Haklısınız ailem hep beni Suçlar bazı psikolojik problemlerim oldu çocuk evliliği düzeltir kanısıyla sanırım çok haklısınız çok yanlış bi düşünce işte üstelik iki yıl tedavi gördüm kızıma üzülüyorum sadece.Neden bu hasta adamdan çocuk yaptınız? Hep böyle değil miydi? Şu yaptıklarının hiç biri çekilir değil.. Yol yakınken boşanın, değmez.
Şu forumda ifrit oluyorum neden şunu bunu yaptınız yorumlarına.Neden bu hasta adamdan çocuk yaptınız? Hep böyle değil miydi? Şu yaptıklarının hiç biri çekilir değil.. Yol yakınken boşanın, değmez.
Güne ne güzel başlamışsınız böyle.. Şu yoruma şu üslubun güzelliğine bak. Kezzap filan içiyorsunuz heralde kahvaltıda? Bu çemkirmenin başka açıklaması olamaz. Bende en azından konuya odaklanacak kafa var. Sizdeki ''ne yapsamda birinden prim kassam'' diyecek kadar çalışıyor,yazık. Gidin ötede oynayın Nasreddin hocanın hörekesiyle. O güzel, ambalajı hiç açılmamış beyninizle dogru kapıyı gösterin insanlara.Şu forumda ifrit oluyorum neden şunu bunu yaptınız yorumlarına.
Sen sor diye yapmış.
Neden boşanmayı düşünmüyorsun, neden çocuk yaptın neden zart neden zurt.
Nasreddin hocanın hörekesinden dolayı olmuş.
Az bi çalıştırın kafayı da orijinal yorum yapın, yol gösterin.
Kapıyı tersten görme umuduyla açılmıyor bu konular
o kadar doluydum ki o kadar çok şey var ki hangisini yazacağımı bilemedim uzun olsun istemedim teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.Bence önce sen psikolojik bir destek al ve maaşını eşine göndermeyi kes.Anlatimin çok dağınık,konudan konuya atlama yönünde bir durum gördüm.Gun içinde de bu şekilde odaklanma sorunu yasiyorsan kizina faydan olmaz.Kucuk bir ilçe de dahi avukat bulunur ...olmadı yan huil Mutlakaeden.Hukuksal olarak destek al.
Sıkma canını. İşin var, kendi düzenini kurabilirsin. Ona madden ve manen yettikten sonra, çoçuğun için pişmanlık duymak, üzülmek çok manasız. Sana çok güzel bir yol arkadaşı, hayat enerjisi olur evladın. Sen yeterki özgüvenini yeniden topla, kimler tek başına ne şartlarda evlat büyütüyor, ben hayli hayli yaparım diye inan.hepinize teşekkür ederim zamana bırakabilsem pek çevrem yoktu anlatabilecek olanlarda derde gülen cinsten dinlediğiniz okuduğunuz için sağolun.
Güne ne güzel başlamışsınız böyle.. Şu yoruma şu üslubun güzelliğine bak. Kezzap filan içiyorsunuz heralde kahvaltıda? Bu çemkirmenin başka açıklaması olamaz. Bende en azından konuya odaklanacak kafa var. Sizdeki ''ne yapsamda birinden prim kassam'' diyecek kadar çalışıyor,yazık. Gidin ötede oynayın Nasreddin hocanın hörekesiyle. O güzel, ambalajı hiç açılmamış beyninizle dogru kapıyı gösterin insanlara.
Burada engellediğim ilk kişi olacaksınız. İçinizdeki öfke beni bi kez daha insanlıktan soguttu. Yazık ki çok var böyle.. Azalarak bitin!
Eşlerimiz çalışıp onun parasını biz yedigimiz zaman eşimizi ezmişmi oluyoruz anlamadımTüm çalışan kadınlar için söylüyorum paranızı eşinize vermeyin çalışabildiğinize göre maaşınızıda kontrol edebilirsiniz.Bence bu baştan kendini ezdirmedir. Maaşınızı beğenmiyorsa niye maaşınıza tenezzül edip kullanıyor önce maaşınızı kendiniz kontrol edin kendinize güvenin ve ezdirmeyin.
Şu forumda ifrit oluyorum neden şunu bunu yaptınız yorumlarına.
Sen sor diye yapmış.
Neden boşanmayı düşünmüyorsun, neden çocuk yaptın neden zart neden zurt.
Nasreddin hocanın hörekesinden dolayı olmuş.
Az bi çalıştırın kafayı da orijinal yorum yapın, yol gösterin.
Kapıyı tersten görme umuduyla açılmıyor bu konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?