Bitmeyen kıskançlık ve hor görme yardım eder misiniz

Yumuyumii

Bir Aslan burcu Kızına Aşık
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
46
94
3
eşim çok sıkıyor artık arkadaşımla konuşsam bile arka arkaya arıyor , dün telefonla konuşurken neden cevap vermiyorsun dedi düşünüyorum dedim Yok sen eline alıp bir şeyler yapıyorsun dedi ve kavga ettik kapattık sabah çok sorumsuzsun zaten senden ayrılıcağım dediğimde , sen ne biçim annesin memur ol akıllı ol büyü diyor sürekli bana demediğini bırakmadı mesleğimi bile yapamıyormuşum gittiğim yeri b.kluyormuşum eş olamıyormuşum çocuğuma bakamıyormuşum, burada tek başıma çocuk büyütüyorum neyse akşam bi daha seni üzmeyeceğim dedikten sonra iki dk açmadım telefonu sinirim geçmemişti , aloooo açsana demeye başladı Yok görüntülü sohbete telefon izin vermemiş meşgul gözükmüş sadece. Ama onun dediği kiminle konuşuyormuşum ben. Artık dayanacak gücüm kalmadı uzakta görev yapıyor her türlü zorluğa katlandım karşılığı buymuş meğer küçük bi çevredeyim avukata gidip vekalet vermeden dava açabilir miyim masrafları ne tutar ikimiz de iyi maaş alıyoruz ama hiç bitmedi onun yüzünden ekonomik sorunlar en son bana hamile iken ettiği küfürler aklımdan çıkmıyor artık. Dayanamıyorum hiç bir şekilde anlamıyor. Lütfen bilen yardımcı olabilecek yazabilir mi. Bir de çocuğum var bu kadar uzamasının sebebi bu evlililiğin. Neden ayrılmıyorsun diye sordum çocuk kalp hastası dayanamaz diyor. Ciddi bir rahatsızlığı Yok çok şükür ve daha küçük yol yakınken bitirmeli miyim hep sorunluydu evlilik ağıza alınmayacak hakaretler narin bir eş istiyormuş kendisi aldığım maaşı bile beğenmiyor. Ailesi hiç yardım etmez benim ailem hep yanımda destekçi maaşımı bile ondan harçlık alarak ona veriyordum bu insana değer mi bu saat olmuş ağlıyorum.

Neden bu hasta adamdan çocuk yaptınız? Hep böyle değil miydi? Şu yaptıklarının hiç biri çekilir değil.. Yol yakınken boşanın, değmez.

Neden bu hasta adamdan çocuk yaptınız? Hep böyle değil miydi? Şu yaptıklarının hiç biri çekilir değil.. Yol yakınken boşanın, değmez.
Haklısınız ailem hep beni Suçlar bazı psikolojik problemlerim oldu çocuk evliliği düzeltir kanısıyla sanırım çok haklısınız çok yanlış bi düşünce işte üstelik iki yıl tedavi gördüm kızıma üzülüyorum sadece.

Oysa telefonunu kapatmış uyuyor içim nasıl kötü. En güzel yıllarım ekonomik sorunlarla onun bir türlü maddi anlamda tatmin olmayıp, üstüne beni suçlamasıyla geçti

Şu forumda ifrit oluyorum neden şunu bunu yaptınız yorumlarına.
Sen sor diye yapmış.
Neden boşanmayı düşünmüyorsun, neden çocuk yaptın neden zart neden zurt.
Nasreddin hocanın hörekesinden dolayı olmuş.
Az bi çalıştırın kafayı da orijinal yorum yapın, yol gösterin.
Kapıyı tersten görme umuduyla açılmıyor bu konular

Bence önce sen psikolojik bir destek al ve maaşını eşine göndermeyi kes.Anlatimin çok dağınık,konudan konuya atlama yönünde bir durum gördüm.Gun içinde de bu şekilde odaklanma sorunu yasiyorsan kizina faydan olmaz.Kucuk bir ilçe de dahi avukat bulunur ...olmadı yan huil Mutlakaeden.Hukuksal olarak destek al.

Güne ne güzel başlamışsınız böyle.. Şu yoruma şu üslubun güzelliğine bak. Kezzap filan içiyorsunuz heralde kahvaltıda? Bu çemkirmenin başka açıklaması olamaz. Bende en azından konuya odaklanacak kafa var. Sizdeki ''ne yapsamda birinden prim kassam'' diyecek kadar çalışıyor,yazık. Gidin ötede oynayın Nasreddin hocanın hörekesiyle. O güzel, ambalajı hiç açılmamış beyninizle dogru kapıyı gösterin insanlara.
Burada engellediğim ilk kişi olacaksınız. İçinizdeki öfke beni bi kez daha insanlıktan soguttu. Yazık ki çok var böyle.. Azalarak bitin!

değmez
küçük çocuk daha kolay atlatır zaten uzakmışsınız da şuan hiç zorlama
senin maaşınla başkalarına cakas atıyordur muhtemelen
kudursa da patlasada paranı verme kendi emeğini sömürtme
ondan koşar adım uzaklaş
ettiği küfürleri asla silme
onada telefonumda delil var deme

o kadar doluydum ki o kadar çok şey var ki hangisini yazacağımı bilemedim uzun olsun istemedim teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

hepinize teşekkür ederim zamana bırakabilsem pek çevrem yoktu anlatabilecek olanlarda derde gülen cinsten dinlediğiniz okuduğunuz için sağolun.

Tüm çalışan kadınlar için söylüyorum paranızı eşinize vermeyin çalışabildiğinize göre maaşınızıda kontrol edebilirsiniz.Bence bu baştan kendini ezdirmedir. Maaşınızı beğenmiyorsa niye maaşınıza tenezzül edip kullanıyor önce maaşınızı kendiniz kontrol edin kendinize güvenin ve ezdirmeyin.

hepinize teşekkür ederim zamana bırakabilsem pek çevrem yoktu anlatabilecek olanlarda derde gülen cinsten dinlediğiniz okuduğunuz için sağolun.
Sıkma canını. İşin var, kendi düzenini kurabilirsin. Ona madden ve manen yettikten sonra, çoçuğun için pişmanlık duymak, üzülmek çok manasız. Sana çok güzel bir yol arkadaşı, hayat enerjisi olur evladın. Sen yeterki özgüvenini yeniden topla, kimler tek başına ne şartlarda evlat büyütüyor, ben hayli hayli yaparım diye inan.

İnşallah boşanma halinizde iyice psikopatlaşmaz.
Çocuk zaten babayı görmüyor fazla, kalp hastası falan ne alaka şartlar sadece sizin lehinize değişecek.

Kolay kolay dile getirmiyorum ben burda boşanma lafını, ama böyle aşağılama, babalık yapamadığı halde anneliğini beğenmeme durumlarına ifrit oluyorum.

Aşağılaya aşağılaya özgüveninizi almış.
hem tek çocuk büyütüyor hem çalışıyor hemde bir erkeğin eksikliğini geç birde duygusal ezikliğini yaşıyor bu kadın
Ne demek ya gittiğin yeri bokluyorsun. Senin bokun bulaşmıştır pislik herif (afedersin)

O üye hep böyle boşverin :)

Konuya gelince küçük bir yer de olsa avukata danışın derim. Ama öncesinde eşinize kesin kararınızı bildirin derim.

Maaşınızı vermeyin. Hesap vermeyin..
Emin olun bu tip insana yaptığınız hiç bir fedakârlık değmez. Yıllarınızdan gider yine de düzelmez..

Eşlerimiz çalışıp onun parasını biz yedigimiz zaman eşimizi ezmişmi oluyoruz anlamadım

Yeri gelince hayat müşterek kocalarda evde bize yardım etsin,salata yapsın,bulasiklara çamaşırlara el atsın ,ev süpürsün diyorsunuz
Şimdi kadın çalışınca neden kocasına maddi destekte bulunamıyor çok garip

Siz değer mi değmez mi sorusunun cevabını biliyorsunuz bence. Şunları ben kocam böyle böyle yapıyor diye size anlatsam, yanıtınız ne olurdu?
Bir eşin, eşine verebileceği en basit ve gerekli şey huzur ve sevgi... Onu verebilecek kapasitesi bile yok adamın. Bir de size b.k atıyor. Eşten çok düşmana benziyor yaptıkları, hissettirdikleri. Bir kuyruk acısı, aşağılık kompleksi var herhalde, sizi kum torbası olarak kullanıp egosunu şişirmeye çalışıyor. Zavallı olan kendisi. Eliniz ekmek tutuyor, adamın dengesizliğinin farkındasınız, diğer yandan da çocuğunuza mutlu bir anne gerekiyor. Bunların ışığında yapılacak en sağlıklı şey, kendinize bu adamdan ayrı, yeni bir hayat kurmak bana göre. Hayata birilerinin dengesizliğinin cefasını çekmek için gelmedik.

Sorgu memuru onlar.Görevleri bu zaten.Millet burada sorgulanmak için konu açıyor sanki.Ben sırf bu yaklaşımlar yüzünden buraya sorun yazamıyorum.Mevcut durumu eleştirmek ve insanların kararlarına saygısızlık olduça moda

Çok geçmiş olsun öncelikle(çocuğunuzun rahatsızlığı için)
ikinci olarak lütfen bir avukata verin ve nafakanızı da kuruşuna kadar alın. Bu çocuğu tek doğurmadınız değil mi?
Kesinlikle böyle ruh hastası birini çekmeye değmez.
Bakın ben 3.5 yıl böyle bir tipi çektim.. Maaşımı elimden alıp bana harçlık veren bir tipti.
Onu boşadığım gün hayatımın en doğru kararını verdiğim gün oldu..
Bunlardan ne baba olur ne koca. Çocuğunuz için bir iyilik yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…