BİTMEYEN ÇİLEM

çünkü benim sayemde tanıştılar ve araları benimle çok iyi sorun çözülmemiş ki bana deme ihtiyacı duymuşlar

enişte boşanacağını söyledi öyle birini kabul edemzmiş
hıc bı mantık bunun sıze soylemesıne neden olamaz
ne munasebet adamın bırı (enıste bıle olsa ) bekaret konusunu senınle konusacak (kardesın bıle olsa)
kendı aralarında olan bırsey
sız hıc karısmayın
o pek namuslu kendını adam sanan sahıs gıtsın nasıl bosanıyorsa bosansın
sinir olurum boylelerıne
bı eş dahı karısına bekaretı hakkında soru soramaz

Kız kardeşin bunu eşi olacak insana anlatmalıydı zaten hatalı adam da kendi düşüncesinde haklı zor durum Allah kolaylık versin keşke kardeşiniz bunu size anlatsaydı

yazık kardeşinize. durumu kmse duymadan çözsenz bile kardeşinzn yüzüne vurur kesin her kavgada her tartışmada.. eniştenz içn bu kadar önemliyse bu durum.

sizin için boşansın demek çok kolay boşanınca hem dul olucak hemde ailesi tarafından belki öldürülecek
boşanan kadın bekar oluyor bekar!
Ayrıca enişteniz bunu size söylememeliydi bu boşanılsa bile eşler arasında kalmalı.
Kardeşiniz daha önce kendi kararıyla birşey yaşamış o sadece onu ilgilendirir.
Kardeşiniz için gerçekten üzüldüm böyle bir saygısızlığı hiç bir kadın hak etmez ablaya söylemek nedir ya Nasıl bir kafa Nasıl bir zihniyet
Kardeşinizde evlenmeden herşeyi açık açık söylemeliydi saklamamalıydı ama yinede bunu size anlatmasına gerek yoktu.

eniştenin karşısında ezilmemişsindir umarım.
eniştene ayıp bu yaptığın. sizin mahremiyetiniz beni ilgilendirmez. bir problemin varsa eşinle çözeceksin demeliydin.
ayrıca beni eniştem özel bişey konuşacağım abla gel diye çağırsa ne münasebet kardeşimden daha özel ne konuşabiliriz diye gitmezdim.

+1

Ama yazdığınızı anlayacak kapasite de bir insan değil konu sahibi.
Anlasaydı buraya bu tarz konu da açmazdı...

Niye çile olmasın ?
Kızın ailesi belli ki çok sorunlu bir aile ve kardeşi için çok endiseleniyor.
Bundan daha farklı ne çile olabilir ?
Bu olayın bu derece içinde olmamalı bence. Dünyada çile olarak nitelendirilecek başka sorunlar görmekteyim. Yoksa niyetim kötü değildi. Kardeşi de olsa çile olarak nitelendirip üzülmemeli, aksine onun yanında olup güçlü olmalı. Abla kardeş bir olurlarsa kimse onları yıkamaz.

Bir de boşanmayı kötü bir şey olarak göstermiş, burada birçok boşanan arkadaş var. Bu doğal bir şey, artık kadınlar bunu çile ve kötü bir şey olarak görmemeli. Niyetim bütünüyle iyiydi.

Ölüm çiledir, hastalık çiledir. Tamamen bakış açısı farkı. Siz de çile olarak görüyor olabilirsiniz, saygılıyım.

Son düzenleme:
Nasıl bir yaratikmis o enişte?kızın ailesinin bekarete öldürecek kadar önem verdiğini bile bile nasıl oluyor da bu sebeple ayrılmak istiyor?Hadi bu sırf bakire değil diye ayrılmayı düşünen o saçma mentaliteyi bir kenara bırakalım hiç mi vicdan yok bu adamda?birde size söylüyor bunu rezil herif..ayrilacaksa madem başka bahane bulsun kurtulsun. Anlaşamıyoruz filan desin ucube..sinir oluyorum böyle insanlara yeminle!

Enişteniz bakir miymis ilk evlrndiginde ?
Ha böyle özel bir durumu kardeşiniz anlatmaliydi belki baştan ama bu sadece ikisini ilgilendirir.

Buralar karışır ama gene de bn fikrimi soyleyim. Birincisi kardesiniz bakire olmamasinin sebebini eski cocuga bagliysa kardesiniz kabul ediyorsa esiyle ilgili sorun size birsey düşmez .Ikincisi orf olarak ne kadar bu bosanma sebebi gibi olsada vicdani ,dini ve insani sebeblerden ötürü kesinlikle bosanma sebebi de degil. Enistenizden tiksindim baskasina bu kadar ozelini nasil acabilmis şaşırdım. Siz karismayin sizin mevzunuz degil...

+1
Eniste igrenc bir insan. Kardesi dahi olsa , ablasi da olsa kimsenin ozel hayatina kimse bu kadar girmemeli. Esinin ozel hayatini otede beride konusan erkek g,vattir gidin bunu ona oylece soyleyin sevgili konu sahibesi.

Zaten igrenc zihniyete deginmicem bile. Kizkardesinizin yerinde olsam direkt tekmeyi vururum. Marketten sut mu aliyorsun be adam, "bozuk" cikti markete iade ediyorum der gibi??!??

Sizin ve ailenizin yerinde olsam o adamin agzina s...dim o ayri.

Rezil olacak bir sey yok, ne kadar gizleseler de ayiplasalar da insanlar sevisiyor kardesim, kardesiniz de sevismis dunyanin geriye kalan nufusu gibi, bunda abartacak rezil olacak bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…