Bitmiyor bu konu bu tartışma..misafirlik süresi

Yarıldım

Bu işi en bastan sıkı tutmakla alakali. Gelini bastan buna alistiriyrolar ki kapiyi sonradan kapatmakta zorlansin. Ben mesafeyi cok severim. Bu zamana kadar esimin ailesinin evinde 1 gece yattim o da israr ustune. Hep otelde kaldim. Bu şu demek siz de bana gelmeyin. Onlar da bende 2 gece kalabildirler. Ben gitmedigim icin geiyorlar. Bir de evlenmeden once su kacirdim kulaklarina : benim akrabalik iliskilerim kuvvetli degildir o yuzden yanlis anlamayin diye. Simdi yyilda 2 kez bayramlarda sadece konusuyorum. İş zamani arayamazlar bile :d tabi bu ekonomik anlamda benim borumun otmesiyle de alakali.

Bence mesafeli olmak iyidir.

Siz anne babanıza bize gelince az kalın rahatsız oluyoruz diyebilirmisiniz ? Eşinizden nasıl bunu istediniz ?
Evet uzun süreli misafir zorlar ister istemez ama iki yada üç hafta eş hatri için katlanılır bence tabi kp ve KV huzur bozmayan insanlarsa..

Ben bazi yorumlari gercekten anlayamiyorum? Senede 2 x konusmak nedir mesela? yarin birgun kendi evladinizla senede 2 x konusun bakalim... torunlarnizi birakin gormeyi senede 2 x sesini duyun bakalim... bilmiyorum ya Yalan dunyada yasiyoruz bukadar kin, sevgisizlik, niye?

Gercekten çok abartmislar. 6 saatlik yol demek sabah çıksan akşama oradasın demek. Hadi 24+ saatlik bir yol olsa , zaten dinlenmeye 1 gün gider falan dersin de , bu ailenin yetmiyor dediği nedir yani ?

Ki 2 hafta üstü onlar için bile rahatsız edici olmali bence. Bunun banyosu, çamaşırı , kişisel temizliği , şusu busu var. Anlamlandırmak zor.

26 Aralık Çarşamba geldiler sömestr de kesin burdakar biliyorum onun üstüne daha ne kadar kalırlar bilmiyorum rekorları 4 ay Anadolu insanı rahatlığı işte .ilk evlendigim ayı onlarla geçirdim yalnız kalmak istiyorum dediğim halde gitmediler

Benim annem bana geldi 1 ay kaldı eşim hiçbir şey demedi. 12 saat uzaktan geliyor senede 1kez veya 2 kez gelebiliyor. Gelmişken kalsın istiyorum.
Tabi ailesi nasıl biraz olsun destek oluyor mu bunlar da önemli.

Sizin bahsettiğiniz üye kendisinin kayınvalidesiyle senede 2 kez konuştuğunu söylemiş. Eşinin veya çocuğunun böyle yaptığını söylememiş.

Ev sahıbı sure koyacak hali yokta gelende antartıkadan gelmıyodur sanırım. Ikı haftayı alısma surecı kalan bıt haftada torun sevme surecımı bu nedır 2-3 hafta. 2 haftadan bısey anlamazlarmışmışmış. 2haftada torunun yarım ay buyumus oluyor be kadın daha ne anlayacaksın anlamadı. Ayrıca evde kendı aılem bıle olsa ev sahıbı olmanın getırdıgı bı oturamamazlık oluyo ınsanın ustunde. Bıde daha uspuruplu gıyınıp oturmak gerekıyo. Misal ben babam varken kılık kıyafetıme bıle extra dıkkat ederım otururken ayaklarımı devıremem bı tarafa kaldı kı kv kp ve teyze var evde ve 2 hafta cıddı uzun bır sure gelenın dusunmesı lazım ama yapacak bısey yok geleceklermıs ya sabır deyıp koşturun kavga etsenız elınıze ne gececek ıkı uc degıl kı bahsedılen sure ıkı hafta sızde haklısınız durum zor allah yardımcın olsun ınsallah gelenlerde sıze yardımcı olur yemekte temızlıkte falan

Evet süre çok uzun ama bu konuda empati yapmanız lazım.kendi aileniz geldiği zamanda 2 hafta çok uzun diyebilirmisiniz.bende kv kp’e bayılmıyorum ama kendi ailem geldiğinde uzun kalmaları için elimden geleni yapıyorum bu yüzden eşimin ailesinin kalmasınada ses etmem

Ben kimsenin evinde kalmam, annemde bile 2 3 gün mecbur kalırsam belki. Kendım rahat edemem bir kere baska bir evde , kendime ait bir düzenim var. 3 günden fazla süren misafirlik beni çok gerer acıkcası. Düşünceleri çok saçma Fizan'dan mı geliyorlar .

Abim yaklaşık on yıllık evli evlerine üç kez gidip ikişer hafta kalmıştık ki zor bela geri getirmiştik annemi oda rahat edemesede daha çok kalmak istemişti.Senede iki üçkez görüşürüz ancak.Onlar gelince 3-5 gün kalıp hemen giderler.Eskiden senede iki gelirlerdi artık bire düştü...Abim nasıl özlemiyor hayret ediyorum nasıl merak etmiyor nasıl alışır ki insan ailesinin yokluğuna...

Yıldızlı pekiyi vermek lazım size, nasıl da övünülecek bir durum değil mi, is zamanı arayamazlar bile demek tabi canım ne hadlerine..

Bunu övünerek anlatmak garip

Yıldızlı pekiyi vermek lazım size, nasıl da övünülecek bir durum değil mi, is zamanı arayamazlar bile demek tabi canım ne hadlerine..

Bebegimm sen bilmeden konusma bence .Ben hicbir zaman eşimi kisitlamadim. İstediginde arar konusur, isterse gider ziyaret de eder. Esimin ailesi oz ailesi degil ve oz olmadigi icin de resmen uvey evlat muamelesi yaptilar cocuga (zaten uvey de). Kendi oz veletlerini dusunerek. Esimin ailesi benim . eger oonlardan 1 kurus almadan ben yuvami kurmussam benim kurallarim gecer. İsin diger yonu ben kimseyi aramam. Bayramdan bayrama halami ve abimi ararim bi de o kadar. Gercekten zayif iliskilerim.

Şaka mı bu eşiniz hiç tepki vermiyor mu peki.

Üst msjda açıklama yapmışsınız şimdi gördüm gerekçelerinizde haklısınız bencede

Şaka mı bu eşiniz hiç tepki vermiyor mu peki.

Üst msjda açıklama yapmışsınız şimdi gördüm gerekçelerinizde haklısınız bencede

Bir uyeye cevap verdim ona bakarsaniz anlarsiniz. Yok esim anlayor beni, sen haklisin da diyor .hatta mumkun oldugunca uzak tutmaya calisiyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…