• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen küslük

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
220
50
48
Kızlar merhaba konularım sıktı artık farkındayım elimle küseli bi pazar daha gelirse 1 ay olacak ve ben hala buradayım ailemin yanına önümüzdeki haftaiçi gitmeyi düşünüyorum ay sonu nişanımız var hatırlayanlar olacaktır Allah aşkına BÖyle nereye kadar sürecek umarım aileme gideceğim zaman yoluma taş koymaz kendisi çocuğu alıp gidip duruyor ailesine sonuçta burda .. ben gidiyorum die haber vereceğim sadece giderken

Kızlar merhaba konularım sıktı artık farkındayım elimle küseli bi pazar daha gelirse 1 ay olacak ve ben hala buradayım ailemin yanına önümüzdeki haftaiçi gitmeyi düşünüyorum ay sonu nişanımız var hatırlayanlar olacaktır Allah aşkına BÖyle nereye kadar sürecek umarım aileme gideceğim zaman yoluma taş koymaz kendisi çocuğu alıp gidip duruyor ailesine sonuçta burda .. ben gidiyorum die haber vereceğim sadece giderken

Özür dilediğiniz an bu küslük bitecek ama ondan sonra asla haklı olamayacaksınız eşinize ve kv karşı. Sizinle 1 aydır konuşmayan adamla hala aynı evde nasıl duruyorsunuz. Nasıl yemeğini yapıp ütüsünü yapıyorsunuz?

Özür dilediğiniz an bu küslük bitecek ama ondan sonra asla haklı olamayacaksınız eşinize ve kv karşı. Sizinle 1 aydır konuşmayan adamla hala aynı evde nasıl duruyorsunuz. Nasıl yemeğini yapıp ütüsünü yapıyorsunuz?
Yaptığım yemeği eve aldığım bişeyi yiyip içmiyor kendisine alıyor kendisi yapıp yiyor bulaşığını topluyor çamaşırını ütüsünü de yapmayı bıraktım bayadır

Çocuğum İçin duruyordum ama durmamak gerekiyormuş

Çocuğum İçin duruyordum ama durmamak gerekiyormuş
Adam için öncelik siz değilmişsiniz ki. Annesi üzüldü diye bir aydır eşinin yüzüne bakmayan adama adam denir mi?
Ailenize durumu söylediniz mi?

Adam için öncelik siz değilmişsiniz ki. Annesi üzüldü diye bir aydır eşinin yüzüne bakmayan adama adam denir mi?
Aileme söyledim fakat tabiki eşimin annesinin ruh hastası kişiliğine kızıyorlar ama bana da çocuğun var o kadını takma eşinle iyi olmaya bak diyorlar iyi de eşim anasının ağzına bakan bi tip nasıl iyi olacağım onunla. Onu anlayan yok

Zaten çocuk İçin geliyorum eve çocuk dışında muhatap olmayalım dedi yüzüme bende çocuk İçin duruyorum zaten demiştim öyle kaldı aynı evde 2 yabancıyız

Zaten çocuk İçin geliyorum eve çocuk dışında muhatap olmayalım dedi yüzüme bende çocuk İçin duruyorum zaten demiştim öyle kaldı aynı evde 2 yabancıyız

Siz gitmeyin evden eşinizin evden gitmesini isteyin. Çok sevdiği annesinde yaşasın biraz

Belki de tedavi olması lazım. Sadece Türkiye de mi var böyle anaci adamlar. Evlenince öncelik çekirdek aile ,sonra kök ailedir.

Yaptığım yemeği eve aldığım bişeyi yiyip içmiyor kendisine alıyor kendisi yapıp yiyor bulaşığını topluyor çamaşırını ütüsünü de yapmayı bıraktım bayadır

Aynı evin içinde karısıyla konuşmayan adama yemek yapmayın. Bırakın zıkkım yesin. Asla da konuşmaya çalışmayın. Gittiği yere kadar gitsin. Madem o erkek olarak utanmadan sürdürüyor sizde devam edin

Eşiniz ayyyynı benim eşim. Siz ayağına gitmediğiniz sürece barışmaz. Ve kendinde hata da görmez bu süreçte. Şuan en büyük motivasyonu nişan hadisesi. Nasılsa barışmak zorunda diye düşünüyor ve kılını kıpırdatmıyor. Alın çocuğunuzu gidin nişana daha önce de demiştik size. Haber verin, mesaj atın, not bırakın bişey yapın. İzin istemeyin haber verin.

Aileme söyledim fakat tabiki eşimin annesinin ruh hastası kişiliğine kızıyorlar ama bana da çocuğun var o kadını takma eşinle iyi olmaya bak diyorlar iyi de eşim anasının ağzına bakan bi tip nasıl iyi olacağım onunla. Onu anlayan yok
Olunmuyor. Kv meselemiz de aynı. Ailem de ilk başta bana böyle diyordu. Ama zamanla gördük ki eşte iş olmayınca kapımı kapatırım kv dışarda kalır olayı olmuyor. Kv her daim bir şekilde mevzunun içinde. Biz boşanma davası açıcaz. Böyle hayat geçmiyor.

Eşiniz ayyyynı benim eşim. Siz ayağına gitmediğiniz sürece barışmaz. Ve kendinde hata da görmez bu süreçte. Şuan en büyük motivasyonu nişan hadisesi. Nasılsa barışmak zorunda diye düşünüyor ve kılını kıpırdatmıyor. Alın çocuğunuzu gidin nişana daha önce de demiştik size. Haber verin, mesaj atın, not bırakın bişey yapın. İzin istemeyin haber verin.

Hiç kimse nişanda barışır diye karısıyla bu kadar küs kalamaz. Adamın kişiliği bu.

Hiç kimse nişanda barışır diye karısıyla bu kadar küs kalamaz. Adamın kişiliği bu.
Bu tipler genelde karısının kendisine mecbur olduğu durumları yani aklınca mecbur olduğunu sandığı durumları, karısını manipüle etmek deyim yerindeyse terbiye etmek için kullanıyor. Nişana küs gitmek istemez ya da ben götürmezsem gidemez diye düşünüyor.

Ruh hastası anasının büyüttüğün adamın normal olmasını beklemek hata.
Keskin bir yol ayrımındasınız

Ailenize gitmeniz en doğal hakkınız

küsen koca adamlar=küçük mızmız çocuk
Ailenin yanına git doya doya gez, eğlen, tatil yap mutlu anlarını paylaş. Umrunda olmasın. Hani haklı olsa anlayacağım ama sebep o kadar kıytırık ki. Gittiğine haber ver o kadar şu kadar günde kalıyorum de o kadar. Küs mü kalıyor keyfi bilir zaten size kocalıkta yapmıyor. Bakarsınız yolunuza boşansanız zaten değişen birşey olmayacak.

Eşiniz bir ruh hastası demek ki.
Konuşmadığı kadının yanında hala yaşayabiliyor.
Size de ne desem bilemedim,sizinle konuşma zahmetine dahi girmeyen bir adamla aynı çatı altında yaşamaya devam ediyorsunuz,o yüzsüzse siz bari yapmayın bunu kendinize,ayırın evleri bitsin.

Eğer duruşundan ödün verirsen her b...kuna katlanmak sineye çekmek zorunda kalacaksın ve asla haklı tarafın kalmayacak, senin yerinde olsam bi herifi çekmem..

Back
X