Valla kız bence biraz anasının gözü gibi öyle bakire olup kanaması olmadı falan sanmıyorum yaniBelki ne tepki vereceğini kestiremedi ya da söylemek istedi cesaretini toplayıp söyleyemedi.
Hatta belki kız bakire, kanaması olmadı.
Valla kız bence biraz anasının gözü gibi öyle bakire olup kanaması olmadı falan sanmıyorum yani
kardeşin bu olacakları tahmin edebilmeliydi.Mrb arkadaşlar anlatacağım konu kız kardeşimle ilgili ve ben bir abla olarak ne yapacağımı bilemiyorum... kardeşim yaşamayı seven ve aşık olunca kör kütük aşık olan biri sevdiği çocukla yaklaşık 7 yıl sevgili olarak kaldılar durum bir türlü evliliğe dönüşmedi ve bunlar bir küs bir barış en sonunda ayrıldılar ama kardeşim çocuğun onu ağlatmalarına ve o kadar üzmesine rağmen çocuğu bir türlü bırakamadı neyse en sonunda ayrıldılar burayı hızlı anlatıyorum kardeşim yeni birisi ile tanıştı çocuk efendi ve düzgün biri 1 yıllık bir beraberlikten sonra evlilik kararı alıp üç gün önce evlendiler şimdi gelelim asıl konuya kardeşimin kocası geçen gün benimle özel birşey konuşacağını söyleyip beni eve çağırdı haliyle bende merakla ne olduğunu öğrenmek için evlerine gittim eniştenin dediği şu; kız kardeşim bakire değilmiş ne yapacağımı şaşırmış bir haldeydim annem babam ve akrabalar duyarsa rezil olurduk anne babama demeli miyim bilmiyorum lütfen görüşlerinizi söyleyin...
Anasının gözü olsa o herifi havada karada kandırırdı bence.
Kardırırdı kandiramazdi bilemiycem ama insallah basına birşey gelmeden boşanıp kurtulur.Anasının gözü olsa o herifi havada karada kandırırdı bence.
Yok artıkKuzenim anasinin gozu denen biriydi. Evlenmeden once adetliyken iliskiye girmisler ve film devam etmis...
Yok artık
Aynen noktasına virgülüne katılıyorum.Enişteniz el değmemiş bakir mi bakire arıyomuş.. terbiyesiz adam evlenmişsin artık neyin davasını yapıyosun..
Olaya bak yaa sok oldum neler yasıyor insanlarAynen. Istese herkes yutturur yani. Adam esinin ilk beraber oldugu kisinin kendisi oldugunu saniyordu.
Taa ki karisi evliyken baskasiyla kacana kadar...
Fake gibi geldi di mi? Sanki öyle oldu, bi cevap verseydi iyiydi.O kadar yorum yaptık konu sahibi de bisey demedi sanki fake bu konu
Yanı bir hısımla burda konu açıp kaçtı gittiFake gibi geldi di mi? Sanki öyle oldu, bi cevap verseydi iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?