O kadar ezilmişim kendimi kaybetmişim ki herkesten küçücük çocuğumdan bile şefkat bekler hale gelmişim bu beni kullandırmaya başlamış artık tek başıma hiç bi şey yapamaz olmuşum o kadar iyi özetlediniz ki. Gözlerim doldu yine benim sorunum saf olmam sanırım çünkü bir insan gerçekleri bu kadar görmezden gelebilir. Zamana bırakmam lazım değiştirmeyi düşünmeyi bırakmam lazım çünkü insan sonuçta kalbi var zamanla anlar diye çocuk yaptım uzattım birazO üye hep böyle boşverin :)
Konuya gelince küçük bir yer de olsa avukata danışın derim. Ama öncesinde eşinize kesin kararınızı bildirin derim.
Maaşınızı vermeyin. Hesap vermeyin..
Emin olun bu tip insana yaptığınız hiç bir fedakârlık değmez. Yıllarınızdan gider yine de düzelmez..
Gerçekten forumca çok üzüldük şuan sorun yazamamanıza...Sorgu memuru onlar.Görevleri bu zaten.Millet burada sorgulanmak için konu açıyor sanki.Ben sırf bu yaklaşımlar yüzünden buraya sorun yazamıyorum.Mevcut durumu eleştirmek ve insanların kararlarına saygısızlık olduça moda
Yorumunu cok begendimŞu forumda ifrit oluyorum neden şunu bunu yaptınız yorumlarına.
Sen sor diye yapmış.
Neden boşanmayı düşünmüyorsun, neden çocuk yaptın neden zart neden zurt.
Nasreddin hocanın hörekesinden dolayı olmuş.
Az bi çalıştırın kafayı da orijinal yorum yapın, yol gösterin.
Kapıyı tersten görme umuduyla açılmıyor bu konular
Eşinizin maaş kartı sizde mi duruyor? Günlük veya haftalık harçlığını siz mi veriyorsunuz?Eşlerimiz çalışıp onun parasını biz yedigimiz zaman eşimizi ezmişmi oluyoruz anlamadım
Yeri gelince hayat müşterek kocalarda evde bize yardım etsin,salata yapsın,bulasiklara çamaşırlara el atsın ,ev süpürsün diyorsunuz
Şimdi kadın çalışınca neden kocasına maddi destekte bulunamıyor çok garip
Sizi bu kadar aşağıya çeken, hakaret eden biriyle ömrümüzü heba etmeyin, hayatın yükü, sorumlulukları zaten zor birde hayatımızı paylaştığımız eslerimiz bize hayatı dar mı edecek..eşim çok sıkıyor artık arkadaşımla konuşsam bile arka arkaya arıyor , dün telefonla konuşurken neden cevap vermiyorsun dedi düşünüyorum dedim Yok sen eline alıp bir şeyler yapıyorsun dedi ve kavga ettik kapattık sabah çok sorumsuzsun zaten senden ayrılıcağım dediğimde , sen ne biçim annesin memur ol akıllı ol büyü diyor sürekli bana demediğini bırakmadı mesleğimi bile yapamıyormuşum gittiğim yeri b.kluyormuşum eş olamıyormuşum çocuğuma bakamıyormuşum, burada tek başıma çocuk büyütüyorum neyse akşam bi daha seni üzmeyeceğim dedikten sonra iki dk açmadım telefonu sinirim geçmemişti , aloooo açsana demeye başladı Yok görüntülü sohbete telefon izin vermemiş meşgul gözükmüş sadece. Ama onun dediği kiminle konuşuyormuşum ben. Artık dayanacak gücüm kalmadı uzakta görev yapıyor her türlü zorluğa katlandım karşılığı buymuş meğer küçük bi çevredeyim avukata gidip vekalet vermeden dava açabilir miyim masrafları ne tutar ikimiz de iyi maaş alıyoruz ama hiç bitmedi onun yüzünden ekonomik sorunlar en son bana hamile iken ettiği küfürler aklımdan çıkmıyor artık. Dayanamıyorum hiç bir şekilde anlamıyor. Lütfen bilen yardımcı olabilecek yazabilir mi. Bir de çocuğum var bu kadar uzamasının sebebi bu evlililiğin. Neden ayrılmıyorsun diye sordum çocuk kalp hastası dayanamaz diyor. Ciddi bir rahatsızlığı Yok çok şükür ve daha küçük yol yakınken bitirmeli miyim hep sorunluydu evlilik ağıza alınmayacak hakaretler narin bir eş istiyormuş kendisi aldığım maaşı bile beğenmiyor. Ailesi hiç yardım etmez benim ailem hep yanımda destekçi maaşımı bile ondan harçlık alarak ona veriyordum bu insana değer mi bu saat olmuş ağlıyorum.
Gerçekten forumca çok üzüldük şuan sorun yazamamanıza...
Kocaya maddi destekte bulunmak başka bütün maaşı eline verip bir de üstüne hakir görülmek başka. Kaldı ki ne dersek diyelim erkeklerle eşit değiliz. Erkek bizim gibi yıpranmıyor.Eşlerimiz çalışıp onun parasını biz yedigimiz zaman eşimizi ezmişmi oluyoruz anlamadım
Yeri gelince hayat müşterek kocalarda evde bize yardım etsin,salata yapsın,bulasiklara çamaşırlara el atsın ,ev süpürsün diyorsunuz
Eşimin 15 inde maaşı yatarEşinizin maaş kartı sizde mi duruyor? Günlük veya haftalık harçlığını siz mi veriyorsunuz?
Neden uzaktasiniz birbirinize....eşim çok sıkıyor artık arkadaşımla konuşsam bile arka arkaya arıyor , dün telefonla konuşurken neden cevap vermiyorsun dedi düşünüyorum dedim Yok sen eline alıp bir şeyler yapıyorsun dedi ve kavga ettik kapattık sabah çok sorumsuzsun zaten senden ayrılıcağım dediğimde , sen ne biçim annesin memur ol akıllı ol büyü diyor sürekli bana demediğini bırakmadı mesleğimi bile yapamıyormuşum gittiğim yeri b.kluyormuşum eş olamıyormuşum çocuğuma bakamıyormuşum, burada tek başıma çocuk büyütüyorum neyse akşam bi daha seni üzmeyeceğim dedikten sonra iki dk açmadım telefonu sinirim geçmemişti , aloooo açsana demeye başladı Yok görüntülü sohbete telefon izin vermemiş meşgul gözükmüş sadece. Ama onun dediği kiminle konuşuyormuşum ben. Artık dayanacak gücüm kalmadı uzakta görev yapıyor her türlü zorluğa katlandım karşılığı buymuş meğer küçük bi çevredeyim avukata gidip vekalet vermeden dava açabilir miyim masrafları ne tutar ikimiz de iyi maaş alıyoruz ama hiç bitmedi onun yüzünden ekonomik sorunlar en son bana hamile iken ettiği küfürler aklımdan çıkmıyor artık. Dayanamıyorum hiç bir şekilde anlamıyor. Lütfen bilen yardımcı olabilecek yazabilir mi. Bir de çocuğum var bu kadar uzamasının sebebi bu evlililiğin. Neden ayrılmıyorsun diye sordum çocuk kalp hastası dayanamaz diyor. Ciddi bir rahatsızlığı Yok çok şükür ve daha küçük yol yakınken bitirmeli miyim hep sorunluydu evlilik ağıza alınmayacak hakaretler narin bir eş istiyormuş kendisi aldığım maaşı bile beğenmiyor. Ailesi hiç yardım etmez benim ailem hep yanımda destekçi maaşımı bile ondan harçlık alarak ona veriyordum bu insana değer mi bu saat olmuş ağlıyorum.
Eşlerimiz çalışıp onun parasını biz yedigimiz zaman eşimizi ezmişmi oluyoruz anlamadım
Ben kiviii17 nin mesajina cevap verdimEşiniz çalışıp size para verirken onu aşağılıyor musunuz? Yoksa tam tersi saygı mı gösteriyorsunuz?
Ben de çalışıyorum ama giderlerimiz ortada olduğu için maaşlarımız da ortadadır. Eşim ev kredisi öderken ben diğer giderleri karşılarım. Ve maaş kartım aramızda döner bundan da hiç gocunmam. Aksine eşim kendime bir şey almam için teşvik eder.
Allah nasip eder de ev borcumuz biterse kendi maaşımın büyük bölümünü birikim ve gezip tozma için harcayacağım.
Çocuğumu minicikken bırakıp çalışmaya başladım ben. Devrilip yatmadım.
Ama şayet konu sahibinin eşi gibi saygısız kadir kıymet bilmeyen biri ile evli olsaydım zırnık koklatmaz ilerisi için para biriktirmeye bakardım.
O yüzden maaşını verme dedim. Yine aynı şeyi derim.
Sapla samanı ayırın biraz. Kadın yazmış zaten gördüğü kötü muameleyi. Biz tahmin yürütmüyoruz aynı şeyi okuyoruz..
İşte buradaki konu sahibi son cümlenizde ki kişi oluyor.Eşimin 15 inde maaşı yatar
Ogün Tüm faturadır borçlarımizi hepsini
Telefon bankaciliğindan öder
Geri kalan hepsini 16sında çekip eve koyar
O paradan ihtiyacimiz oldukça
birbirimize sormadan alır kullanırız
kredi karti hiç bi şekilde kullanmadığımız için eve getirdiği paraylada gayet rahat Geçiniriz
Eşim veya ben çocuk değilizki birbirimize harçlık verelim
O kadar ezilmişim kendimi kaybetmişim ki herkesten küçücük çocuğumdan bile şefkat bekler hale gelmişim bu beni kullandırmaya başlamış artık tek başıma hiç bi şey yapamaz olmuşum o kadar iyi özetlediniz ki. Gözlerim doldu yine benim sorunum saf olmam sanırım çünkü bir insan gerçekleri bu kadar görmezden gelebilir. Zamana bırakmam lazım değiştirmeyi düşünmeyi bırakmam lazım çünkü insan sonuçta kalbi var zamanla anlar diye çocuk yaptım uzattım biraz
Çok teşekkür ederim allah razı olsun İnan’ın benim dostum yok çok kıymetli bunlar benim için
asker o ve Doğuda birliği kaydırma sürekli bi gideceğim gitmeyeceğim diyor yani birlikte olmamız için bir şey de yapmıyor ben eşimin çalışmasını istemem derdi oda yalanmış onun yüzünden üniversite hayatım kaldıNeden uzaktasiniz birbirinize....
Eşinizin yanına gitmek imkânınız yok mu??
Birbirlerine uzak olan eşler arasında böyle problemler oluyor, biraraya geldiğinizde aşabileceğinizi düşünüyorum...
Erkekler gün içerisinde o kadar aldatma haberi duyuyorlarki, bir de erkeklerin şüpheci kişilikleri işin icine girdi mi boyle davranabiliyorlar...
Yerinizde olsam hergün güven verici ve onu özlediğimi belli eden bir konuşma yapardım,buna ihtiyacı var eşinizin...
Şu forumda ifrit oluyorum neden şunu bunu yaptınız yorumlarına.
Sen sor diye yapmış.
Neden boşanmayı düşünmüyorsun, neden çocuk yaptın neden zart neden zurt.
Nasreddin hocanın hörekesinden dolayı olmuş.
Az bi çalıştırın kafayı da orijinal yorum yapın, yol gösterin.
Kapıyı tersten görme umuduyla açılmıyor bu konular
Neden uzaktasiniz birbirinize....
Eşinizin yanına gitmek imkânınız yok mu??
Birbirlerine uzak olan eşler arasında böyle problemler oluyor, biraraya geldiğinizde aşabileceğinizi düşünüyorum...
Erkekler gün içerisinde o kadar aldatma haberi duyuyorlarki, bir de erkeklerin şüpheci kişilikleri işin icine girdi mi boyle davranabiliyorlar...
Yerinizde olsam hergün güven verici ve onu özlediğimi belli eden bir konuşma yapardım,buna ihtiyacı var eşinizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?