BİTMEYEN ÇİLEM

Keşke kızkardeşiniz evlilik öncesi size açıklasaymış.Evlendiği kişinin karakterini evlenmeden önce,öğrenmiştir az da olsa,kabul edip etmeyeceğini bilebilirdi.

Kardeşimin eşi gelip bana böyle bir şey söylese o adamın anasından emdiği sütü burnundan getiririm. Siz nasıl bir ablasınız ki adamın ağzının payını vermeden ne yapacağım diye düşünüyorsunuz.

Normal olan, yapmanız gereken "sen koskoca adam, karınla arandaki mahremi nasıl bana anlatırsın. İki yetişkin insan olarak aranızdaki problemi çözemiyor musunuz da gelip bana anlatıyorsun? Ben her zaman kardeşimin arkasındayım, bunu problem edecek bir adamla evli kalmasını istemem. Yine de son karar ona ve sana ait. Yürütemeyeceğinizi düşünüyorsanız boşanın" demekti.

Yazık o kızcağıza. Ablası bile boşanırsa dul kalacak diyor. Evet boşanmasın,bakire değil diye evliliği zehir edecek bir adamla evli kalsın, çile çeksin.

burda suçlu olan kardeşiniz en başta. ama suçu bu durumu eşine önceden anlatmaması. eşide sanırım sizi yakın gördü ailelerin tepkisinden korktu size anlattı ama sizde kardeşinizin arkasında durup; eniştenize sen bakir misin deseydiniz. evet öyleyse amenna düşüncesine saygı duyarım tamam ama evlenmeden herşeyi yapmış bakire kadın bekliyorsa da kusura bakmayacak.

madem bu kadar önemli bi konuymuş beyfendi için evlenmeden önce sormuş mu acaba?
Sen nasıl çözebilirsin ki?
Ayrıca boşanınca dul olacak demişsiniz ama dul olması kendisine saygı duymayan biriyle evli kalmasından iyidir.

Fake misin nesin?

Ablan 7 yıl sevgili olmuş e yani normali bu. Bakişre olmaması normal ama eniştenin bu konuya seni dahil etmesi çok saçma ne yapacaksın ki sen? Konunun 2 seçeneği var ya kabul edecek devam edecekler ya da kabul edemem derse boşanacaklar. Senin sunabileceğin başka bir opsiyon mu var? Enişten ne demeye sana açıldı?

Şimdi arkadaşlar bazı insanlar Adama geçirmişte kardeş hatalı burda
İnsan evlenmeden bunları konuşmaz mı böyle bir şeyi kendine dert eden biriyle evlenirken onu kandırmayı mı planlıyordu
Kusura bakmayın ama bu durumları rezalet çıkararak kızı rezil ederek ortaya suren öyle mahluklar var ki enişte gayet iyi bir duruş sergilemiş burda eğer kabullenemiyorsa boşanacak mecbur ama aileniz oldurur falan demişsiniz enişte biraz sabredip normal şekilde boşansın bari bunu isteyin ondan

sizin için boşansın demek çok kolay boşanınca hem dul olucak hemde ailesi tarafından belki öldürülecek

İzmirde yaşayan doktoralı bir psikolog bu cimleyi kurmaz.

Eğer profil bilgileriniz doğruysa o mesleği icra etmeyi bırakın lütfen. Kendinize faydanız yok.

Ailesinin öldürme ihtimali olan bir kız nasıl kalkıp da bir adama ben bakire değilim der? O adam kalkıp aileyesöylerse ne olacak?

Size söylemesi garip, ne kadar siz tanıştırmış olsanız da cinsellik meselesi ikisinin arasında olan bir olay.
3 gün olmuş daha, yani biraz kendileri çözmeyi deneselerdi. Hemen birine duyurmak çok saçma.
Ayriyeten bu sebepten boşanmak istiyorsa da ne diyeyim. Ben hiç adama bırakmam kendim boşardım. Kendi bakir miymiş de bakire değil diye karı boşuyor?

Ailesinin öldürme ihtimali olan bir kız nasıl kalkıp da bir adama ben bakire değilim der? O adam kalkıp aileyesöylerse ne olacak?
Canim evlenince anlamıştır iste
Ablasına dediğine göre de aileye duyurmadan belki halletme niyeti vardır

Yerinizde olsam durumu aileme söylemem
Ama enişte olacak o ucubenin kemiklerini kırar eline veririm
Kardeşimi beş dk. bile bırakmam öyle edepsiz, rezil, adapsız dahası ş... siz bir adamla, üzerine basarak söylüyorum karısının mahremini anlatan adam ş.... sizdir !

Ne salak bir herifmis. Mansetlerden duyursun madem cok önemliydi. Size ne curetle soyluyor? Soylemese kimse duymazdi da bu bos bogazlikla alem duyar yakinda. Kardesinizi psikolojik olarak hazirlayin ve yalniz birakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…