Bitmeyen kv sikayetleri

eşinden yana neden sıkıntı yapmışsınki anlayamadım daha sert bir şekilde tavır koymasınada lüzum yok o da annesi sonuçta. eşin iki tarafıda düşünüp ona göre kısa net ve nötr bir şekilde tavrını koymuş yeterli bence. daha sert bir tavır koysa ona değil sana düşman olurlar iyice ve daha çok huzursuz ederler. eşinden yana büyük dertlerin sıkıntıların yoksa böyle ufak şeylerede takılma alınganlık gösterme ve içinden gelen o iyi şeyleri esirgeme.

Maalesef annem de aynı şeyden şikayetçi uzaktasiniz yok şu yaşınızda çıktınız evden kimbikir ne zaman bidaha bbirarada oluruz yok milletin çocuğu hep dibinde ,aynı şehirde olsaydık çocuğa bakardım ama gelemem (çok zorda kaldığım durumlarda yardım istedim sadece sürekli baktırmak talebim hiç olmadı ) memleketler ayrı ve doğu gorevindeyiz dönüşte herkes kendi yanına gelmemizi istiyo bunalıyorum artık .

Geçen gün ciddi anlamda rahatsizlandim eşim evdeydi şansıma ve oğlumu alıp bir kaç saat gezdirmis ben uyuya kalmışım o bile o kadar iyi geldi ki oglumdan bikmsk değil ama sanırım yalnız kalıp dinlenmek iyi gelmiş :))

Haklısınız tel konuşmasını dinlemem hataydı hoş birsey de değil farkındayım hissettigm için yaptım sanırım ama artık umursamayacagim
Eşim sabah geldi işten ..gayet normal davrandı hasta mısın halsiz duruyosun dinlen biraz filan dedi sanırım o da farkında olan bitenin ...doğumgünü için bilmiyorum aslında herşeyi gününde kutlamaktan yanayım ama arkadaşı gelmek isterse bı pastayla kutlarım :)

Aslında eşimin evlenmeden önce başlayan siz haklısınız tavırları yüzünden bu hallere geldik biz ne yapsak kızmaz haklı götür mantığıyla coştukça coştular bende idare edecek olgunlukta olmadığım için hep tartışmayla geçirdik ve en son eşim yeter diye bunlara patladı simfi de duygu sömürüsü olarak devam ediyor olay yok bizi bıraktın ölsem cenazeme gelcen onu da yetmezse ay fenalastim ..sanırım bunlardan eşimi sorumlu tutuyorum içten içe ...

Bı yandan da diyorum ki acaba ben yanındayım diye mi böyle cevap verdi yani orda olmasam hak veriyo gibi konusuyo da o yüzden mi annesi bu hakkı kendinde goruyo :))

Çok büyük sıkıntılarımız yok aslında ama unutamiyorim olanları sanırım o yüzden de böyle saçma sapan şeylerde bile patliyotum

alıntı çok uzun olacaktı kısalttım biraz bende uzun yazıyorum destan olmasın :)) bence eşin her iki tarafıda alttan almak için uğraşmış ama başaramamış, yani o taraf yüz bulup iyice coşmuş eşine karşı. eşinin bu davranışını suistimal etmişler apaçık belli ve annesi bu söylenme hakkını kendinde ne olursa olsun görecek eşin sertte davransa yumuşakta davransa görür öyle bi karakterdeyse eğer. ve eşin muhtemelen huzursuzluk çıkaran kişinin annesi olduğunun farkında asıl o yüzden öyle bi tavır sergilemiş gibi geldi bana. yani o cevabın sana göre şekillendiğini sanmıyorum kendi annesinin çenesinden bıkmış o yüzden öyle diyip geçmiş bence

C capricorn87 konunun seninle ilgili bir tarafı yok bence.Esinin işi nedeniyle doğu görevindesiniz anladığım kadarıyla.Benim esim de denizci onun görevi nedeniyle başka sehirdeyiz...ama öyle bir konuşur ki bazen ailesi...sanki benim için gurbette bu adam.Ben bir gün kayınvalideme ;"bu kadar meraklıydıniz oğullariniza üç katlı ev (iki oğlu var) ,bir de ikisinin çalışabileceği iş kursaydiniz ..göndermezdiniz yaninizdan...ha ben evlenmezdim oğlunuzla ama alan biri çıkardı ,dibinizden ayrılmazdı" dedim.Lutfen 12 yıllık evli bir ablan olarak söylüyorum ailesi ile yaşadığın bir sıkıntıyı eşine direkt yansıtma.Bazi şeyleri gülerek söylemeni de tavsiye ederim.Onlar afallayip cevap verene kadar konu değişiyor.Onemli günlerde arayabilirsin KV ni bu bir taviz değil inan bana.

Bence annen hazır çocuk büyümüş olacağı için istiyor. Kendisşde yşşanıcak yanında haxır kuvvet. Ben fedakarlık yapmayana kim olursa olsun mesafeliyim . Zor zamanda kısa süre bile yannnıza gelmemiş, defiğim gibi eşinin tavırları gayet iyi geldi bence. Sem yalnızlıktan çok kuruyorsun sadece. Bak relax ol, kim be derse desin, umursamaaa. Konuşmazsan daha gallı olursun. Hiçbir zaman dırfır eden haklı görülmez olsa bile

Saçmalamışsınız. Eşinizin günahı ne?
Tam olarak kv istediği tavrı yapıp eşinizle soğukluk yaşamışsınız.
Kv istediği diyorum çünkü iyi niyetli olsalar böyle yapmazlar.
Eşinize güzel bir kutlama yap. Gönlünü al.
Kv kendi haline bırak. Aynen devam.

Estağfurullah bana çok iyi geliyor yazılanlar :) dediğiniz açıdan hiç bakmamistim aslında belki de denge kurmaya çalıştı ama beceremedi :))
Aslında hep farkındaydı ama annesi aşırı tepkisel bir tip mesela doğumdan sonra beni ciddi anlamda zorladı kadın evimize gelen misafir erkeklere bile memeleri büyüdü ama süt gelmiyor vs filan demiş emzirirken beni gozetleyip süt yok çocuk aç deyip duruyorfu en son patladim al sen emzir diye çarptım kapıları eşim içeri gelip benimle tartıştı ama sessiz :)) sonra gidip annesiyle birbirlerine girdiler denge kuracak ya :) sonuç kadın 3 gün boyunca anne hakkı ödenmez diye dirdir etti küsüp dusayim diyen bir kadın değil dediğiniz gibi sanırım eşim bundan bıktı

Okuyunca güldüm Allah'ta sizi güldürsün :)) aynen öyle ben eşimden dolayı şehir şehir geziyorum ve bir aydır maalesef ki şehit haberleriyle duyulan bir sehirdeyim buna rağmen eşimin ailesi sanki ben alıp kacirmisim havalarında :)))

Bizimkilerde düğünü ,evin eksiğini vs oğlu kenti yaparken mesleğinde sıkıntı yoktu ne zaman evlendi eee karısına para yediriyor mantığında ...
Allah razı olsun her zaman tecrübeye büyük saygım var evet birazda gülerek şakaya vurarak söylemek lazım sanırım bir yengem var ve bu şekilde herkesi lafiyla dövüyor ama öyle bir söylüyo ki kimse kızmıyo ben o lafın lafın yarısını söylesem kaos olur ayilan bayılan :)) çünkü höt hötum ...
O dediğim patlama yaşandığı gün bunlar yine başladılar cosmsya ama o kadar saçma birşey ki normalde odadan çıkar kavga ederim eşim dedi ki lütfen bı kez de bana bırak sonra bide seni savunmaya çalışıyorum bıraktım ve kendisi gördü kimin ne olduğunu demek ki şikayet etmemek ve eşe bırakmak lazımmış birazda

misafir erkeklere bile süt gelmiyor vs filan demiş

erkeklerin yanında ne konuşulur ne konuşulmaz hiç mi bilmiyor bu kadın aklınca sizi utandırtacak ama eşinizide hoş olmayan bir durum yaşatmış haberi yok. eşinizin sizden sonra annesiyle birbirine girmesinin asıl sebebi bu olayın sinirindendir. annesi devam ederse zaten daha çok mesafe koyar eşiniz. siz mutlaka sinirlerinize hakim olun ve annesi hata yaptığı anda eşinizi bir yere çekin her açıdan hatasını ele alıp göstermeye çalışın fakat olay tazeyken yapın ve bir daha asla konu açmayın. erkeklerin geneli böyle olay kapandıktan sonra konusu açılınca haklı olmak fark etmiyor, tadımı kaçırdı bende kaçayım bari diyorlar kaçamazlarsada tartışma başlıyor doğal olarak :))

Çok tatlısınız:) annem hep öyle herkes dibimde olsun ben duzenimi boxmaysyim tabi bozmasın ama dediğim gibi 5 yılda toplasanız 3 defa filan ihtiyacım oldu onda da hep son dk geldi ve hemen ertesi gün gitti ...hatta eşime bile sürekli düşünmek lazımmış kendi memleketimden birisi olsayfi keske filanfdeyip duruyor esim de bikmadan kismet snne bu isler deyip suruyo ben olsam nelee yapardim bilmiyorum sanirim biraz olgun oomam lazim onun gihi sanırım boş boş şeylere sariyorum

Maalesef i tuzağa düştüm ...şimdi uyuyor dediğiniz gibi küçükte olsa bu sürpriz yapayım onun işi daha zor o anneye rağmen benim yanımda duruyor resmen herkese sırt çevirdi birde ben uğraştırma yayım mutlu olmayı hak ediyor teşekkür .Ederim

Yok bilmiyo maalesef diyorum ya hiç yaşının insanı değil ve bunları erkeklerin yanında konuşan insan benim açık olmaman dolayı beni istemedi çünkü kendisi aşırı dindar ,kul hakkına filan aşırı dikkat eder ....evet sanırım ondan bir de o tepki vermezse ben daha büyük bir kavga çıkarırdim amacım anne oglu birbirine düşürmek değil asla ama milletin yanında benim memelerimi konuşmak benim için büyük hadsizlik

Haklısınız gerçekten dusmanvarj tavırlarla değilde sakin bir şekilde bak annen bunu böyle söylüyor ama haksız ve sende güzellikle bunu konuş vs deyince daha etkili .Açıkçası sürekli ailemin hatalarını duymak beni de gererdi :))

Benimde böyle bir kv var. Laftan anlamıyordu. Artık eşime acıya acıya brn acınacak hale geldim. Şimdi banane bana bulaşmasın oğluyla halletsinler. Çünkü benim lafım para etmiyor kv nezdinde.
Bu yüzden acıma ama sen eşinle kv yüzünden böyle gerginlikler yaşama.

Birikmişlik yüzünden öyle hissediyorsunuz sanırım.annesi olduğu için çok da fazla yapacağı birsey yoktur onun da.geç de olsa ağzının payını vermiş.keşke benimkisi de tam olarak başarsa ve bende kafaya takmasam:)ne kadar duysanız lafları o kadar kendinizi yıpratmış olursunuz.dinleme programı da boşverin o yüzden.hayatınızda her zaman bir türlü olacak insanlar,kurcaladıkça huylar da değişmediği için bitmez malesef

Hissettim ben öyle kimseyi kimseyle düşman etmek istemiyorsunuz hatta sizinde düşman olasınız yok kimseye ama sabrınızın sınamdığı çok olay yaşamışsınız kolay değil... çok var böyle elinde kutsal kitap dilinde dua olupta kalbindeki kötülüğü her şekilde hayata geçiren insanlar kv nizde onlardan biridir belkide... Canınızı sıkmayın ve dediğiniz gibi düşmanvari olmayın bırakın hepsini kendi haline siz kendinizi ve eşinizi mutlu etmeye bakın. Eşinizin anne tarafı böyle yaptıkça gerilmeyi bırakın soğur ister istemez yani :))

Bence eşiniz ipleri kopartacak kadar karşı çıktıysa daha ne yapabilir ki?Annesi laftan anlamayan bir kadın demek ki

Annesi sacmalamis, siz esinize olan surprizo iptal ediyorsunuz. Hic bir sey anlamadim.
Ustelik esiniz annesine uyup size eziyet etmiyor da.
Ne dememizi istiyorsunuz? Ay cok terbiyesiz annesi var bos ver esinin dogumgununu kutlama mi?

Konuda eşinize neden kızdığınızı anlamadığım gibi, adama baya üzüldüm. Genelde böyle cezalandırır mısınız onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…