Bitmeyen sorunum: kaynı !

Aradan 8,5 yıl geçmiş.. veee sorun hala çözülmedi. Kaynimla yüz göz olduk. Yani 4 senedir konuşmuyorum onunla huzura kavuşmak için. Ama yinede eteğemizden düşmedi.
Bu arada 3 kızım oldu ve daha büyük eve taşındık. Biz taşındıktan sonra hemen bizim eve yerleşti ve 4-5 ay alt kat tadilattaykeb bir odada kaldı. Bu sırada ben ona çok soğuk davranmaya başlamıştım ve onun ne zaman gideceği konusu sıkça tartışma konusu oldu. Hatta annesigil bile hayret ettiler ben neden böyle asabi ve istemsiz davranmalarıma. Kötü kalpli ben olmuştum eşim için. Babasına demiştim (2016 yılında) 8 yıldır bu sorun çözülmeyecek ve oğlunun daha belirsiz bir süre için (aylar) bizde kalmasına karşı olduğumu. Babası şaşırıp bana böyle dedi " o seni kocanın kardeşi . İster 3 ay kalır .. ister 2-3 sene. O kardeşi biz aileyiz" .. benim kalmasına karşı olduğumu öğrendikten sonra bana küstü kaynım. Oooooh ne rahat. Sonra yine barışmak istedi ama ben oralı olmadım. Barışırsam yine yüz bulacak ve bana rahat kalmayacak. 4 senedir konuşmuyorum bilerek. Kendimi ve ruhunu koruyorum.
3 aydır yine bizde yaşıyor. Yani bitme problem
Sizle konuşmayıp sizin evinizde mi yaşıyor? Eşinizi boşanmakla tehdit etseniz mi acaba

Aradan 8,5 yıl geçmiş.. veee sorun hala çözülmedi. Kaynimla yüz göz olduk. Yani 4 senedir konuşmuyorum onunla huzura kavuşmak için. Ama yinede eteğemizden düşmedi.
Bu arada 3 kızım oldu ve daha büyük eve taşındık. Biz taşındıktan sonra hemen bizim eve yerleşti ve 4-5 ay alt kat tadilattaykeb bir odada kaldı. Bu sırada ben ona çok soğuk davranmaya başlamıştım ve onun ne zaman gideceği konusu sıkça tartışma konusu oldu. Hatta annesigil bile hayret ettiler ben neden böyle asabi ve istemsiz davranmalarıma. Kötü kalpli ben olmuştum eşim için. Babasına demiştim (2016 yılında) 8 yıldır bu sorun çözülmeyecek ve oğlunun daha belirsiz bir süre için (aylar) bizde kalmasına karşı olduğumu. Babası şaşırıp bana böyle dedi " o seni kocanın kardeşi . İster 3 ay kalır .. ister 2-3 sene. O kardeşi biz aileyiz" .. benim kalmasına karşı olduğumu öğrendikten sonra bana küstü kaynım. Oooooh ne rahat. Sonra yine barışmak istedi ama ben oralı olmadım. Barışırsam yine yüz bulacak ve bana rahat kalmayacak. 4 senedir konuşmuyorum bilerek. Kendimi ve ruhunu koruyorum.

Ne diyelim ki. Açık açık aile anlayışlarının ne olduğunu söylemişler.

Konuşsanız da gitmiyor adam, konuşmasanız da.

Eşiniz de size hak vermiyor.

Sizin için kabul edilemeyecek bir konu olsa çocuk sahibi olmadan çözerdiniz diye düşünüyorum.

Bu saatten sonra değişmez bu düzen. Evlenirse falan başka.

Eşim de bıktı artık ama annesigil üzülmesin diye o da birşey demiyor. İstedigi ve ya gerektiği kadar kalsın ben onun hayatına karismam diyor. Yani problem kaynım değil. Problem dırdır eden BEN

Aman annem uzulmesin

Eşim üzülürse üzülsün o kim ki

Neyse 10yılda değişmeyen şey şimdi değişecek değil ya

Kabul edin 6 kişilik silesiniz 4 çocuğunuz var

Siz eşiniz 3 kIz bi de oğlan kaynin

Aslaaaaaa değişmezzzzz asla

Oda oraya gitsin
Yada is bulsun turkiyedeyseniz ev tutsun
Siz ne alaka
Ben Avrupa'da yaşıyorum. Kaynım buraya para kazanmak için geldi 12 yıl önce (yani bu problem 10 yıllık- 10 yıldır evliyim). Kaynım para kazanamadı beceremedi. Şimdi hangi yüzle dönecek yurduna? Gülerler adama. Burda ikamet izni henüz yok. Sadece çalışıyor gündelik işlerde .. abisine güveniyor yurduna dönmüyor

Ben Avrupa'da yaşıyorum. Kaynım buraya para kazanmak için geldi 12 yıl önce (yani bu problem 10 yıllık- 10 yıldır evliyim). Kaynım para kazanamadı beceremedi. Şimdi hangi yüzle dönecek yurduna? Gülerler adama. Burda ikamet izni henüz yok. Sadece çalışıyor gündelik işlerde .. abisine güveniyor yurduna dönmüyor
Bu sizin sorununuz degil
Basaramadiysa donecek
Yada bulacak is ev tutacak ev arkadaşı vs
Ne saçma yaa

Sorun kayninizda degil ki esinizde. Üstelik 3 cocuk olmus arada. Masallah

Eşim yardım etmeyi çok seviyor. Tam bir aile insanı. Hatta annemgilin bize beden daha çok misafirliğe gelmediginden şikayetçi. Kardeşin gelse birşey demem memnun olurum diyor. Tabi dile kolay.
Eh tabi öyle diyecek. Sizin aileniz gelmiyor ki. Asalak kardesini öyle veya böyle sizle beraber yasatmaya basariyor sonucta

Yalnız yaşayan tanıdıklar varsa onlarla yaşasın vardır mutlaka bekar , yalnız , çalışmak için orda yaşayan kişiler ev arkadaşı arayan falan . Ya da hem çalışılacak hem de kalınılacak iş bulamaz misiniz ona

Back
X