Bitmeyen derdim

ailesi sahip cıkmıyor geri yolluyorlar birde cocugunu dahi istemiyorlar eğer ailesinin yanına giderse sonuç yine aynı olacak kadın sıgınma evinde bir bebekle kalmaz çok ama çok zor gerçekten bir yakınımın başına ve konu sahibinin başına geldiği için biliyorum. bu kadına cok üzülüyorum gerçekten anne baba bunu yapıyorsa o pislik herif yapsa ne yazar.

Çok üzüldüm. O zaman onların evine gideceksiniz. Barışmayacağım kocamla karışmayın diyip biraz deli moduna gireceksiniz. Kendinizi toparlayınca da yavrunuzla kendinize bir yuva kuracaksınız. Sabırdan başka çare yok şimdilik.

Çıkamadım içinden tekrar tekrar okudum tıkandım kaldım..
Dilerim biran önce içinde bulunduğunuz kördüğümden kurtulursunuz.Anne dostu şirketlere baktınızmı bilmiyorum .Pek çoğunun kreş imkanı var kendi bünyesinde çalışma saatlerinide ayarlıyorlar.Bu kadar badirenin sonunda kimbilir belkide böyle bir iş bir ışık olabilir.Yeniden düzeninizi kurmanız hayata sıfırdan başlayabilmeniz adına bir anahtar olabilir.

Keşke öyle bir imkanım olsa

Lütfen şu adamdan kurtulun, pardon adam demişim.Hem fiziksel hem psikolojik şiddet görüyorsunuz.Daha nereye kadar devam edeceksiniz? Çocuğunuzu alıp annenizin yanına gidin orada iş bulursunuz toparlarsınız durumu.Çocuğunuz için boşanmamazlık yapmayın

Kusura bakmayın, sizi üzmek için söylemedim tabii ki. Eski konularınıza da biliyorum. Babanızın geri yolladığını, arkanızda olmadıklarını.
Demek istediğim ne koca ne aileden size hayır yok. O yüzden çaresizim diye düşünmeyin. Onlar zaten hiç yokmuş gibi düşünün.
Siz kendi kendinizin çaresi olmaya bakın. Ailem istemiyor çaresiz bu adamı çekeceğim, gibi bir ruh halindesiniz gibi geliyor bana. Ailem istemiyor, ben kendi kendimi bu hayattan nasıl çekip çıkarırım yönünde yapın planlarınızı. Umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Umarım oğlunuzla güzel günleriniz olur hep...

İşte onu da yapamıyor umüzerime borçlar var

Ailenin yanına git işe gir.Ailenin laflarını da geceden geceye duyarsın.En azından ailenin lafını dinlersin elalemin adamını değil.
Hem bebeğin için de o evden gitmen lazım.Onlar herşeyi anlıyorlar.Lütfen kendini değil bari oğlunu düşün.

Ailene ölüyomus bitiyomus gibi görünme, onlar da dünyanın sonu olarak görüp canlarindan olmasınlar. Yapamam edemem çok zor demeyi bırak. Yapan nasıl yapıyorsa sen de öyle basaricaksin. Başka çare yok ya ailene gidiceksin ya da sığınma evine. Sence başka seçenek var mı?

Yok başka seçenek

Dün bütün gece seni ve bebeğini düşündüm.Benimde oğlum 1 yaşında seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Elimden ne gelir inan bilmiyorum
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim bu mübarek ramazan ayında dua etmenizi bekliyor um hepinizden .rabbim bana kurtulmak için güç versin bu zulümden

Yaşadığınız tüm sıkıntıların çoğunu belki o küçücük bebekte yaşayacak. Babasından şiddet görecek(psikolojik,fiziksel,ekonomik vs.) Buna katlanmak zorunda değilsiniz. Yaşadığınız yerden darp raporu alın uzaklaştırma kararı için başvurun. Yine barodan avukat tayini isteyin ve nafaka talebiyle boşanın. Bu sürede ailenizin yanında yaşamak(her ne kdar laf etseler de) hem daha sağlıklı bir yaşam olur hem de maddi özgürlüğünüzü elinize alana kadar idare etmiş olursunuz. Bu duruma boyun eğme mecburiyetiniz asla olmadığı gibi kimseninde bunları yaşatmaya hakkı yoktur. Lütfen kendinizde olan, biz kadınlarda bulunan gücü toparlayın. İnanın belki zorluk çekersiniz ilk başta ama hiçbir durum bu şekilde her yönden şiddet görmenizden daha kötü değildir.

Yapacağım canım bunları kasım ayında duruşma var hapse girme ihtimali yüksek ama yapacağım o gücü bulup oğlumu da kendimi de kurtaracağım.

Bunlar hep seni darp eden kocani ilk sikayet edip sonra vazgectigin icin.
Cesaret merhemini sen surdun kocana.
Her firsatta kafana yumrukla dikilip bogazina sarilmasida bu yuzden.
Ben senin hicbir zaman bu adamdan ayrilacagini dusunmuyorum sartlar guzellesse dahi.
En azindan cocugunun gozunun onunde dovdurtme kendini
Bari bunu yap.

Öyle mi gerçekten?

çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun. Bu ruh hastasına dayanma. hemen darp raporu al şikayetçi ol mücadele et. bir zaman sonra bebeğine bile zarar verir. Kadın sığınma evine git. Destek al yeniden hayatını inşaa et.

Iki seçenek var, boşanın, nafakanızı alın, ise girin ve çocuğu kreşe verin ya da dayak yemeye devam edin hem de çocuğunuzun gözü önünde ona da kötü örnek olun. Başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…