• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen sorunlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi brc2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brc2

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
26
5
1
Merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum Evlendim bı aile kuruyorum diye sevindim başlarda iyiydi kötü olan şeyleri konuşarak halledebiliyoduk bı oğlum var şuan 2 yaşında eşim iyi yönü kalmadı artık arada 5 dk çocukla ilgilenir sever o kadar içki kumar yalan ne ararsan var ben artık çok yoruldum napicagimi bilmiyorum guvenicegim biri yok

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum ben annesiz büyüdüm babam icralık yaptı beni ödemiyor. Evlendim bı aile kuruyorum diye sevindim başlarda iyiydi kötü olan şeyleri konuşarak halledebiliyoduk bı oğlum var şuan 2 yaşında eşim iyi yönü kalmadı artık arada 5 dk çocukla ilgilenir sever o kadar içki kumar yalan hakaretler ne ararsan var ben artık çok yoruldum napicagimi bilmiyorum guvenicegim biri yok bı yani eksik büyümek zor çocuğuma bunu yapsam ilerde benim gibi annem babam bir olsaydı hayatım böyle olmazdı dermi hesap sorar mi
Içki, kumar, yalan dolan,hakaret olan baba ile büyütün tabi ki çocuğunuzu....babasız kalmasın, babası gibi olsun birlikte devam ederler... tövbe yarabbim, biraz mantık lütfen ya.

Içki, kumar, yalan dolan,hakaret olan baba ile büyütün tabi ki çocuğunuzu....babasız kalmasın, babası gibi olsun birlikte devam ederler... tövbe yarabbim, biraz mantık lütfen ya.
Yanlış anladınız böyle devam etmesini zaten istemiyorum ama ben zamanında bazı şeyleri yaşadım içinde ukte kalirmi bide biraz cesaretimi toplamam lazım napicagimi bilmiyorum çünkü

Merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum ben annesiz büyüdüm babam icralık yaptı beni ödemiyor. Evlendim bı aile kuruyorum diye sevindim başlarda iyiydi kötü olan şeyleri konuşarak halledebiliyoduk bı oğlum var şuan 2 yaşında eşim iyi yönü kalmadı artık arada 5 dk çocukla ilgilenir sever o kadar içki kumar yalan hakaretler ne ararsan var ben artık çok yoruldum napicagimi bilmiyorum guvenicegim biri yok bı yani eksik büyümek zor çocuğuma bunu yapsam ilerde benim gibi annem babam bir olsaydı hayatım böyle olmazdı dermi hesap sorar mi

Bugün çocuğunuz babasız büyümesin diye bosanmazsaniz yarın o çocuk büyüdüğünde karşısına geçip senin için senelerce babana katlandim diyeceksiniz. Ne gerek var buna?

İçinde ne ukte kalacak çocukta? Adamın şuanda da bir şey yaptığı yok ki rızkını saçma sapan şeylere harcamaktan başka. Babayla büyümek demek çocukken yemenle icmenle ilgilenmesi senin için planlar yapıp tasalanmasi gelecegin için demek. Aynı evde yaşıyor diye sadece hiç bir çocuk babası ile büyümüş olmuyor. Bu tarz bir insanla evli kalarak çocuğunuza sadece kötülük yaparsınız.

Bugün çocuğunuz babasız büyümesin diye bosanmazsaniz yarın o çocuk büyüdüğünde karşısına geçip senin için senelerce babana katlandim diyeceksiniz. Ne gerek var buna?

İçinde ne ukte kalacak çocukta? Adamın şuanda da bir şey yaptığı yok ki rızkını saçma sapan şeylere harcamaktan başka. Babayla büyümek demek çocukken yemenle icmenle ilgilenmesi senin için planlar yapıp tasalanmasi gelecegin için demek. Aynı evde yaşıyor diye sadece hiç bir çocuk babası ile büyümüş olmuyor. Bu tarz bir insanla evli kalarak çocuğunuza sadece kötülük yaparsınız.
Her dediğinize okadar çok katılıyorum ki ama arkamda guvenicegim bıri yok güven verseler bugün gidicem zaten ondan cesaretsiz kaldim

Kredi mi çektiniz? Neden ödenmedi borç? Babanız yine daha iyidir, boşanın kurtulun.
Evet. Keyfiye odemiyolar yok param şuan şu zaman diyo odemiyo bide her gorustumde arabayı yukseltelim yok bida ev alalım felan kullanildim sadece.

Bir ise girersiniz calisir bakarsiniz boyle seylere katlanmaktan iyidir.
Yapmicam etmicem diyo gizliden yapiyo boş vaad veriyo çok sıkıldım kendime guveniyorum o konuda yaparım ben gecinirim tek sıkıntım cocugma bkicak biri yok bide nerde kalırım bu adam bana huzur verirmi zaten güvencem yok milletin başına dert açmak istemiyorum

Kadin siginmaya gitseniz ilk basta ?. esinize bosanmak istedgnizi soyleyin yada ailesine falan bilemedim zarar verdkleri icin bende korkyorm boyle seyler söylerken:KK43:

Kadin siginmaya gitseniz ilk basta ?. esinize bosanmak istedgnizi soyleyin yada ailesine falan bilemedim zarar verdkleri icin bende korkyorm boyle seyler söylerken:KK43:
Tartışma arasında zaten kendi defol diyip duruyor arkamda biri yok diye gidemicem saniyo ailesiyle gorusmuyo kimseyi dinlemez o hamileyken bıraktım ben bı hafta kadar abi dediği akrabai nasihat etmiş adama lafı tikamis konusmuyolar şuan çocuk varken bıraksam tepkisinden korkuyorum . Kadın sığınma evini dusunmuyo değilim ama beş parasız nasıl gidilir

Olmamis yuvayı bile dağıtmak ne kadar zormuş başıma gelmeden önce bende kestirip atardım

Çekmek istemediğim için zaten konu açtım sadece kıyamıyorum oğluma çok küçük hiç böyle olsun istemezdim
Huzursuz ailede büyüyeceğine tek büyüsün daha iyi .boşanıp çocuğu kreşe verip kendine hayat kuracaksın yapacağın bu ..iki yaşında kreşler alır .babanlada görüşme zaten .mahkemeye ver hatta vermiyorsa borcunu icralık olmuşsun .detay vermeden yazmışsın herşeyi.ama kendine hayat kurman ve bu insanlardan kurtulman lazım belki il değiştir daha uygun bir ile geç .çocuğumla kendine hayat kurmaya calis .Bari onun hayatını telef etme

Huzursuz ailede büyüyeceğine tek büyüsün daha iyi .boşanıp çocuğu kreşe verip kendine hayat kuracaksın yapacağın bu ..iki yaşında kreşler alır .babanlada görüşme zaten .mahkemeye ver hatta vermiyorsa borcunu icralık olmuşsun .detay vermeden yazmışsın herşeyi.ama kendine hayat kurman ve bu insanlardan kurtulman lazım belki il değiştir daha uygun bir ile geç .çocuğumla kendine hayat kurmaya calis .Bari onun hayatını telef etme
Bunun için maddi imkan olması lazım adam farkında gitmim diye para bile birakmiyo doğru düzgün ozguvenim kalmadı normalde tek başıma gecinirim ama ekonomi olarak şu durumda hem icraya kesilicek hem kreşe vericem geri kalan para kiraya yetmez kiralar bı maaş kadar

Back
X