BİTMEYEN ÇİLEM

Ebru_3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
16
17
3
40
Mrb arkadaşlar anlatacağım konu kız kardeşimle ilgili ve ben bir abla olarak ne yapacağımı bilemiyorum... kardeşim yaşamayı seven ve aşık olunca kör kütük aşık olan biri sevdiği çocukla yaklaşık 7 yıl sevgili olarak kaldılar durum bir türlü evliliğe dönüşmedi ve bunlar bir küs bir barış en sonunda ayrıldılar ama kardeşim çocuğun onu ağlatmalarına ve o kadar üzmesine rağmen çocuğu bir türlü bırakamadı neyse en sonunda ayrıldılar burayı hızlı anlatıyorum kardeşim yeni birisi ile tanıştı çocuk efendi ve düzgün biri 1 yıllık bir beraberlikten sonra evlilik kararı alıp üç gün önce evlendiler şimdi gelelim asıl konuya kardeşimin kocası geçen gün benimle özel birşey konuşacağını söyleyip beni eve çağırdı haliyle bende merakla ne olduğunu öğrenmek için evlerine gittim eniştenin dediği şu; kız kardeşim bakire değilmiş ne yapacağımı şaşırmış bir haldeydim annem babam ve akrabalar duyarsa rezil olurduk anne babama demeli miyim bilmiyorum lütfen görüşlerinizi söyleyin...

bir şey olmuşsa olmuştur zaman geri çevrilemez. anne babana söylediğinde sonuyları nasıl olur çok aşırı tepki verirlerse bu kardeşinin psikolojisine zarar verir. Eee enişte ne düşünüyormuş. kabul edemiyorsa sessizce uzaklaşsın tatava yapmasın..... kardeşinizin yanında olun bence tepki göstermeyin..... hayatta daha kötü şeyler var....

Tamam peki enişteniz ne dedi? Ayrılacağım mı dedi ne dedi, olan olmuş zaman geriye gelmez siz ya da bir başkası çözemez ki bunu. Şu saatten sonra ne yapılacağı önemli.

Buda ne demek ya.. Düşünüyorumda ablamın eşi yani eniştem bana ablamın öyle olmadığını söylüyor ben şok oldum şuan nasıl böyle özel bir konuyu size açabilir ? Eşiyle (kardeşinizle) konuşması gerekmezmi?Sizin sayenizde tanışmış evlenmiş olablirler ama o artık sizin arkadaşınız değil kardeşinizin kocası.. Anlam veremedim.Aileye söylenicek bişeyde değil bu .. Boşanırsada boşansın saçmalığa bak ya istediğini bulamadı diye bu yüzden boşanan insanlar ne kadar da itici !

enişte boşanacağını söyledi öyle birini kabul edemzmiş

Eğer enişteniz bir erkeğe yakışanı yaparsa bu saatten sonra başka bir şeymiş gibi göstererek boşanır. Ki umarım böyle saçma bir sebepten ötürü boşanmaz. Eniştenizi bu işten vazgeçirebilecek yalnızca kardeşiniz.

her ne olursa olsun sizinle konuşması hoş olmamış. Kardeşinizin mahremi, sanırım kardeşinizde 15 yaşında değil. 2 yetişkin 1 sene beraber olup evlenmişler, bu sorunu kendi aralarında halletmeliydiler bence.

sizin için boşansın demek çok kolay boşanınca hem dul olucak hemde ailesi tarafından belki öldürülecek

Keşke kızkardeşiniz eşine karşı en basta dürüst olsaymış da evlilik öyle gerçekleşseymiş..Ailenize sakın söylemeyin.kardeşinizin açıklaması nedir?enişteye iyi düşünmesini;eger yinede evli kalamam diyorsa;ona yakılır şekilde kimseye duyurmadan bitirmesini rica edin.aşılamayacak birşey degil.diyin.

Demek ki yanlış bir evlilik yapmış kız kardeşiniz. Kendisini olduğu gibi kabul edemeyen, bir de gidip yatak odalarını kızın ablasına açan biriyle evlenerek hayatını mahvetmiş. Madem kendisi için bu kadar önemli bir konuydu, evlilik raddesine gelene kadar hiç mi konuşulmamış aralarında. Hoş bana "bakire misin?" diye soran adama kapıyı gösterirdim ben olsam ama bu kadar uyuşmazlık varsa evlenmemeleri gerekirdi. Kardeşiniz için utanıyormuşsunuz gibi geldi bana. Bence onun adına üzülmelisiniz böyle bir evlilik yaptığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…