BİTMEYEN ÇİLEM

Belki ne tepki vereceğini kestiremedi ya da söylemek istedi cesaretini toplayıp söyleyemedi.

Hatta belki kız bakire, kanaması olmadı.
Valla kız bence biraz anasının gözü gibi öyle bakire olup kanaması olmadı falan sanmıyorum yani
 
Koskoca 7 yil. Kimse kusura bakmasin da bu kadar sure sevgili kalip birliktelik yasamis olma ihtimalini dusunmemeniz cok tuhaf. Ayrica eniste bey bosanacaksa bosansin niye gelip size soyluyor? Nasil bir karakteri varmis oyle. Kizkardesiniz de ayri tuhaf. Evlenmeden boyle seyler konusulur. Evlendigi kisinin gormezden gelecegini falan mi dusundu anlamadim ki.
 
Benim kız kardeşimi bakire olmadığı için enişte bey boşayacak diyelim.. Ailem kardeşimin kılına zarar veremez, herkese her şeye restimi çekerim, alırım kardeşimi yanıma gerekirse kendini toparlayana kadar benimle kalır, maddi manevi her türlü yanında olurum. Ciddi anlamda hayati tehlikesi olursa da tüm hukuki süreci bizzat kendim takip ederim, uzak tutarım ona zarar verecek insanlardan.
O eniştenin de alnını karışlarım. Ağır konuşmayacağım ama kızgınlığımı anlayan anlamıştır diye düşünüyorum.
 
Size gelip söylemesi ne alaka? Ben tanıştırdım diye gelip bana söylüyor diyorsunuz da,bu ne,bak aracı oldun ama bu bakire değil ne demek ya niye ailene söyleyesin adam sindiremiyorsa ayrılsın.
Zar için sevgisinden vazgeçerse de gerçekten sevmiyordur,kız kurtulmuş olur.
 
Bu kız kardeşiniz ile eşi arasında olan bir durum, sizi alakadar etmez.
Hele ki anne babanızı hiç alakadar etmez.
Sizin eniştenize diyebileceğiniz tek şey "özel yaşantınız sizin özelinizdir, aileleri ilgilendiren bir konu değil, sen bunu kardeşimle çözmelisin, boşanacaksanız da bu kararı onunla almalısın benimle değil".

Enişteniz de bi enteresanmış yani.
Gidip karısı ile konuşsun bu konuyu, kimsenin bekareti bir diğerini ilgilendirmez.
Özel şeyler iki kişi arasında kalmalı her zaman ben buna inanırım.
Etik değil bi defa....
 
kardeşin bu olacakları tahmin edebilmeliydi.
eşi bekarete önem verdiğini illa ki belli etmiştir söylemiştir.
bu iki kişi arasında çözülmesi gereken bir mevzu.
eniştenin sana söylemesini çok abes karşıladım.
ailen çok mu sert tepki verir kardeşine.
adam illa boşanıcam diyorsa yapacak ta pek bişey yok ki.
demek ki zaten gerçekten sevip sahiplenmemiş kardeşini.
ama kardeşinin bu konuyla ilgili söylediği şeyler de onun güveninin sarsmış olabilir.
bireysel bir konu aslında dediğim gibi.
aralarında çözebilseler keşke.
birbirlerini gerçekten seviyorlarsa eğer çözülmeyecek bir mesele de değil ki
 
Aynen. Istese herkes yutturur yani. Adam esinin ilk beraber oldugu kisinin kendisi oldugunu saniyordu.

Taa ki karisi evliyken baskasiyla kacana kadar...
Olaya bak yaa sok oldum neler yasıyor insanlar
İste bu durumda ki kadınlara da ben acımıyorum hiç bekaret kadın icin bir silah olarak görülüyor buna karşıyım ama bu şekilde de kandırılmasın insanlar yazık yani
 
O kadar yorum yaptık konu sahibi de bisey demedi sanki fake bu konu
 
İnsan 1 sene nişanlı kaldığı bir erkeği tanımaz mı?bunu konuşmadan evlenmesi, yani karşıda ki insanın nasıl bir tepki vereceği konusunda fikr sahibi olmaması imkansız!o yüzden konu hiç de inandırıcı gelmedi....Bekarete bakış açısını ilk gördüğü günden anlaması gerek diye düşünüyorum,ayrıca o öldürme mevzusuna gelecek olursak,tavuk mu kesecekler o işler öyle kolay mı hala!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…