- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Merhaba arkadaşlar çocukken tacize uğradım yakın akraba tarafından halamın eşi halam da biliyor, kimse ye söyleyemedim ? Evlendiğim kişiyi ye söyledim oda inanmadı yıllar dır taşıyorum bu ağır yükü hiç unutamıyorum
Bilmiyor böyle bir şey nasıl anlatılır kiNasıl içinizde tutabiliyorsunuz o kadar yıl?
Anne baba bilmiyor mu bu durumu?
Eşinize bravo harika bir eş olmuş size.
Kendi başınıza üstesinden gelemiyorsanız destek almanız şart.
Küçük bir çocuktum o zaman ; ((Polise de anlatsaydınız keşke.
Eşiniz de inanmamış.
Noldu,neyle itham etti sizi?
Ne gibi bir taciz biraz anlatır mısın? Ben de yaşadım ama bu artık sadece aklıma gelen kötü bir anı gibi.. psikolojik destek aldın mı?
Bilmiyor böyle bir şey nasıl anlatılır ki
Psikoloğa bu anlatılır mıGayet de güzel anlatılırdı.
Siz çocuksunuz ve ana babanız sizi korumakla yükümlü. Dinen de böyle kanunen de böyle.
Toparlanmanız lazım. Diğer konularda da üyeler psikolog tavsiyesi veemiş gideceğim demişsiniz. Bence gitmediyseniz muhakkak gidin.
Bir travma yaşamışsınız ve kafaya takan bir yapınız var belli ki. Şimdiye kadar durduğunuz kabahat zaten.
Allah tan bulsun inşallah ban de yıllardır düşünüyorumHalanız nasıl bir insanmış ya? Nasıl bir midesi varmış.
O pisliğe diyecek laf yok zaten.
Evlenmedem yani önceden evliykan anlatmıştımKonularınızı okumuştum daha önce boşanmıştınız ,hangi ara evlendiniz anlayamadım.
En azından bir psikologla görüşün
Kabullense cinayet çıkacak belki de. Hem düzeni keyfi bozulacak, hem kocasız kalacak. Allah hesabını sorar elbet bunlara...Halanız nasıl bir insanmış ya? Nasıl bir midesi varmış.
O pisliğe diyecek laf yok zaten.
Evet yapmadı onunla bir oldu beni oda zorladı ; (Halan da biliyormuş.Ve hiç bir şey yapmadı öyle mi?
Evet iyi değilim hiç değilim sürekli zor sıkıntı acı içinde bir hayatın içindeyim ; (Kabullense cinayet çıkacak belki de. Hem düzeni keyfi bozulacak, hem kocasız kalacak. Allah hesabını sorar elbet bunlara...
Ben konu sahibine hep iyi değilsin diyordum, şimdi puzzle tamamlandı.
Psikoloğa gidemiyorsan buraya dök içini herşeyi...
Nasıl yani ya anlamadımEvet yapmadı onunla bir oldu beni oda zorladı ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?