Bitmeyen şikayet..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ablam kendi isteği ile buraya geldi annemlere evi başka şehirde kocası bırakıp sonra işine döndü bnde geldiği gün eşimle gittim gece kaldık sabah eşim işe gitti ben de akşam ablamla oturup eve döndüm. Yeğenim de var bir yaşında.. Neyse annem çalışıyor yarın tatil işte pazartesi gününe kadar..
Ablam daha bu pazar geldi bayramdan bi hafta önce eşi gelecek tatile gtcekleer o zmna kadar annemde kalacak. Bnm evde çok yakın değil üç vesait otobüsle 1.5 saat sürüyor.. Gitcem yine ama hergün gidemiyorum.. Neyse tmm babam uğraşmayı sever gıcıklık da yapar fakat ablam daha geleli iki gün oldu sürekli babamla annemi şikayet ediyor bana. Yok babam evden hiç gitmiyor sürekli tepemde yok ne yapsam karışıyor yok bilmen ne.. Tmm haklı olduğu konular olabilir ama bu resmen anneyi babayı beğenmemek.. Ve onlar benim de annem babam.. O şikayet ettikçe ben de gıcık olmaya başladım. Madem evine dön dedim.. Nasıl gideyim bu kadar eşya filan diyor. O zmn annem yarın tatil zaten pazartesiye kadar o varken babam karışamaz diyorum o da babamı koruyor diyor..
Tmm da adamın torunu gelmiş yılda iki üç kez ancak görüyor hava sıcak evinden nereye gitsin sürekli evde diye şikayet ediyor. Madem bu kadar rahatsız oluyorsun gelmeseydin.. Siz Olsanız tepkiniz ne olurdu?

Adamcağız nereye gidecek bu sıcakta evini bırakıp!!!!!
Annenin- babanın huyunu bilmiyor muydu ablanız,gelmeseydi o zaman.
Madem gitmeye de niyeti yok birkaç gün sıksın dişini.
Babanız da kızımla torunum gelmiş diye onlarla vakit geçirmek istiyordur,en doğal hakkı.
Ablanız tekrar bu konuyu açarsa,"bundan sonra eşinle gelirsin,birkaç gün kalır birlikte dönersiniz" deyin.
Hayırsız evlat!!!!!

Madem öyle evine dön diye cevap vermişsiniz zaten. Başka söze gerek yok.

Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor.

Son düzenleme:
Dağdan gelmiş bağdakini kovuyor.

Mecburiyeti varsa kırsın dizini otursun aşağıya, bir insan nasıl babasını istemez şaşırıyorum vallahi..

Laf arasinda oylesine soylemistir diye dusunur uzerinde durmazdim. Sizi kardesi olarak bulmus dert yanmis. Agzini da mi acmasin? He babam hep evdedir deyip gecmek cok kolay. Hemen o da benim ailem zirt virt denecek kadar buyuk bir mesele yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…