bitmeyen sorunlar..

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
kızlar merhaba;
daha önceden açtığım konuları bilenler olur elbet..
kısaca sıkmadan sizi sorunuma geleyım eşimle kv konusunda bi derdimız yok olmadı yine annesiyle aramız soğuk şuan bu kez kendim giderim sen ailemle de akrabalarımla da görüşme diyor .. evde ilk defa tavır surat öfke yapmadı kendım gıdıp gelırım dedi bu da nereye kadar birlikte gidelim dedım yok dedı
o ne zaman tek gitse onların eşımı doldurduğumu düşünüyorum...şimdi kendınce böyle bi işe kalkışması doğru mu sizce..nereye kadar tek gıdecek böyle oğlunun mutluluğunu düşünen kök aile oğlum eşınsız gelme demez mı ?
demekki herkes memnun hayatından dıe düşünmeye başladım..

Siz görüşmeyebilirsiniz ama eşiniz ailesiyle görüşmesine engel olma hakkınız yok. Daha önce ki konularınızı bilmiyorum . Eğer sorun oluyorsa siz görüşmeyin kendisi görüşsün.

Eşiniz çocuk mu ailesinin dolduruşuna gelecek ?

Belki onlar istemiştir sizinle görüşmemeyi. Rahatlardır. Siz de rahatsanız sorun yok. Ne güzel işte.

sorun dolmasından ziyade...
benı götürmek görüştürmek istememesi ailesiyle
Sürekli sorun mu yaşıyorsunuz kayınvalidenizle, evde bunun muhabbetini çok mu yapıyordunuz?

Çözümü böyle bulmuştur eşiniz aklınca , ailesine de yaşanan olaylar karşısında engel olamıyordur belki.

Önce şikayet edip sonra niye götürmüyorsun diye de dertlenmeyin. Bir süre de böyle devam etsin çok uzun sürmez merak etmeyin.

benım olmadığım yerde eşin bıze soğuk aramıyor etmıyor die söylüyorlar bunları diyen herşeyi der.

Anladığım kadarıyla siz görüşmek istemiyorsunuz eşinizde ok tek başına giderim o zaman deyince bu seferde ya doldururlarsa diyorsunuz. Farkında mısınız O, onun annesi ve görüşecek tabiki. Her şeyi kontrol edemezsiniz.

görüşme, duyma, düşünme.. kendileri yazsın kendileri oynasın. Sende 3 maymunu oyna keyfince takıl. niye görüştürmüyor diye dert yapıyorsun ..
sen ailemle görüşmek istemiyorsan bende seninkilerle görüşmeme getiriyor hemen misiilleme ..
bu arada ailem başka şehirde yaşıyor

Sorunlariniz nedir bilmiyorum ama bu dyssunceler insani cok yipratan yukler..kurtulun rahatlayin bunlardan..canavar mi bu insanlar asgari bir iliski tuttursaniz

evet sürekli saçma sapan sorunlar yaşadık hep de şikayet etttm annesı ve kardeşını eşıme o da arada kaldı sınır koyamıyor ailesine...

daha önce birlikte gittiğinizde tatsızlık çıkardıysaniz,birlikte gitmek istemez. ama araya fazla soğukluk girmeden ,ailesiyse aranızı düzeltip,gidip gelmeye başlayın ve onlarla ilgili sorunlarınızı bundan sonra eşinze yansıtmayın..aile içinde huzurlu olmanın tek yolu,bence

evet sürekli saçma sapan sorunlar yaşadık hep de şikayet etttm annesı ve kardeşını eşıme o da arada kaldı sınır koyamıyor ailesine...
Cokta arada kalan bir tıp degıl esın, aılenın evinde kaynananlarla birlikte misafirken siz, senınle ulu orta kavga etmekten çekinmeyen tarafı belli bir adam aslında.

Üşenmedim son birkaç konunuzu üstün körü okudum. Kv ile sorunlarınız arabada ön tarafa kim oturacak, eşin dedesi ameliyat olduktan sonra hasta ziyaretine gitmek istememek, bayramda aynı yere gideceğiniz halde birlikte değil ayrı ayrı gitmek istemek vs. Siz ve kaynananız arasında manasız bir güç yarışı var gibi görünüyor burdan. Bence bunlar anlamsız konular bunları taktıkça ancak kendinize edersiniz ama size göre önemliyse, görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin. Ama eşinizi engelleyemezsiniz.

Adam sen de gel dese, sorunlarımız var diyip istemiyorsunuz. Kabullenip trip yapmadan tamam sen gelme ben tek gidip geleyim diyince istemiyorsunuz. E ne yapsın bu adam sizin ön koltuk yarışınızdan dolayı sizi mi silsin ailesini mi? Orta yol bunu bulmuş demek ki. Hem başkasının dolduruşuna neden gelsin kendi aklı yok mu, doğruyu yanlışı ayırsın bir zahmet

Sürekli şikayet ederek hiç iyi yapmamıssiniz malesef.
Arada çok büyük olaylar olur ayrı ama ufak tefek şeyleri, kendiniz halledip eşinize yansitmamaliydiniz.
Bunalmisitir sürekli dert dinlemekten.

Çözümü böyle bulmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…