarken bi' baskasinin vucuduna seks amacli baksa ruhunuz duymaz.
Hangi ofkeniz, hangi kiskancliginiz durdurabilir O'nu? Hic.
Sadece guvenin. Hem O'na hem kendinize.
Ve eger inancliysaniz Allaha siginin.
Merkeziniz o olmasin.
Sevin, kiymet verin, kiymet bilin. Ama siz esinizsiz de degerlisiniz.
Herkes yaptigindan sorumludur. Birakin, yanlislar yaparsa ceker giderim, kontrolculugum onu engelleyemez deyin.
Sizi seviyorken, ondaki tahammul kredinizi bitirmeyin.
Gercekten esinin yaklasimi ilginc geldi
Nekadar sevsede bukadar toleransli olamaz
Bende esinle ilgili birkac seyi merak ettim
Ailesi hayattami
Seninle tanismadan onceki ve sonraki hayati aynimi yani maddi manevi bir kayip yasamismi
Ozguveni olan birimi sosyal hayatta
Ben birseye benzettim,bir filmde izlemistim
Cocugun annesi agresif bir insan,cocuga herturlu iskenceyi yapiyor
Oda sirf annesinin sevgisini kazanmak icin her dedigini yapiyor
Annesi nekadar sorun yasatsada annesine sariliyor ve onda huzur buluyor ona bagimli
Sonra cocugunda psikolojik sorunlari oldugu ortaya cikiyor
Yani buna benzemiyor ama bence esiniz size bagimli ama neden???
yanlış anlamayın ben bu durumdan memnun değilim. ama ya iyileşemezsembence bi hastalık.ama bu eşimi niye rahatsız etmiyo.o da en azından rahatszlığını dile getirmeli değil mi? ben yaptğmı savunmuyorum yanlş anlamayn kızlar. sadece size soruyorum. beni bi siz anlarsınız.seni çok mu sıkıyorum dediğimde sıkmıyosunda aşkım ben hareketlerimi ölçerek yapmak zorunda kalıyorum heran sana göre hareket etmek zorunda kalıyorum ama olsun ben seni biliyorum diyor. bu adamın çatlaması gerek değil mi
![]()
umarım doğru yere açıyorumdur. 3 yıllık evliyim ve bence bana göre pskolojik problemlerim var.eşimle severek evlendim.maddi olarak bisürü zorluk geçirdik.bu bizim evliliğimizi asla hırpalamadı.maşallah o çok iyi bi insan.ama ben aksi bi insanım. aslında çok iyi niyetli bi insanm fakat en ufak şeyleri dert edip kıskançlık krizlerine girebiliyorum. iş yerinde kadın çalışan işe başladı diye sorun çkardım işten ayrıldı. bi ortamda kadınlarla tokalaşmayı bırak konuşmanı yüz yüze bakmanı bile istemiyorum dedim bunuda olumlu karşıladı. bi yere gideriz bayan bi çalışana bişey sorsa hemen delirir olay çıkarırım.bütün bunlara rağmen evimize geliriz bana sarılır film izleyelim mi der benim gergin aşkım der.hatta her gittiği yere ben istemesem bile beni yanında götürür.sanayiye giderken bile benim onla gitmemi ister ben sensiz sıkılırım en azından yanmda olursun sohbet ederiz der. ondan 20 yaş büyük insanlarla muhattap olsa ya da bana atıcağı mesajı 10 dakika geç atsa ben sinir küpüne dönerim ve bağırır çağırır küser yatağa girincede arkamı döneriim.bu beni kendine döndürüp sarılmaya çalışır tamam kız ama en azından sana sarılıp huzurla uyumak istiyorum der. eşim belkide beni sevmediği için bu kadar umursamaz.onca yaptığıma rağmen ilk adımı hep o atıp her halükarda anlayışlı olması aşk mı oluyo yoksa onun için bişey ifade etmediğim için mi çözemiyorum.arkadaşlarım biliyorum tedaviye ihtiyacım var öfke kontrolü için. ama sizcede eşimdede bi terslik yok mu ?
umarım doğru yere açıyorumdur. 3 yıllık evliyim ve bence bana göre pskolojik problemlerim var.eşimle severek evlendim.maddi olarak bisürü zorluk geçirdik.bu bizim evliliğimizi asla hırpalamadı.maşallah o çok iyi bi insan.ama ben aksi bi insanım. Aslında çok iyi niyetli bi insanm fakat en ufak şeyleri dert edip kıskançlık krizlerine girebiliyorum. Iş yerinde kadın çalışan işe başladı diye sorun çkardım işten ayrıldı. Bi ortamda kadınlarla tokalaşmayı bırak konuşmanı yüz yüze bakmanı bile istemiyorum dedim bunuda olumlu karşıladı. Bi yere gideriz bayan bi çalışana bişey sorsa hemen delirir olay çıkarırım.bütün bunlara rağmen evimize geliriz bana sarılır film izleyelim mi der benim gergin aşkım der.hatta her gittiği yere ben istemesem bile beni yanında götürür.sanayiye giderken bile benim onla gitmemi ister ben sensiz sıkılırım en azından yanmda olursun sohbet ederiz der. Ondan 20 yaş büyük insanlarla muhattap olsa ya da bana atıcağı mesajı 10 dakika geç atsa ben sinir küpüne dönerim ve bağırır çağırır küser yatağa girincede arkamı döneriim.bu beni kendine döndürüp sarılmaya çalışır tamam kız ama en azından sana sarılıp huzurla uyumak istiyorum der. Eşim belkide beni sevmediği için bu kadar umursamaz.onca yaptığıma rağmen ilk adımı hep o atıp her halükarda anlayışlı olması aşk mı oluyo yoksa onun için bişey ifade etmediğim için mi çözemiyorum.arkadaşlarım biliyorum tedaviye ihtiyacım var öfke kontrolü için. Ama sizcede eşimdede bi terslik yok mu ?