Bitmeyen kv sikayetleri

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
İyi akşamlar arkadaşlar ,bilmiyorum boşluktan mi bu kadar takılıyorum ama fikrinize ihtiyacım var.

Daha önceki konularimda genel olarak bunlarla ilgili fsrkindayim.Esimin annesinin henuz tanımadan beni istememesi ,kardeşi ve annesinin eşimi evin babası gibi görüp kiskanmalati (baba var ama ilgisiz) benimde fazla direkt bir insan olup tepki göstermek sebebiyle iyi bir ilişkimiz olamadı.

En son 1.5 yıl önce eşimin ipleri koparacak kadar tepki göstermesi sonucu annesi oğlunu kaybetmemek için geri adım atmaya başladı bende mesafeli davranıyorum gerekmedikce aramıyorum icimden gelmiyor ve bunu her fırsatta eşime şikayet etmeye çalışıyor eşim susturuyo ve bıktığı için o da pek aramiyor ve sonuç :gelin aratmıyor

Bugün eşimin doğum günüydü annesi aradı ve bu evden 17 yaşında çıkıp bizi terkettin bilsem okumana izin vermezdim (üniv de tanistik )dizimin dibinde dururdun hicbisey istediğin gibi olmazdı kızıma ailesi olmayan birisini ben bulcam sizin gibi (eşim ve ablası ) kendinizin bulmasına izin vermeyecegim vs diye konuştu yanında oturduğum için duydum çünkü bağırarak konuşuyo açıkçası bunu hep yaptığı için özellikle dinledim sadece eşinin yüzüne baktım bişey demedim o da annesine iyiki gittim üniv ve herşeyi kafama göre yaptım neyse hadi görüşürüz sonra deyip kapattı sonra da ise gitti .

Arkadaşıyla eşime iş yerinde sürpriz yapacaktık o an sinirlendigim için vazgeçtim .simdi ;

Yarın o sürprizi yapmalı mıyım ?yani bu durumdan eşim sorumlu mu ?

Bu kadının arkamdan sürekli şikayet etmesinden nasıl kurtulacagim ?yüzüne direk konuşsam bayılma fenalaşma numaraları yapıyor o yüzden konuşamıyorum

Bir arkadaşımın önerisi haftada 1 örneğin cuma günü ara çumasini kutla kapat en azından aramadı demez

Esimde şuan biraz tavırlı ya annesine hak veriyo yada benim tavrıma kırıldı çünkü doğumgünu önemser ve kutlarım

Çok uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

Annesi yapmış, eşinize neden böyle davranıyorsunuz? Eşinizin ne yapmasını bekliyorsunuz? En nihayetinde annesi, ömrü billah görmesin mi?
Bence kutlamanızı yapın planladığınız gibi.
Tavrı size olmayabilir, yaşananlardan dolayı mutsuzdur muhakkak, yanında olsanız daha iyi olur.

Acaba esinin ailesinden memnun olan var mı? Baya azdır galıba. Önemli olan evinizin ıcı, onu hos tutun. Ve gerekirse fedakarlıkta edin esınız ıcın

Yok inanın öyle bir niyetim yok aksine kardeşleriyle gorusmemesi bile beni huzursuz ediyor ama eşim bu konuda katı tabiki gorussun ama arasam da arsmasam da,iyi de olsam kötü de olsam bu şikayetler hep oluyor.Esimin kırmadan annesini bu konuda susturabilmesini istiyorum sanırım .Çünkü ben annemi susturuyorum güzel bir dille anne tamam evlendim bı sıkıntım yok şikayet edecek birşey yok beni yormaktan başka birşey yapmıyorsun diye

Eşine yapacağın sürprizden kv'nin söylemleri yuzunden vaz geçmen ne alaka? Ben pek bir bağlantı kuramadım.
Sanırım o an kızdım eşimin güzellikle ama kesin bir şekilde bu konuda artık bişey duymak istemiyorum demesini bekledim o moral bozukluğuyla da bişey yapasim gelmedi

Acaba esinin ailesinden memnun olan var mı? Baya azdır galıba. Önemli olan evinizin ıcı, onu hos tutun. Ve gerekirse fedakarlıkta edin esınız ıcın
Haklısınız aslında sanırım fazla ayrıntıya takılıyorum .biraz da idare etmeyi bilen birisi değilim o an sorununu o insanla çozmek isterim keşke kayınvalide konuşabilecek birisi olsa .normalde arayıp sorduğumda beni oğluna karşı bile arkalarsa bı tıp .ama iletişimi kesince hemen şikayet yani ben ne yaptım da aramiyo ki demek yok

Eşiniz bile takmiyorsa,size laf söylemiyor ve söyletmiyorsa siz de önemsemeyin.esinize de yansıtmayın doğum gününü güzelce kutlayın.
Aslında yıllarca söyleyip tepeme çıkmasına sebep eşim oldu sanırım ona olan güvenim sarsıldı o yüzden tel bile dinliyorum baksaniza :)) artık hadlerini ciddi ciddi aşınca tepki gösterdi ve ipler koptu maalesef ondan önce ben kendimi sürekli koruduğum ve tepki gösterdiğim için cadaloz gelindim eşim anladı ama geç anladı ne bileyim sanki o da annesine hak veriyo diye düşündüm bı an

Kayınvalideniz eşinizi kışkırtmaya çalışırken sizi kışkırtmış. Neden sürprizi iptal edesiniz ki? Hani "Haklısın keşke hiç üniversiteye gitmeseydim de karımla tanışmasaydım." demiş sanki.

Maalesef dediğiniz gibi oldu :)) amacına ulaştırmış oldum aslında ...sanki ben ordayım diye eşim o cevabı verdi öncesinde düzgün bir cevap vermediği için tabiri caizse yüz bulup bunu yapabiliyo diye eşimi suçladim sanırım

Doğumgünü sürprizi ise yarın yapacagim peki bu kadıncagizi durdurmak için oneriniz nedir ?
Belirli zamanlarda düzenli olarak görev gibi aramak mı yoksa tepkimi belli etmek için aramamaya devam etmek mi ?

Bazı insanların cani çıkar huyu çıkmaz . Oğlu bile tavır koymuşken değişmiyorsa her olayı kriz haline getirmek ,iç savaşa sebeb olur.
Heleki sizi destekleyen bir eşiniz varsa.
Hayır ne yapmasını bekliyorsunuz ?? Annesine çata çat karşılık verip geri dönüşü olmayan şeyler söylemesini. ? Kaç erkek karısının yanında annesini deyim yerindeyse itin g.tune sokup çıkartır??
Tutumunuz çok yanlış durduk yere huzurunuzu kaçırmışsınız . Öyle aramak zorunda de değilsiniz, biryandan haftada bir arayayım aramadı olmasın diyosunuz ,bir yandan eşim annesini susturmadı.

Haklı iken haksız duruma düşmek üzereseniz ,eşinizin tavrı sizin gereksiz tutumunuz yüzünden

Doğru söylüyorsunuz sanırım artık bu insanların tuhafliklari karşısında mantığımi yitirdim ...aslında tek istedigim bu huzursuzluğun bitmesi .

Evet eşim yanımda ama dediğim gibi yıllardır alttan alta hep onlara siz haklısınız ne yaparsanız yapın o susmak zorunda algısı yarattığı için hadsizlestiler .Ve hep ek başıma uğraştım eşimin belki de en büyük yaptığı şey benim elimi hiç bırakmamak oldu ama hep onceligim onlar hissini de verdi ta ki 1,5 yıl öncesine kadar ...

Sanırım sorunum kinciligim,unutamamam ,politik davranamamam.istiyirum ki herkes olduğu gibi kabul etsin birbirini ama çok haklısınız can çıkar huy çıkmaz

Kv kızıpta acısını eşinden çıkarman çok saçma olmuş arkadaşın haklı cumadan cumaya ara çenesini kapa kocanlada iyi ol adam daha ne desin ya tersini söyleyip doğru diyosun anne üni ye gittiğime pişmanım dese :)) yada anneci olup sana eziyet etse :) kocada suç yok sen sinirini kv çıkaramayonca adama sarmaya çalışmışsın

Evet sacmalamusim gerçekten ...Dediğiniz gibi karşımda yaşının olgunluğunu taşıyan konuşarak veya gerekirse tartışarak sorun cozebilecegim bir kişi olmayınca eşime sardım sanırım .Keşke neden hala arkamdan konusuyosun diye sorduğumda ayilip bayılma numarası yapmak yerine benimle kavga edebilen birisi olsaydı belki esimde bir nefes alirdi sürekli şöyle zor büyüttüm böyle zor bilmem ne yaptım ...
Dediğiniz gibi bı de böyle deneyeyim belki susar artık

Canım ben seni anlıyorum, ilk konularına da baktım. Kendi ailenden de yüzün gülmemiş, bunlardan da. Ben de böyleyim. Yaşnız değilsin. İşte bazen insan kahrediyor acısını eşinden çıkarıyor. Bence altında kendine zaman ayıramaman yatıyor. Bebeğe haftada 2-3 gün destek bulsan yarım gün, kendin de nefes alsan bu kadar takmayacaksın

Ayrıca yaş günü için bişey planlama ters tepebilir şimdi, huzur ver yeter falan diycektir. Herkese tavsiye ediyorum sanada edeceğim, sosyal medyayı kapat, onlardan haber alma. Eşin annnesiyle konulurkende kulak kabartma, ben eşinin tabırlarını beğendim, daha fazlada yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…