İyi akşamlar arkadaşlar ,bilmiyorum boşluktan mi bu kadar takılıyorum ama fikrinize ihtiyacım var.
Daha önceki konularimda genel olarak bunlarla ilgili fsrkindayim.Esimin annesinin henuz tanımadan beni istememesi ,kardeşi ve annesinin eşimi evin babası gibi görüp kiskanmalati (baba var ama ilgisiz) benimde fazla direkt bir insan olup tepki göstermek sebebiyle iyi bir ilişkimiz olamadı.
En son 1.5 yıl önce eşimin ipleri koparacak kadar tepki göstermesi sonucu annesi oğlunu kaybetmemek için geri adım atmaya başladı bende mesafeli davranıyorum gerekmedikce aramıyorum icimden gelmiyor ve bunu her fırsatta eşime şikayet etmeye çalışıyor eşim susturuyo ve bıktığı için o da pek aramiyor ve sonuç :gelin aratmıyor
Bugün eşimin doğum günüydü annesi aradı ve bu evden 17 yaşında çıkıp bizi terkettin bilsem okumana izin vermezdim (üniv de tanistik )dizimin dibinde dururdun hicbisey istediğin gibi olmazdı kızıma ailesi olmayan birisini ben bulcam sizin gibi (eşim ve ablası ) kendinizin bulmasına izin vermeyecegim vs diye konuştu yanında oturduğum için duydum çünkü bağırarak konuşuyo açıkçası bunu hep yaptığı için özellikle dinledim sadece eşinin yüzüne baktım bişey demedim o da annesine iyiki gittim üniv ve herşeyi kafama göre yaptım neyse hadi görüşürüz sonra deyip kapattı sonra da ise gitti .
Arkadaşıyla eşime iş yerinde sürpriz yapacaktık o an sinirlendigim için vazgeçtim .simdi ;
Yarın o sürprizi yapmalı mıyım ?yani bu durumdan eşim sorumlu mu ?
Bu kadının arkamdan sürekli şikayet etmesinden nasıl kurtulacagim ?yüzüne direk konuşsam bayılma fenalaşma numaraları yapıyor o yüzden konuşamıyorum
Bir arkadaşımın önerisi haftada 1 örneğin cuma günü ara çumasini kutla kapat en azından aramadı demez
Esimde şuan biraz tavırlı ya annesine hak veriyo yada benim tavrıma kırıldı çünkü doğumgünu önemser ve kutlarım
Çok uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler