- 7 Aralık 2016
- 176
- 218
- 33
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
Eylülde bir hafta gittik onlara 6 saatlik yol aramız.Yilda kac kez gorusuyorsunuz, siz onlara hic gitmiyor musunuz? Birde uzaklik ne kadar bunlarda onemli
6 saatlik yol aramız.özlüyorlarmış torun için geliyoruz demişler.eşimde arada kalıyor.Nereden geliyorlar?
Yurtdışı ise eyvallah.
Ama o kadar kalabalık gelip, iki haftadan bişey anlamıyoruz diyen insanları 3günden fazla ağırlamak istemem..
Yarıldım2 haftada birşey anlamıyoruz nedir ya?
Evlerinizin mesafesi ne kadar?
3 günden sonrası misafirlik değildir bana göre.
Ha geldiler mi yardırmam hizmet edicem diye. Kaynananın teyzenin önüne koyarım yaprağı harcı siz güzel sararsınız bende size kahve yaparım derim çocuğumla ilgilenirim. Görümceye hadi sofrayı kuralım derim ben çayı demledim sen de dökersin dimi canım ben çocuğa bakıyorum derim. Ay böyle söylüyorum ama siz misafir değilsiniz alınmayın haa derim gülerim. Kendimi yormam yani. Madem birşey anlamıyorlar börektir mantıdır sarmadır yapar yapar buzluğa atarım ay iyi ki geldiniz hadi bi evi temizleyelim hiç gitmeyin çok yardımcı oluyorsunuz sağolun derim bir sonraki gelmeleri 6 ay sonra max 1 hafta olur
Nasil bir zekaya sahiplerseiki haftada birşey anlamıyoruz kovulacaksak gelmeyelim demişler
6 saatlik uzaktan ve hamileyken ben söyledim anne uzun olunca bunalıyorum dedim.bu sene eşim alışkın değil bunalıyor 2,3 hafta kalırsınız dediğinde 2 haftadan bişey anlamıyoruz uzaktan geliyoruz.her zaman gelemiyoruz demişler soğudum bu insanlardan
Ben bazi yorumlari gercekten anlayamiyorum? Senede 2 x konusmak nedir mesela? yarin birgun kendi evladinizla senede 2 x konusun bakalim... torunlarnizi birakin gormeyi senede 2 x sesini duyun bakalim... bilmiyorum ya Yalan dunyada yasiyoruz bukadar kin, sevgisizlik, niye?
Yıldızlı pekiyi vermek lazım size, nasıl da övünülecek bir durum değil mi, is zamanı arayamazlar bile demek tabi canım ne hadlerine..Bu işi en bastan sıkı tutmakla alakali. Gelini bastan buna alistiriyrolar ki kapiyi sonradan kapatmakta zorlansin. Ben mesafeyi cok severim. Bu zamana kadar esimin ailesinin evinde 1 gece yattim o da israr ustune. Hep otelde kaldim. Bu şu demek siz de bana gelmeyin. Onlar da bende 2 gece kalabildirler. Ben gitmedigim icin geiyorlar. Bir de evlenmeden once su kacirdim kulaklarina : benim akrabalik iliskilerim kuvvetli degildir o yuzden yanlis anlamayin diye. Simdi yyilda 2 kez bayramlarda sadece konusuyorum. İş zamani arayamazlar bile :d tabi bu ekonomik anlamda benim borumun otmesiyle de alakali.
Bence mesafeli olmak iyidir.
Bunu övünerek anlatmak garip
Yıldızlı pekiyi vermek lazım size, nasıl da övünülecek bir durum değil mi, is zamanı arayamazlar bile demek tabi canım ne hadlerine..
Şaka mı bu eşiniz hiç tepki vermiyor mu peki.Bu işi en bastan sıkı tutmakla alakali. Gelini bastan buna alistiriyrolar ki kapiyi sonradan kapatmakta zorlansin. Ben mesafeyi cok severim. Bu zamana kadar esimin ailesinin evinde 1 gece yattim o da israr ustune. Hep otelde kaldim. Bu şu demek siz de bana gelmeyin. Onlar da bende 2 gece kalabildirler. Ben gitmedigim icin geiyorlar. Bir de evlenmeden once su kacirdim kulaklarina : benim akrabalik iliskilerim kuvvetli degildir o yuzden yanlis anlamayin diye. Simdi yyilda 2 kez bayramlarda sadece konusuyorum. İş zamani arayamazlar bile :d tabi bu ekonomik anlamda benim borumun otmesiyle de alakali.
Bence mesafeli olmak iyidir.
Şaka mı bu eşiniz hiç tepki vermiyor mu peki.
Üst msjda açıklama yapmışsınız şimdi gördüm gerekçelerinizde haklısınız bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?