eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar tabiri caizse. size sunu çok rahat söyleyebilirim ceren ben 2.5 yıldır evliyim bende kıskanç biriyim ama bu bile aramızda şaka yollu bir hal alıyor eğer hoşlanmadığı birşey varsa yapmamaya özen gösteriyorum kendimi frenliyorum ve şu bir gerçek bazen bizler bu kıskançlıklarla eşlerimizi bunaltıyoruz bir değilse bile ikincide artık yeter diyor adam en iyisi herşeyi dozunda ayarlamak şu aşamada kendinize bi çeki düzen verip artık düşünmeyerek işe başlayın zaten başarmış olacaksınız insan beyninin yapamayacağı hiçbir şey yoktur hele bu bir kadın beyniyse. bende bir çok sıkıntımın üstesinden düşünmeyerek kendime dert yaratmayarak geldim ve etkilide oldu. kendinize inanın ve bunu başarın bu kadar yardıma ihtiyacınız varsada alın çekinmeyin insanın midesi ağrıyınca doktora gitmiyormu şimdide ruhunuz ağrı çekiyor bu gözle bakın olaya ve fazla büyütmeyin insan saglığı herşeyin üstünde..
emin olun bitmek bilmeyen anlayışı bi gün son bulacak
sizde yaptığınız bu çocukca davranışla kalacaksınız
her ortam her işyeri aynı cinsten oluşmuyor
benim yerimde olsa boşardınız kocanızı demek ki
ben en az 6 erkekle çalışıyorum
bebeğiniz olacak ve en kısa sürede düzeltmeniz gerekiyor bu sorununuzu
adamı işten çıkartacak kadar sorun büyükse
ne yazık ki aman seven insan kıskanır diyemeyeceğim
Cocuklugunuz elestirisel bakan bi' aileyle mi gecti?
Babaniz annenizi ya da etrafinizdaki kisiler cogunlukla hanimlarini aldatti mi?
Asabi biri misiniz?
Esiniz cok cok sakin biri mi?
Esiniz sizi kiskaniyor mu?
Esiniz duygularini belli edemeyen daha cok icine donuk biri mi?
Hslerini belli etmekte zorlaniyorsa bu size arada sirada umursamaz oldugunu mu dusunduruyor?
Bu tur sorularin cevabindan sonra size yorum yapmak istedim.
bende şaşırdım yorumlara.
önemsenecek birşey yok normal davranışların diyor genelde yorumlar.
eşini işten çıkartacak bir kıskançlık kıskançlık değildir artık.
kaldı ki burada sorun kıskançlık değil,kıskançlık araç sadece.
dramtik yorumlarla konu sahibini pohpohlamak fayda sağlayacaksa bende destek olurum tüm kalbimle.
geçer canım seninki hastalık değil herkes kocasını işten çıkartır,herkes karısını sanayiye götürür..
Maçoymuş eşi ? Maço adam karısını nasıl sanayiye götürsün Allah aşkına ülke türkiye mi yoksa başka bir ülke üzerinden mi konuşuyoruz ?
eşinde bir gariplik yok ama senin de dediğin gibi sende sorun var..eşin şu anda normal gibi görünüyor ama şu an da..seninle bu şekilde yaşamaya devam ederse onun da garipleşmesi an meselesi bence..
sabır taşı da bir yerde çatlar değil mi?iyi dayanmış,helal olsun adama.
durumunun farkındasın,o zaman tedavisini de ol lütfen.ama hamilesin o yüzden psikoloğa gidebilirsin.en azından anlatıp,paylaşıp rahatlarsın.kıskançlığını yenersen güvenmeyi de öğrenirsin bence.
güzel olan şey senin bunun farkında olman.
farkında olmak iyide sanki hiçbişey geçmicekmiş gibi hissetmek kötü.sanki ben hiç tedavi edilemicekmişim gibi.çünkü kimse benim gibi değil
1-evet
2-annem babamı aldattı.
3-evet
4-benim dşımda aslında çokta sakin biri değil.
5-benim onu kskandığm kadar değil
6-çok güzel belli eder herkesin içinde bile aşk doludur.
7-umursamaz olduğunu değilde o kadar soruna rağmen neden hala bu kadar anlayışl bi sorun olduğunu düşündüttürdü.
Cok elestirilen, anne veya baba sevgisinden (var olduklari halde) mahrum kalan cocuklar genelde ozguveni gelisememis cocuklar oluyorlar.
Elestirmek, kucumsemek degil maksadim, sorunun kaynagini bulmak.
Ya da ozguvenli olabilirsiniz fakat olduramadiginiz, eksik birakildiginiz bir seyler var gibi.
Asabiliginiz de bundan bence..
Tabii cogunlugumuz coook mutlu ailelerden gelmis olamasak da bazilarimiz etkilerini daha cok, daha uzun sure tasiyabiliyor.
Bence bunlarla yuzlesin. Elestirildiginiz gibi degilsiniz siz.
Ve cok kiskanan kadinlar aslinda beni kiskan demek istiyor olabilirlermis.
Bunu dusundunuz mu?
Esinizin meslegini ogrenebilir miyim bir sakincasi yoksa?
Evet esiniz sizi cok seviyor
ve sanirim insan psikolojisinden anliyor
Cunku bu, davranis psikolojisinde kullanilan bir yontem
genelde cocuklar icin kullanilsa da esiniz sizin icin de uyguluyor .
Ofke nobeti sirasinda her seyi vuran kiran bir cocuga gozlerinin icine bakip simsiki sarilip sacini oksamak cocugun sakinlesmesini saglar :)
Esinizin yaptigi da bu :)
Ama bence siz, bu durumu kullanmaya baslamissiniz,
Esinizin dayanma siniri arttirkce sizin tepki siniriniz ve davranisinizin siddeti artmis
Ama unutmayin her tepkinin bir bedeli vardir
Bu nedenle kendinize bir an once cekiduzen verin,
basaramiyorsaniz psikiyatriste gidin...
Ayrica bir arkadas insan psikolojisinden anlamayanlar var demis cok da dogru soylemis
butun bunlar konu sahibinin cocuklugunda yasadiklarindan kaynaklaniyor ,
hic bir davranis sebepsiz degildir ...
zaten kendisi de farkinda...
Kimse kusura bakmasin da Konu sahibine ''esinin yerinde olsam seni bosardim '' demek kimsenin haddine degil ...
eşiniz sizi gerçekten çok seviyor ya da mazoşist.
bence hem kendinize hem eşinize yazık ediyorsunuz. yardım almaya çalışın, kesinlikle faydasını görürsünüz ve altta yatan nedenleri anlarsınız.
bu kadar kıskançlık sizi yıpratmaktan başka birşeye yaramaz.
sizi şu an seviyor ama böyle davranarak o sevgiyi tüketirsiniz. o zaman siz pişman olursunuz.
sanki eşinizin sabrını dener gibi, sınırını ölçmeye çalışır gibi davranıyorsunuz. yani eşiniz biraz tepki gösterse, aynı şekilde davranmaya devam edecek misiniz, merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?