- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Hala emin olamıyorum ama beynindeki kurguların sebebi bu olabilir diye düşünüyorum maalesef...Acilen tedavi olmanız lazım
Gittikçe durumunuz daha kötüleşiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala emin olamıyorum ama beynindeki kurguların sebebi bu olabilir diye düşünüyorum maalesef...Acilen tedavi olmanız lazım
Gittikçe durumunuz daha kötüleşiyor.
Ya birine anlatır saAllah belalarını versin ne bu dünyada ne öbür dünyada iki yakaları bir araya gelmesin
Psikoloğa anlat. İçinden ne anlatmak geliyorsa anlat dök herşeyi.
Gerçek ; ((Evet ya bende((
Konu sahibi lutfen konu gercek degilse simdi yaz..yoksa bunca insani uzmenin vebali cok agir olur unutma..
Ayyy icim daraldi
Anlatmaz, anlatamaz. Meslek etiğine kurallarına aykırı.Ya birine anlatır sa
O değil ama sen anlatmalısın birine.Hasta doktor gizliliği var.Çocuk da değil reşitsin anlatamaz kimseye korkma.Ya birine anlatır sa
Ben de öyle düşünmüştüm ilk başta ama eğitimi lise mezunu ve eşinden de boşanmış,Eylül'de liseye gittigini ve hayatında kimse olmadığını yazmışsın...
Şimdi evli ve 27 yaşında, ilginç...
o nasıl bir koca ki eşine inanmıyor?Merhaba arkadaşlar çocukken tacize uğradım yakın akraba tarafından halamın eşi halam da biliyor, kimse ye söyleyemedim ? Evlendiğim kişiyi ye söyledim oda inanmadı yıllar dır taşıyorum bu ağır yükü hiç unutamıyorum