çünkü benim sayemde tanıştılar ve araları benimle çok iyi sorun çözülmemiş ki bana deme ihtiyacı duymuşlar
hıc bı mantık bunun sıze soylemesıne neden olamazenişte boşanacağını söyledi öyle birini kabul edemzmiş
boşanan kadın bekar oluyor bekar!sizin için boşansın demek çok kolay boşanınca hem dul olucak hemde ailesi tarafından belki öldürülecek
Niye çile olmasın ?Hayatlarında çile görmemişler ya deliricem bi gün burada
Kardeşimin eşi gelip bana böyle bir şey söylese o adamın anasından emdiği sütü burnundan getiririm. Siz nasıl bir ablasınız ki adamın ağzının payını vermeden ne yapacağım diye düşünüyorsunuz.
Normal olan, yapmanız gereken "sen koskoca adam, karınla arandaki mahremi nasıl bana anlatırsın. İki yetişkin insan olarak aranızdaki problemi çözemiyor musunuz da gelip bana anlatıyorsun? Ben her zaman kardeşimin arkasındayım, bunu problem edecek bir adamla evli kalmasını istemem. Yine de son karar ona ve sana ait. Yürütemeyeceğinizi düşünüyorsanız boşanın" demekti.
Yazık o kızcağıza. Ablası bile boşanırsa dul kalacak diyor. Evet boşanmasın,bakire değil diye evliliği zehir edecek bir adamla evli kalsın, çile çeksin.
Bu olayın bu derece içinde olmamalı bence. Dünyada çile olarak nitelendirilecek başka sorunlar görmekteyim. Yoksa niyetim kötü değildi. Kardeşi de olsa çile olarak nitelendirip üzülmemeli, aksine onun yanında olup güçlü olmalı. Abla kardeş bir olurlarsa kimse onları yıkamaz.Niye çile olmasın ?
Kızın ailesi belli ki çok sorunlu bir aile ve kardeşi için çok endiseleniyor.
Bundan daha farklı ne çile olabilir ?
Mrb arkadaşlar anlatacağım konu kız kardeşimle ilgili ve ben bir abla olarak ne yapacağımı bilemiyorum... kardeşim yaşamayı seven ve aşık olunca kör kütük aşık olan biri sevdiği çocukla yaklaşık 7 yıl sevgili olarak kaldılar durum bir türlü evliliğe dönüşmedi ve bunlar bir küs bir barış en sonunda ayrıldılar ama kardeşim çocuğun onu ağlatmalarına ve o kadar üzmesine rağmen çocuğu bir türlü bırakamadı neyse en sonunda ayrıldılar burayı hızlı anlatıyorum kardeşim yeni birisi ile tanıştı çocuk efendi ve düzgün biri 1 yıllık bir beraberlikten sonra evlilik kararı alıp üç gün önce evlendiler şimdi gelelim asıl konuya kardeşimin kocası geçen gün benimle özel birşey konuşacağını söyleyip beni eve çağırdı haliyle bende merakla ne olduğunu öğrenmek için evlerine gittim eniştenin dediği şu; kız kardeşim bakire değilmiş ne yapacağımı şaşırmış bir haldeydim annem babam ve akrabalar duyarsa rezil olurduk anne babama demeli miyim bilmiyorum lütfen görüşlerinizi söyleyin...
Buda ne demek ya.. Düşünüyorumda ablamın eşi yani eniştem bana ablamın öyle olmadığını söylüyor ben şok oldum şuan nasıl böyle özel bir konuyu size açabilir ? Eşiyle (kardeşinizle) konuşması gerekmezmi?Sizin sayenizde tanışmış evlenmiş olablirler ama o artık sizin arkadaşınız değil kardeşinizin kocası.. Anlam veremedim.Aileye söylenicek bişeyde değil bu .. Boşanırsada boşansın saçmalığa bak ya istediğini bulamadı diye bu yüzden boşanan insanlar ne kadar da itici !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?