sizin için boşansın demek çok kolay boşanınca hem dul olucak hemde ailesi tarafından belki öldürülecek
Profilinizde ilişki durumuna boşandım yazmışsınız,siz çok mu zorluk çektiniz?sizin için boşansın demek çok kolay boşanınca hem dul olucak hemde ailesi tarafından belki öldürülecek
Enisten bakir miymis peki? Bakire olmayan birini bosamayi dusundugune gore kendi bakirdi heraldeenişte boşanacağını söyledi öyle birini kabul edemzmiş
Hayatlarında çile görmemişler ya deliricem bi gün burada"BİTMEYEN ÇİLE" nerede,gören varsa yardımcı olabilir mi bana?
sizin için boşansın demek çok kolay boşanınca hem dul olucak hemde ailesi tarafından belki öldürülecek
Şimdi arkadaşlar bazı insanlar Adama geçirmişte kardeş hatalı burda
İnsan evlenmeden bunları konuşmaz mı böyle bir şeyi kendine dert eden biriyle evlenirken onu kandırmayı mı planlıyordu
Kusura bakmayın ama bu durumları rezalet çıkararak kızı rezil ederek ortaya suren öyle mahluklar var ki enişte gayet iyi bir duruş sergilemiş burda eğer kabullenemiyorsa boşanacak mecbur ama aileniz oldurur falan demişsiniz enişte biraz sabredip normal şekilde boşansın bari bunu isteyin ondan
Canim evlenince anlamıştır isteAilesinin öldürme ihtimali olan bir kız nasıl kalkıp da bir adama ben bakire değilim der? O adam kalkıp aileyesöylerse ne olacak?
Mrb arkadaşlar anlatacağım konu kız kardeşimle ilgili ve ben bir abla olarak ne yapacağımı bilemiyorum... kardeşim yaşamayı seven ve aşık olunca kör kütük aşık olan biri sevdiği çocukla yaklaşık 7 yıl sevgili olarak kaldılar durum bir türlü evliliğe dönüşmedi ve bunlar bir küs bir barış en sonunda ayrıldılar ama kardeşim çocuğun onu ağlatmalarına ve o kadar üzmesine rağmen çocuğu bir türlü bırakamadı neyse en sonunda ayrıldılar burayı hızlı anlatıyorum kardeşim yeni birisi ile tanıştı çocuk efendi ve düzgün biri 1 yıllık bir beraberlikten sonra evlilik kararı alıp üç gün önce evlendiler şimdi gelelim asıl konuya kardeşimin kocası geçen gün benimle özel birşey konuşacağını söyleyip beni eve çağırdı haliyle bende merakla ne olduğunu öğrenmek için evlerine gittim eniştenin dediği şu; kız kardeşim bakire değilmiş ne yapacağımı şaşırmış bir haldeydim annem babam ve akrabalar duyarsa rezil olurduk anne babama demeli miyim bilmiyorum lütfen görüşlerinizi söyleyin...
Canim evlenince anlamıştır iste
Ablasına dediğine göre de aileye duyurmadan belki halletme niyeti vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?