- 5 Aralık 2015
- 714
- 745
- 103
Kesinlikle ben yazacaktımDayak yemektense ailenin yaninda.laf ye daha iyi bence ailen en azindan.. ins girer ozman ozmana daha kotu seyler olmaz.ins dikkt et kendine
Öyle yapacağım yarın gidiyorum ama nasıl yapacam oğlum la perişan olacağım
Evet dayanmıyor ama kurtulmam için bir çare leri de yokBelki yuz yüze oturup anlatıp dertlestiginde gitme kızım oraya diyecek
Hangi annenin kalbi dayanır evladının acı çekmesine
Allah korusun bebeğim şu an küçük sığın maya da gittim kalacak yer bile yoktuŞu an perişan değil misiniz?
Oğlunuz daha çok küçük. Yarın bir gün aklı ermeye başlayacak ve annesinin yediği dayaklara şahit olacak. Sonu ne olacak biliyor musunuz? Kocanız gibi psikopat bir adam olup çıkacak.
Kendinize acımıyorsanız çocuğunuza acıyın.
Çaresiz hissettiğiniz yazdıklarınızdan anlaşılıyor. Ama sanki siz pes etmiş gibisiniz hep. Eski konularınızı da hatırlıyorum. O konularda da hep öyleydi.
Siz kendinize yardım etmek istemezseniz kimse edemez.
En son böyle yaptığımda babam onların çocuğunu ver onlara dedi .çocuğu kabul etmiyorlar .ben biraz daha direnince babam kül tabağını aldı kafama fırlatacaktıKesinlikle ben yazacaktım
Bak ailemin yanına gidersem geri gönderirler demişsin
SEN ben gitmiyorum artık yavrumla boşanıp durumumu düzeltinceye kadar burada kalacağım dersen evden kovacak halleri yok
Ailenin yanına git kararlı ol
Canım bunların hepsini yaptım zıvana dan çıkmış bu deli resmen durduk yere bahane bulup vuruyor ne zaman nerden saldıracak belli olmuyor manyak çünkü rabbimden çıkış kapısı açmasını diliyorumÇirkef insanlarla uğraşmak çok zor. Telefonuna ses kayıt kur. Aramaları kaydet. Sana attığı iftiraları kaydet. Onları bir mailde depola. Anahtar olan bir odaya kendini ve çocuğunu alıp kapıyı kilitle bırak sakinleşsin kendi başına. Hatta baktın abartıyo ara polisi sanki komşular aramış gibi ihbar et. İyi bir gözü korksa güzel bir dayak yerse sana el kaldırmaz. Yasal olarak ev senin ve çocugunun. Eşyalarını evini bırakmak yerine koruma talebinde bulun kapının kilidini değiştir. Ne bileyim şuan en yıkıcı yorumları yapabilirim. Elim ayağım titriyor. .. erkeklerin kendini bir kadına karşı üstün görmesi ezmesi küfür etmesi öyle iğrenç ki. Aynısını ona yapsalar kedi gibi olur. Erkekliği sana ancak.
Çok güzel de ailem çocuğu istemiyor ki babam gelirsen çocuğu onlara ver diyor bende bebeğimi onlara bırakıp gidecek kadar delirmedim henüz: (Ailen çocuguna bakar sende işe girer çalişirsin ailenin dırdırınıda çekmezsin akşamdan akşama görursun onları
Çok üzüldüm, ailenizden yardım isteyin eminim geri çevirmezler sizi, bir işe başlarsınız yeni bir hayat kurarsınız kendinize size iftira atan bir adamla aynı evi paylaşmayın. Allah yardımcınız olsunSelam kızlar artık benden bıktınız biliyorum
Kocam olacak hasta bir saat önce yine sudan sebeplerle tartışma çıkardı ve beni dövdü saçlarımı kopardı ayagıma ve sag tarafıma yumruk attı .sebep de ben bebeğimi hala emzirdiğim için oruç tutamıyorum .sabah kahvaltı hazırladım ama onun çenesi yüzünden kahvaltı bile edemedim zaten evde olduğu zaman bana yemek bile zehir oluyor. Oğlum oyun oynuyor mutfağın kapısını açıp kapattı son olarak kapatıp oturma odasına gitti bebeğim babası da orda bilgisayarla meşgul beyefendi rahatsız olacak ki bana gel çocuğu al dedi o sırada çocuk yere düştü diye bana vurdu ..üzerine de beni evden kovuyor anne babamı araryıp olmadık iftira ve yalanlar uyduruyor .sizce ben ne yapayım nereye gideyim kızlar annem aradı ilk sözü ben sana demiştim bu adamla evlenme diye ...kafayı yiyecem işe girdim orda bana iftira atıyor telefona iki dk geç cevap versem afedersiniz kimin altındasın da cevap vermedin diyoronun yüzünden şirket çıkışımı da verdi param da yok nereye gideyim ben ailem de başımda konuşup psikolojimi iyice bozarlar ne yapacağımı şaşırdım kaldım bu hayattan herşeyden nefret ediyorum sadece bebeğim için yaşamam gerektiğini biliyor ve onun için ayakta duruyorum (((
Hem onlar ın hemde benim evlendikten sonra ev için çektiğim .ama artık onlardan beklentim yok maddi olarak durumları çok iyiyken bile yardımcı olmadılar ve o dönemde benim doğalgazım kesilmişti aylarca yemek bile yapamadım evimdeBorç ailenin sana çektirdiği kredi değil mi? Hiç değilse o kredi için biraz destek olsunlar.
Herkes ailenin yanına git diyor da yahu kadın söylüyor kaç defa gitti ailesininin yanına,
ailesi her defasında geri postaladı cocugunu zaten istemiyorlar çalışmasına izin vermiyorlar. en son birde babası kalp krizi geçirdi.
gitse ne olacak hanımlar allahaşkına? ailesi 2 gün sonra geri yollayacak cocugunu babaya mı bıraksın ?
hangi annenin vicdanı dayanıyor diyorsunuz demek ki razı geliyorlar.
kadın kadın sıgınma evine gitti el kadar bebeği ile perişan oldu .. bazı şeyleri bilmeden ailenin yanına git sıgınma evine git demek o kadar kolay ki.. aile aile olsa da gitse. kücück bir yavru ile kadın sıgınma evinde kalmak kolay mi..
burdan konuşması o kadar basit ki
Yaptım polis de geldi onunla konuştu lar sonra bir ara iyiydi dün birden bire böyle yaptı yineCanım senin bu ruh hastası eşin zaten düzelmez, sen bu igrenç pislik ile evli kaldığın sürece bunlar hep başına gelecek
senin için çok üzülüyorum inan yine içim cız etti gözlerim doldu ailene diyecek lafım yok .. yazıklar olsun gerçekten.
Yardım isteyeceğin başka kimsen yo kmu ? keşke seni darp ederken polisi arasaydın cıngar cıkarsaydın belki bu sefer atarlardı içeriye.
allah kahretsin be canm öyle anne baba olmaz olsun.. yürekleri taş bağlamış onun...( o kadar dayak yememe göz yuman lara aile denirse tabi
Canım benim, çaresiz değilsin bir defa bunu aklından çıkar. Zaten ailen sana destek olsa çekip alsalar seni o pisliğin yanından eminim ki köpek gibi pişman olup yalvaracak sana ama iş ailen de. Ailen sahip çıkmıyorsa sen bişeyler yapacaksın boş boş oturmakla olmaz hastaneye gidip rapor al şikayetçi ol emniyetten yardım iste( o kadar dayak yememe göz yuman lara aile denirse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?